ha nem lesz meg csúszok fél évet legalább és nem kapok ösztöndíjat... ergo sulit is elrontottam és még pénzt sem kapok aminek az összege kb 120on x ezer forint lesz, amiből csizma dob és hasonlók jönnének, de ha nem kapok még a szervízbe se nagyon tudom elvinni...
Hát. Én nem szoktam szidni egy motort sem (csak viccből ) de ha az 1 éves motorom blokkja 2X haváriázna egymás után... . Felgyújtanám az fix. Vagy sírvafakadnék. Vagy mindkettő.
Na mindegy. Tegnap én is mentem egy kisebbet (40km). Egész egyszerűen hihetetlen, hogy mennyire megy a mocim! Ha egy két hónapig nem ülök rá utána mindíg teljesen elképeszt az a tolóerő amit produkál! Év vége felé meg mindíg azt érzem, hogy nem megy meg, hogy 1000-es kéne!
talán mivel széleskörű általános tudást kell ismerni adok rá egy 3 pöttyöt 6ból.
Ez ami most nekem van 6os skálán 10est ér.
az érettségi lófasz se egy vizsgaidőszakomhoz, pedig 3ból emeltszinteztem.
nem lehet h ugyanakkor?
csak ekkora tétje van.
nah vajon hétvégén leszgurulásra alkalmas idő v sem
Na mindegy. Tegnap én is mentem egy kisebbet (40km). Egész egyszerűen hihetetlen, hogy mennyire megy a mocim! Ha egy két hónapig nem ülök rá utána mindíg teljesen elképeszt az a tolóerő amit produkál! Év vége felé meg mindíg azt érzem, hogy nem megy meg, hogy 1000-es kéne!