Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

emelt? áhfelejtős ! középnek is örülök
Üdv Chris... név rokonok lennék?
nehézség nincs benne... csak le kell ülni és azért készülni rá picit. ennyi a titok nyitja.

talán mivel széleskörű általános tudást kell ismerni adok rá egy 3 pöttyöt 6ból.
Ez ami most nekem van 6os skálán 10est ér.
középszinten az egész egy vicc. miből mész emeltre?
az érettségi lófasz se egy vizsgaidőszakomhoz, pedig 3ból emeltszinteztem.
a fősulin már akadtak kihívások... mondhatni ráhangolódásnak jó volt az éretségi.
nehézségi fokozat 1-től 6 -ig?
utána hova tovább?
hát őőő... jó buli volt! de sajna elmult...
Chris vélemyény az éretségiről?
előfordulhat
nekem is nemsokára lesz
nem lehet h ugyanakkor?
nyugee... nincs min parázni!
5 hónapra leosztva... tavaly tavasszal 3,32re kaptam havi 23ezret....
nekem meg nemsokára éretségi
h van ez az ösztöndíj?egybe kapod meg évente?vagy havi 120?
2 dolgotól függ... mit húzok (tétel) és milyen kedvük lesz a vizsgáztató tanároknak...
kössze...
ijjj akkor drukkolok
ha nem lesz meg csúszok fél évet legalább és nem kapok ösztöndíjat... ergo sulit is elrontottam és még pénzt sem kapok aminek az összege kb 120on x ezer forint lesz, amiből csizma dob és hasonlók jönnének, de ha nem kapok még a szervízbe se nagyon tudom elvinni...

csak ekkora tétje van.
hát elhiszem és lehet tényleg jobb ha most tanulsz és majd nyáron bepótolod
Remélem... habár most kökeményen reggeltől estig a szobámban kell tanulnom, mert a tét nem pici és így lehet nem jutok ki.
helló mindenki
nah vajon hétvégén leszgurulásra alkalmas idő v sem
A turbó a megoldás mindenre!
Képzeld ha nem lenne tél már az 1000-es is kevés lenne
Hát. Én nem szoktam szidni egy motort sem (csak viccből ) de ha az 1 éves motorom blokkja 2X haváriázna egymás után... . Felgyújtanám az fix. Vagy sírvafakadnék. Vagy mindkettő.
Na mindegy. Tegnap én is mentem egy kisebbet (40km). Egész egyszerűen hihetetlen, hogy mennyire megy a mocim! Ha egy két hónapig nem ülök rá utána mindíg teljesen elképeszt az a tolóerő amit produkál! Év vége felé meg mindíg azt érzem, hogy nem megy meg, hogy 1000-es kéne!