a robogó a kuplungját és a fokozatmentes váltóját tekintve 100x szerencsésebb helyzetben van ilyen téren, hisz megszorulás esetén azonnal "old". Ez váltós motornál akár 1sec reagálást is jelenthet (kb ennyi volt a ragadás és a kuplungolás befejezése közötti idő), és ezalatt majd 25mt megtettem. Addig meg a motor belső alkatrészei vették át azt a terhelést, amit a blokkoló hátsó kerék adott.
hát a vertex dugó úgy szétnyalódott mint a vaj. A hengert meg tönkretette, telelett a nicasil mély barázdákkal, karcolásokkal.
Azért az sem mind1, hogy 120 felett ragadt meg, olyankor elég nagy erők lépnek fel :S
Tyt! és ha megakadt akkor máris kampec? csere?
A robogom többször leállt, lehet hogy többször üzemanyaghiány miatt (vszinü kicsi a karbi a 70-es hengerszethez) de szerintem szorult már meg, de pár perc hülés után pöcre indul és az ereje se ment el.
Bocs az offért!
tudod a probléma ottvan hogy 220 lóerő körül van a literteljesítménye a motoromnak, és mivel kapja a hajtást is, ezért nem túl hosszú életű a blokk. Majd az új alkatrészekkel meglátjuk meddig bírja!
zsír az még most is. csak szarul volt bekarburálva, valószínűleg ezért akadt meg másodjára is. Ez a kis vas megérzi ha 10fokkal hidegebb van, azt már mindjárt másik fúvóka kell bele.
De ha újra össze lesz rakva 2 héten belül, akkor terrorizálhatom megint a várost :))
hát megszorult megint... dugó + hengercsere.
És mivel suli közbe nincs keresetem, így sokáig kell várnom a pénzre a szüleimtől.. :(
most meg épp az alkatrészeket várom olaszból meg innenonnan...
Persze regisztralj...es mond ell minel tobb ismerosodnek mert annal hamarabb kapsz xboxot En epp a superbike 2007-tel kezdtem jatszani ...de csak ps2-on az is szet van szedve mert amugy nem mukodik....de remelem mar nem kell sokat varni az xboxra most lepek mart meg sok ismerosomnek elmondom hogy regisztraljanak
Hat akkor jo tanulast!
En kicsit masnaposan iszogatom a meleg teacskamat utanna melo ma sem inditom a dragamat mert esik mint allat...lehet inkabb regisztralaok xboxert megegyszer jo hetveget..mar amennyire lehet igy vizsgak kozben
Azért az sem mind1, hogy 120 felett ragadt meg, olyankor elég nagy erők lépnek fel :S
A robogom többször leállt, lehet hogy többször üzemanyaghiány miatt (vszinü kicsi a karbi a 70-es hengerszethez) de szerintem szorult már meg, de pár perc hülés után pöcre indul és az ereje se ment el.
Bocs az offért!
De ha újra össze lesz rakva 2 héten belül, akkor terrorizálhatom megint a várost :))
Mellesleg hazaértem!
És mivel suli közbe nincs keresetem, így sokáig kell várnom a pénzre a szüleimtől.. :(
most meg épp az alkatrészeket várom olaszból meg innenonnan...
Vigyorgok mint egy tejbe tök... olaj ide... fék oda... nem bírtam és ma kihoztam a gépet! Ne tudjátok meg milyen érzés volt...
En kicsit masnaposan iszogatom a meleg teacskamat utanna melo ma sem inditom a dragamat mert esik mint allat...lehet inkabb regisztralaok xboxert megegyszer jo hetveget..mar amennyire lehet igy vizsgak kozben
még 1 kössze a tippet a bowdennel.