Légyszives ne fárassz minket a baromságaidnak, én leszek a legutolsó ember aki ezt neked elhiszi és meg is csinálja. Tehát húzzál a topicoból ha gondolod vádg be a közösbe.
Amúgyis utálom pl az ilyen hírdetéseket akik 50 helyre bevagdossák (akik akar olyat venni az megnézi az apróban ... ennyi), hátba még nem is motorhoz kapcsolódó. A te érdekedben, szevassz!
Huuuuuuuuuuuuuuuuu
Ez tok fasza
ez a legjobb hir amit csak itt kaphatunk...uj telo xbox...de fasza...en mar tobb mint egy eve folyamatosan nyerem a telokat..(amugy megjegyzem tenyleg ingyen kaptam ami persze egy ev elofizetessel jar)
Amugy van uj playstationom,meg meinden szrom ami csak lehet
lagyszi haverok ti is regisztraljatok mert az annyira jo...
minel tobben vagytok annal tobb faszt kapok en is
na jo....lehet hogy durva vagyok....de nezze el mindenki nekem..ma..van a szuli napom
amugy nem szeretem az irogatok hu de kemeny vagyok dumat....attol fuggetlenul en thai box bajnok voltam 2002
Jo hetveget minden thundecat-esnek...es persze minden motorosnak
na kiscsavo! sztem nem itt kene reklamozni dolgokat!
Jaaa adjunk meg mindent magunkrol nem?
Jaaa! A farkam atmeroje is erdekel?
A haverod meg jo hulye, mert ha olyan emailt adsz meg, akkor azt meg neked fel is torik, es ha van mondjuk paypalod vagy ilyesmi ugy lerantanak loveval mint allat asztan mehetsz anyadhoz peze bakker!
Aze gondolom nem vagy meg 16! mee latom az a lenyeg hogy milyen telo van, vagy kell!
meg asszondod ha reggeli magat az ember akkor sok leet kap az oldal...szted honnan? hat aki mar itt regisztralt attol! csak meg nem tudja...
idezet a privacy policy-bol!
Xpango Ltd reserves the right to modify this Privacy Policy at any time without giving you prior notice.
Az Xpango Ltd. lefoglalja a jogot, hogy bármikor módosítsák ezt a Privacy Policyt anélkül, hogy előzetes értesítést adnának neked.
Ennyi az egesznek az ertelme!
utanna meg csak ugy jonnek a spemek!
meg egyszer az hogy vettel valamit es nem fizettel!
Sajna a haverom mar jart igy!
JAAA es a legfontosabb!
Ez egy motoros web nem rtlklub ahol ott a reklam helye! FASZKALAP!
huzz innen a picsaba!
Sziasztok! Olvassátok el, megéri!
Van egy oldal, ott kell regisztrálni és ha te ezzel támogatod az oldalt, akkor az oldal sok lét kap!
Cserébe kapsz egy telót, vagy egy x-box-ot, vagy psp-t stb, teljesen ingyen!
Aki küldte ezt nekem, már múlthéten megkapta az Új Nokia N93i-es telefont! Én is regisztráltam!
Leírom hogy kell: te is regizz minenképpen! nagyon megéri!
pontosan ezt írd be mindenestől! ez fontos!
bejövő oldalon valahol ki lesz írva zöld betűkkel hogy SIGN UP! erre katt!
FIRST NAME: vezetékneved
LAST NAME: keresztneved
EMAIL: e-mail cím
PASSWORD: jelszavad
CONFIRM PASWORD: jelszó mégegyszer!
ADRESS 1: utca, házszám
ADRESS 2 -3: több lakáscím esetén tölsd ki
TOWN/city: város
CONUTY/state: megye
COUNTRY: ország
POST CODE: irányítószám
CONTACT NUMBER: teló szám (nem fontos)
HOW DID YOU HEAR: mindenképp ez legyen ott: friend or refferal!
FREE GIFT: itt tod kiválasztani, hogy milyen cuccot kérsz, cserébe hogy reklámozod az oldalt! válassz valamit!
REFERRAL ID:91081107 ez legyen mindenképp! másképp nem működik!
TERMS AND CONDITIONS: a "View
ha mindent kitöltöttél kattints a Register gombra!utána bejön egy oldal ez kiírja a REFERAL számodat ezt írd le és ne felejsd el!
és küld el e-mailbe mindenkinek azt a linket (amit te is kaptál az oldalon a my account menüben van)
a Referal Id helyére a te referal számodat kell írni!
minnél többen regisztrálnak annál hamarabb kapod meg a cuccot!
Igyekezz!
email címedre fogsz kapni egy regisztrációs kódot!
Remelem neked jol telt a szulinap...en a nap vegere kellemesen elszedultem...de utanna mocskos mod felmergeltem magam...ami nagyon ritkan fordul elo ...de olyankor szetvagnek mindenkit ...
ugyhogy most megyek es megnyugtatom magam...meglatogatom a legkozelebbi szorakoztato egyseget amit irtam a kuplungrol..nem tudom meyir gyakori,de ahogy az enyemet elneztem par honap es ismet le ellenorzom...ja es van egy extre bowden az ules alatt....bar eddig mocskos nagy makom volt,mert ketszer is a haz elott tortent a szakadas
jo hetveget minden kedve cat-esnek!
4,63 a mostani félévem,és én sem szoktam tanulni.minek,ha egyszer tudom:Dde azért érettségitől kicsit parázok,mert utálom ami most van.nincs már az a tényszerű adatközlés,hanem csak hebegés-habogás,az meg nekem nem megy:S
Ma voltam kis karbantartason...lemostam a lancot es lefujtam ....szaraz lanc sprayel...most vettem kivancsi vagyok milyen lesz...meg leszedtem a kuplunk kiemelo deknijet....ugyanis mar ket bowdenem elszakadt...ugyanis a kis kilincsben levo csap berohadt es belevert a hazba(a kilincs),ami nem egeszseges....most is megtisztitottam es befujtam keno spray-vel....tudom ajanlani mindenkinek..mielott baj tortenik...15 perc az egesz
Szep napot mindenkinek..engem var a hivatas:)
üdv, én a 3emeltszintű érettségimre (matek, angol, töri), nem tanultam annyit mint most egy vizsgára.
tegnap logisztikát tanultam, 320oldalt nyomtam bele fejembe, és mindezt délután 3tól este 8ig.
húzós dolog az egyetem, persze attól is függ hova mész. Érted ha valami büfé szakot választasz, alig lesz vizsgád, nem is lesz nehéz a dolog, csakhát semmire nem is mész majd a diplomáddal.
engem itt spec. szegeden a közgázon szétszopatnak, bár nem véletlen itt a legdurvábbak a követelmények az országban (közggazdászokat nézve)
hát hidd el... ott még azon vannak a tanárok hogy segítsenek. már ez az elv. de elárulom egy két nehéz pillanatot leszámítva nem volt gondom a fősulival.
Csak 2 fogalom. Szigorlat, ami azt jelenti tárgycsoportok, azaz 4-5-6 tárgy, csak elmélet defincíok tételek és egyéb szarok, leírások rajzok meg hasonlók.... 2 hete tanulom reggektől estig és még ez is kevés.
ennyit egy vizsgaidőszakban összesen sem tanultam mint most és minden elsőre meglett... kb ehhez kell viszonyítani.
Jah BSC n már kitalálták ez hülyeség meg elég dúrván szelektálja az embereket, és már nekik nincs.
mindenki ezt mondja,h az egyetem/fősuli majd így meg ugy,meg milyen nehéz, meg h milyen jo dolgom van még itt,meg h az érettségi semmi egy vizsgához képest stb...hát azért erre kíváncsi leszek!
Légyszives ne fárassz minket a baromságaidnak, én leszek a legutolsó ember aki ezt neked elhiszi és meg is csinálja. Tehát húzzál a topicoból ha gondolod vádg be a közösbe.
Amúgyis utálom pl az ilyen hírdetéseket akik 50 helyre bevagdossák (akik akar olyat venni az megnézi az apróban ... ennyi), hátba még nem is motorhoz kapcsolódó. A te érdekedben, szevassz!