De széép... én még nem hozom elő... kis irigység is van bennem, de mint mondtam nem is tudnám, inkább majd később és akkor a servizbe fog vezetni az első utam.
Ja ma lettem 29!
Most megyek meglatogatom a kicsimet egy kis takaritas ...lanc lemosas celjabol...
Ma kaptam havertol egy igen komoly nagyon fasza tanktaskat....lehet hatizsakkent hasznalni,tankra rakni vagy fel lehet rogziteni hatso ulesre is.....Kb akkora meretu,hogy sisak siman belefer...merevitok is vannak hozza vizallo zsak .szoval orulok..
fel hetkor megyek vissza melozni egy uveg jager,ill.par uveg sor tarsasagaban ,csak hogy boldogan telejen az este
Jah, új gumit én sem szeretnék, inkább vmi jobb ~80%-os használtat! A szimmeringet meg holnap megkérdezem a kereskedésben, ugyis megyek a bukóért, de azért kösz! Amúgy sem a szervízbe viszem, mert van ilyen célokra nekem egy sokkal jobb szakemberem. Meg valszeg nem is a gyári szimmeringet veszem, hanem csapágyboltban lehet kapni hidraulika szimmeringet 1500-ért. Az sokkal tartósabb. Csak kívéncsi lennék, hogy egy ilyen móka szervízben mennyi. Mert ugye eléggé szét kell szedni az elejét, hogy normálisan hozzáférj. Meg akkor már az olajat is kicserélem.
Persze hogy tud!A rozsda minden t megesz,meg a kromot is..az en kicsim 9 eves ..haver honda shadow-ja 3 es tobb rozsda van rajata...es a krom felniken stb.
egyebkent van 1 ora eltolodas...na ugyhogy en megkezdem a munkat ...ugy latom ma sem kerulok ..esik...pedig ugy gondoltam ezzel unneplem hogy 29 lettem
amugy nekem brigestone gummam van ..elotte is az volt nem akartam valtani....itt inkabb az oradijjal vannak gondok..az ami nem olcso...bar eddig hal istennek nem kellett sokat bejarnom...csak muszaki ,meg a szimering...a tobbit en megoldottam(olajcsere,kuplung .stb)
Szep napot!
Udv megint innen az ejszakabol!
En is csak azert csereltettem,mert szivargott az olaj...(rogton vasarlas utan egy hettel )..az pedig azert tortentmert apro rozsdafoltok vannak a teloszaron es allitolag az kikezdte a gumit...tehat a sracok lecsiszoltak...azota semmi gond...azt mondtak neha ha latok rajta rozsdafoltot..nagyon finom csiszolovaszonnal dorzsoljem meg...kromozas jobb lenne,de amig ez mukodik...itt meg nem lenne olcso egy komolyabb hozzanyulas...Raneztem a gumiarakra kivancsisag keppen..nem semmi...jol lehuzzak a szegeny motorosokat...en kb 40 ert kaptam egy parat, pedig itt egy kicsit jobb az atlagkereset..
Itt nézz körül, számomra elég horribilis árakon vannak ezért én csak használtban tudok még gondolkodni. Úgy is lehet alig használt jó állapotú gumikat találni a neten, de itt az apróba is lehet, vagy írj a gumi toppicba tuti segítenek. Keresd Brian-t én is tőle vettem!
Milyen bukót vettél? Nekem is el kéne egy normális. Igaz van 2is, de mind ilyen hogy legyen a fejemen valami.
Vagy ugorj be egy yamaha szerízbe ahol pontos adatokkal szolgálnak, vagy nézd meg a biker word oldalán, ott szoktam tájékozódni az árakról. A szervíz meg szerintem óradíj függő, mivel nem hiszem hogy húú de sokáig a kicserélése.
Egy valamit tudok, gyári olajszűrő 2900Ft Kanizsán lévő Yahamában. De lehet hétvégén meek pestre és akkor valszeg beugrok ott is a yamahába, olajszűrőért, és akkor max megkérdem a szimering mennyi lenne.
Nah hát legalább van kivel magyarul is konzultálni... habár nekem most jól jönne ha csak angolokkal lennék körülvéve mert nyelvizsgázni szeretnék és aszongyák úgy lehet a legjobban megtanulni ha valaki kimegy az adott ország területére, és ott eltölt x időt.
De amint látom neked is voltak cserés dolgok a gépen.
Az én telószimeringemmel nem tom szerintem jó. Azt tom a régi gépemen akkor kellett cserélni mikor a teló egy szárából szivárgott az olaj. no most ezen ilyet nem tapasztalok, tehát szerintem ezt nekem nem is kőne még.
felnicsíkot most vettem .. meg gombát szeretnék majd rá, ami majd szervíz után lesz. egyenlőre menetkész állapotba szeretném tudni.
Én meg ma rendeltem meg az új bukómat! Péntekre itt is lesz! De nekem is lesz még teleszkópszimering csere (ez kb. munkadíjjal együtt mennyiből jön ki szerintetek?), meg egy új hátsó gumi.
Hali!
Kesz a gixer En hoztam haza..tehat en is motoroztam egy kicsit ,de fos volt mert megint esett es a szep teherautok osszekulaztak....jaja ..varom mar a hazamenetelt,de meg elote hazamagyek tavasszal egy hetre(repulovel)...amugy meg az nem is lenne baj ha angolul szovegelnenek,de spanyol etteremben melozok...tehat inkabb a spanyol,purtugal megy jobban...amugy harman vagyunk magyarok...osszesen 6-an jottunk ki a haveri korbol...that itt is jol elvagyunk nem panaszkodok..
En is a nyaron ajandekoztam meg a kicsim uj gumikkal...na persze vasarlas ota kapott par extrat...sotot plexi(magyarorszagrol rendeltem fel aron)...fenyszoro sotetites...felnicsik..uj olaj...telo szimering....hatso kerek csapagy...tank vedo..mini index...kuplunk bowden (ketszer en hibam volt,hogy nem vettem eszre a bajt)...na meg adtam neki par boldog kilometert
Jössz haza... gondolom már nagyon várod, ne csak angolul karatyoljanak körülötted. Vajon miért nem csodálkozok a gixeres haverodon? meghallt az elektornika, ki gondolta volna!
Itt kezd lassan melegedni, olyannyira hogy már fel mertem ülni egy simsonra. De egyenlőre ennyi elég is volt ,emrt még így is fáztam rajta. még ninc sitt az idő. Min1, amúgysem vagyok kész a tavaszi felkészítéssel.
Gummát már szereztem (Pirelli Dragon Supercorsa Pro), olajért most meek, felnicsíkom is van már. majd fékbetétcsere lesz de azt majd a végén szervizbe, s talán tavasz végefelé még egy dob is belefér.
Latom megint lemaradtam,de ez mar csak ilyen Itt meg mindi esik,pedig az ido jo lenne(marmint a homersklet)...Tegnap meg hatalmas hibat kovettem el...Remek motorozos ido volt, en nem tudom miert (masnapos voltam) es havernak kolcsonadtam a gepemet (az o gixere elektromosan megdoglott)..Tehat o elvezkedett helyettem...Most meg egesz hetre ilyet faza ido lesz..De legalabb ma annyira elalt hogy letakaritottam..lancnak kuplung bowdennak adtam kis kenocsot....Par napja kapott uj fekbeteteket hatra...Meg nem irtam de nyaron tervben van a hazaut ket het szabi szep tatasan 3 nap alatt haza...a tempo mar csak amiatt is tatas lesz mert egyik havernak honda shadow 750 e van...bar az is viszi a 160-at....na de egyenlore csak terv,majd kiderul.Minden jot nektek
A dobod még mindíg kőőne!