Ja egyébként fizetni kell a megtett kilóméterekért. Nekem úgy lett volna(ha nem veszem meg), hogy a motor árának 1/10000 része /km. Tehát egy 3 millás motornál 300Ft/km. Ha jól rémlik.
Nem. Használt moci. Mélyreható teszt nélkül nem veszek semmit! Visszafele sajnos beszorultam egy mentőautó mögé. Az egyenesfutása kiváló volt. (Még most is az)
Mikor a Budaörsi Full Gasnal elkértem próbára a mocit (a mostanit) az első dolgom az volt hogy raktam bele 5 lityi benzint. Majd kivágtattam vele az M7-re. A 270 meg volt! Mentem 30km-t vele. Majd visszamentem és megvettem!
úgy áll a dolog,h márc 29-én...csak szólok!persze még sok minden közbejöhet,és már másnak elígérkeztem(csak gurulásra:D),ugyh ki tudja mi lesz.ha nem akkor,akkor utána szombaton.ha akarsz csatlakozol,ha nem,nem!
ezek a motorook jol be vannak biztosítva.másodszor szerintem alá kell irni,h vállalod az anyagi kár rádeső részét(amit mondjuk a casco vagy kötelező nem takar be).meg hát résen kell lenni,nem állatkodni.de én mint mondtam az UH"125ccm-es motorkerékpárnak nevezett gurulafotellal fogok menni,és nehéz vele állatkodni
oktatomnak akartam,de végülis nem ő lett.26 éves.motort nem szeret oktatni,mert tul sok buta kölköt kéne nevelnie.azér nem kell félni h 50/90/130cal megy magánemberként...
nem értek az ilyenekhez, de ha gond lesz téged vesznek elő... (eléd kanyarodnak meg történik egy kis technikai malőr) sose lehet tudni... de ennek elég valószínűtlen a bekövetkezési esélye.
szo se nincs vásárlásrol!de 50ft/km+benzin nem rossz ár egy kis kikapcsolodásra!
lejelentkezünk,és elmegyünk egy sétakörre...a csaj tényleg akar sv-t venni,de nem hiszem h ott fogja(amugy oktato )én meg néhány km-ig megyek utána a burgmannal,majd bedobom az árokba és rápattanok az sv utasülésére
de télleg nem tom mi van ilyenkor.
én egy r6r t vinnék tesztkarikára... tavaly majdnem összejött csak az időjárás szólt közbe.
(ismerem... nem kőő guglii... )
lejelentkezünk,és elmegyünk egy sétakörre...a csaj tényleg akar sv-t venni,de nem hiszem h ott fogja(amugy oktato )én meg néhány km-ig megyek utána a burgmannal,majd bedobom az árokba és rápattanok az sv utasülésére