csak arra emlékeztem h Balaton.nah most már tudom(egy darabig )
ott van Full-gas
ott lehet tesztelni
ott van sv650
jön velem egy vki,akinek van rá jogsija,elhozza egy tesztre
a megállapodásunk szerint kéne gyorsulni is 1et...az mz ehhez kevés lenne,de itt jön a képbe...
összeállt?
nah ez csak vicc.a gyorsulás helyett legyen vmi más.mondjuk minden strandon van ping-pong...abba beleegyezek
(amugy tényleg megyünk motort "tesztelni" Bboglárra.csak én kisburgmannal fogok menni
azért jo poén lesz
nos,pitypang-ba benne vagy?
ahhoz legalább értek valamennyire!
februártól elkezdek készülni nyárra... megyek terepfutásra itt van egy elég nagy dombocska mert futni per pill nem tudok, és így az ugrásom is hagy némi kivetni valót...
igen,tudom.de h levezessem:évvégéimből hibátlan,azaz 100/100 pont lesz.érettségi tantárgyak átlaga minimum 80%ra tippelem,tehát 80 pont,közép matek és fizika 2*85%körülre tippelem,+2nyelvvizsga,amiért megkapom a max-ot,azaz 50 pontot.és így nem kapom meg a 30pontot emeltszintűért.összeadva 420.tehát annyival talán felvesznek.fölöslegesen nem akarok emeltszintűzni
én gondolkodom h kell-e emelt matek ahhoz h felvegyenek bme-re.mert ugye ki tudja mennyi lesz a ponthatár.egyenes-arány az előző évekkel valószínű nem lesz.mert az alapján 117 vt asszem a közlek,a 480as rendszerben ez ugye 390 pont körül van...és minde középszintűvel sztem 410 körül érek el
pitypang? meglássuk... nem tok pitypangozni, de ha jól emlékszem röpirűű volt szóó!
ott van Full-gas
ott lehet tesztelni
ott van sv650
jön velem egy vki,akinek van rá jogsija,elhozza egy tesztre
a megállapodásunk szerint kéne gyorsulni is 1et...az mz ehhez kevés lenne,de itt jön a képbe...
összeállt?
nah ez csak vicc.a gyorsulás helyett legyen vmi más.mondjuk minden strandon van ping-pong...abba beleegyezek
(amugy tényleg megyünk motort "tesztelni" Bboglárra.csak én kisburgmannal fogok menni
azért jo poén lesz
nos,pitypang-ba benne vagy?
ahhoz legalább értek valamennyire!
amúgy ott élek!
februártól elkezdek készülni nyárra... megyek terepfutásra itt van egy elég nagy dombocska mert futni per pill nem tudok, és így az ugrásom is hagy némi kivetni valót...
ha tovább tanulnék én csak a középfoku nyelvizsgákkal szívnék, mert így kevés ponton lenne...
nekem egyáltalán nem volt 3asom csak pár 4es és csocsi...
más világ van azota
amugy az átlagom nekem sem sokkal jobb.pl bioszbol 3as,művtöri 3as...
de ugye azt tudod csak közép és felsőfokura kapsz pontot alap nyelvizsgára nem