Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

énnemt oom mikor börrögtettem meg...
előb járattam kicsit a mocit ,ma hoztuk meg az aksit mert gajjon volt
Bezony. Nem lett leáttételezve tehát az nem zavarhatott bele.
Pedig annyi jött ki a teszteken. Persze ez valós sebesség. Gondolom óra szerint meg van a 280.
egy új lánc ennyit számítana?
Na migyá elsírom magam csak 265km/h
Sajnos itt már nagyon készen volt a lánc(egy nap alatt 2X-er kellett húzni! ) http://www.sportmotor.hu/motor... úgy, hogy megállt 245-nél.
Igen de az Ace-nek elég rövid a végáttétele. 265 a vége pedig 145 lovas.(ZX-9R 140 pacival 275-280).
Amúgy egy idő után a 0-100-as gyorsulást már nem lehet nagyon javítani. Egyszerűen a tengelytáv meg a súlypont miatt.
Van egy szar teszt a neten amiben összezagyválják az adatokat az R6-al. Egyébként 3.4 alatt van 100-on és 237 a vége. Új lánccal 265-nél el kellett engednem a gázt mert jött a piros zóna!
Egyébként indították a Supersport VB-n is. 140 paci volt benne.
okee csáó
most lelépek egy időre még jelentkezem ma sztem 1 órán belül
a gs 500 as is respect gép, azon szereztem a jogsimat, mondhatni első nagyobb motoron megtett néhány kilóméterem fűz hozzá (nem jogsi szerzéskor)

városba simán elfogadnám.
tudtam hogy nem kell nekem 1000res gixer.
ruha, tapasztalat és megfelelően kialakított pálya hiányában nem tudok erre még választ adni... hangsúlyozom, méég!
kcsiit keverték az r6 infóival.
És hogyan tovább 4-5-6-?
bőven jó az is
Én ugy tudom az Ace 3 köröl van ,a K4-es GSXR1000-es 2,8, a GS500-as pedig 6,5sec.
Tehát a cat kicsit 3 felett lehet.
mármint 120 ló
jó is lenne
250 fele kacsingatott

amit teszteltem

1 - 100-105
2 - 150-155
3 - 190 körül
olyat is olvastam, használtmotorok teszt között, de ott eleve 180as gumma és 120 le szerepel, tehát annak ne madok semmi hitelességet.