Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dehogy esik , megrendeltem a jóidőt feszűljetek csak egymásnak már előtte
Ha nem esik az eső szerintem kint leszünk a bicajossal.
Nem szükséges elég ha eljössz bolyának
Örömmel hallom a válaszokat remélem eljöttök páran! Én úgy terveztem hogy 12 fele érek oda. nem tudom ki hogy van ezzel? kinek mikor lenne jó?
Add neki,ugy is nagy a szaja...
Megyunk mi is vasarnap,vigyek letrat?
El kenem a szád narancsliget
Szerintem ez egy jó ötlet azt a gonosz kis manót is fel kén spanolni erre hogy avval a rakás fossal kigyüjjön.
Addigra a ktm is verseny kész lesz.
Használt, de használható szívócsonkok ha kellenek valakinek, keressetek e-mail-en vagy telefonon.
Szevasz drusza Szerintem Frenky(Manner rosa) meg Sgabor a Te embered nekik talán kész van a motor.. enyém sajnos még szanaszét és a héten nem is jutottam sehova... jövő hét kedden tudok menni a futóműveshez..
Sziasztok! évek után újra előkerülök ( már ha van valaki aki emlékszik rám) Olyan kérdésem lenne hogy valakinek nincs kedve vasárnap tartani egy szezonnyitó kakucsozást?
Lehet hogy ennek az Új Gazdagnak a legöregebb a motorja, aminek a hangja felvitte a vérnyomásod?
Helló Mindenki!Ez is 1 mocskos Új gazdag ....Hétfőn délben motorozik?
Frenky-t ma elég rendesen ette a "nemes penész" a hozzájárulásommal, de majd elmeséli ha akarja...
Frenky, erről beszéltem:
III. Budapesti motoros gurulás
A frenky' meg el' is feldobta a témát, azóta mély csendben vannak itt is meg a másik oldalon is. Most szemerkélő eső és szürke borús ég, azt hiszem maradok a seggemen én is.
bazz bocs telóm szokott jelezni de most valamiért ledobott róla a progi csak most láttam...
végülis holnap melózok úgyhogy kimarad a dolog de köszönöm a felajánlást :)
Igaz már késő, de nagyobb összegű alkatrész vásárlásnál, ha nem újat vesz az ember, érdemes a CMA-t is felhívni és érdeklődni. Ugyanis a komplett zár szett náluk 12e. A sugo kicsit már drága, bár általában mindig van mindenük, (általában)
Egyéb dolgokat meg innen: http://motoralkatresz.eu/motorok/yamaha/600/190/1999/
Sugo motor bontóból rendeltem (http://www.sugomotor.hu/), komplett szettet. Gyújtáskapcsoló, tankzár, és ülészár. 20 ezer pénz volt. De a gyújtáskapcsoló csere nem lesz egyszerű.
Belinkelnéd a komplett zár helyét ahonnan vetted?
Sajna nekem elég nehéz a gyújtás kapcsolót elfordítani, ki van kopva a zár szerkezete. Vajon azt lehet külön is jó áron, vagy bontós a téma?
Ma felraktam a féktárcsákat meg a betéteket. Rendeltem komplett zárszettet is, de a gyújtáskapcsoló csere nem lesz egy egyszerű feladat. Nincs feje a csavarnak, csak fúrni lehet, de a hozzáférni elég gáz, szóval szívni fogok vele. Még a gyertya, és az olajcsere van hátra, aztán mehet az idom. Nekem még két hét a szezon.
Írtam hogy az tőlem 3 percre van, mintha a szomszédban lenne...
Emiledet nem olvastad? Tettem egy ajánlatot a holnapi Hungaroringes nappal kapcsolatban.
nem volt időm a héten jövőhéten tudok elmenni.
Nem tom pontosan mit is takar a szomszéd :)
deczi tuninghoz megyek.
Voltál már a gátló felújító cégnél itt a szomszédomban?