Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ago-nál?
Akkor szólok neki tegyen bele ehy Stage1-et,hogy tuti legyen.......
Most van az Ago-nál a manner csak hogy legyen valami esélyem a második helyre bár lehet hogy az Arcod leér odáig....
Az kár.....
Viszont ha mennétek pálya környékére akkor mennénk mi is tanulni tőled,persze ha engeded....
Örülök,hogy legalább az arcod mérete megmaradt...... Nekem csak április 1 után jó....(sajna)
Helló goré!
Húsvéti motorozás, gyenge képességű haverod is talán jönne,persze csak a homokba....
Helló.Szerintem ezzel a hirdetéssel inkább 1 szelektív hulladék oldalon próbálkozz
Már folyamatban van a kv ügyed
ja tegnap a szerelőm lemondta a mai melót így én meg elmentem maszekba valamikor a jövő héten lesz csak szabadideje a szakimnak
Én meg már rég itthon vagyok és vártalak....
gondolom igen...
A műanyag fogaskerék az abban a kerek, csapágy formájú alkatrészben van amibe belemegy a spirál?
Eladó egy teljesen felújított Cagiva Mito 125 motorkerékpár. Érvényes magyar okmányokkal (2014 műszaki). Új festéssel, új fékpakolással, homokfúvással megtisztított felnikkel, kék ledes műszerfal, 90%-os gumik, "carbon" led-es index, új aksi, megerősített idomok, még a power szelep sapkája is megvan XD, sötétített szélvédő (különgyártott), új légszűrő valamint a motor pakolások kicserélve. Szerettem volna még rá egy új kipufogó rendszert de közben kiöregedtem és nagyobbra lenne szükségem, ezért el szeretném adni (de nehéz megválni tőle). A képen a bal visszapillantó hiányzik és a vízhűtésnél a fekete takarórács (de az is megvan és fel is van szerelve csak itt még felújítás alatt állt). Csere érdekel 600-ra vagy nagyobbra (természetesen ráfizetéssel) :)
Ha valakit érdekel írjon: dejanvujevity@gmail.com
Nekem már volt kihajtás miatt problémám. A műanyag fogaskerék miatt adta meg magát. A bontóból rendeletem, azóta jó.
mármint a mai...
beszoptam mennem kell melózni szóval a holnapi szerelőzés elmarad...
A bontós gyereknek (akinek megadtam az elérhetőségét) természetes volt hogy ha a spirál csere nem segített akkor a "kihajtás" része a ludas. Hétfőn kiderül, mert ad ilyen kihajtást és ki is kapja a kereket megcsinálni.

Guen: hogy lesz akkor a holnap?
én még nem nagyon hallottam ilyenről...
Na megoldottam ezt az elektromos dolgot, és le sem égettem semmit, eddig...
Viszont megált a Km órám, spirálra gyanakodtam, de nem. Alul kihúzva kézzel megtekerve az óra reagál, viszont alul bedugva az órából kihúzva a bovden csak épp mozog egy kicsit.
Járt már valaki úgy hogy az első keréknél lévő kihajtás romlott el?
Az a "csapágy" formájú valami amibe belemegy a spirál vagy a kerékben lévő lemezek lehetnek beszarva!
Tapasztalat?
Ha az aksiról viszem a + -t, le kell szedni az egész oldalát, tankot felemelni hogy hozzárögzítsem az előre menő kábelkötegekhez?
Már motorral vagy kocsival?
Ha motorral, valamelyik délután haza fele menet kanyarodj a Pöttyös fele egy laza ismerkedős csevejre, ha van kedved...
aham elsők is meg hátsó is...
40k volt postával a 3db a sugo motornál... gyakorlatilag új tárcsák. Majd csütörtökön kiderül pontosan milyenek is. Kopás mindenesetre nem látható rajtuk. Előre EBC 252HH szinter betétek kerülnek hátra ugyancsak EBC de sima Organic betétek.
Fagyállóként motul motocool expert került bele.
Első féktárcsa csere volt? Mert azt nekem is lassan szükségszerű lenne, de elég drága. Tavaly a hátsót cseréltem le. Lánc, lánckerék, fékbetét cserék már nálam is megvoltak.
ma végre nálam is beindult a gép.... tavaly október óta ha jól emlékszem nem volt indítva ma azért kicsit forgatni kellett de beindult...
úgy néz ki mindent jól is raktam össze hűtővíz se folyt el meg a benzin se ömlött szóval haladok... csütörtök féktárcsa csere, utána kiderül a sorrend de valószínűleg hátsó gátló ki...
Kösz! Jó lett! Mikor jársz felénk?
Üljél le 5-ös