Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak pozitívan!
Fogunk mi még váll-láb vetve motorozni!
Azt szokták mondani hogy ez benne van a pakliban(vagy legalábbis engem mindenki evvel vigasztalt a kórházban)
Most már ennyi év és pár pofáraesés után azt mondom nem kötelező kártyázni sőt igazából ez egy szenvedély és mint minden szenvedélyről le lehet szokni.
Persze csak akkor ha érdemes és van miért akinek csak ez ad értelmet az életében az csinálja nincs vesztenivalója.
Te most egy nagyon szörnyű lapot húztál a pakliból remélem mielőbb teljes értékű lesz a lábad
Ha már a csontok a téma, csak erős idegzetűeknek
Ez nem semmi, hogy sikerült így lebontanod?
Helló.Azért annak is van előnye,hogy ilyen szép száll gyerek vagy remélem hiszel a reinkarnációban(újjászületés)
Hogy te főokos?Ez nem supermoto stilus lassabb is meg a dőlésszög sem oly nagy ezen a képen, mit kell nézek rajta, általában azok mennek igy akik sportmotorral mennek vagy versenyeznek és nem fekszik nekik a láb kitevős dolog,és most már tudom hogy ebből lehet igazán szépet esni
Ha nem erőltetem ezt a baromságot és úgy megyek ahogy előtte 2,5-órát meg ahogy kell egy supermotoval akkor csak simán elcsúszok és szevasz
Persze az életben nincs olyan hogy mi lett volna ha
Te nyominger gondolta felteszek egy képet,hogy lásd a kisebb "Egó-val "rendelkezők így nyomják
ez után jól jött a kis "extra" hűtés
Most tényleg hóban akarsz motoroztatni?örülök hogy vége a télnek
vettél volna féláron egy drz-t aztán most az asszony épp az izomlázat masszírozgatná ki a tagjaidból a terepgyakorlatok után
aztán azt ne mond hogy ettől szebb az a büdös aszfaltcsík amin tördeled a csontjaid
Ami a gépeden van az max egy eldőlés, ha csúszottat akarsz látni, sajna én olyat is tudokmutatni...
Nekem is tetszik a narancs a gépen. Most keresek színkódot hozzá mert csúsztak vele és az ezüst részen végig van húzva. itt meg a festékboltban minta alapján nem tudják kikeverni csak kód jó.
Helló Mindenki.Üdv a csapatban.
Csak vicceltem a legjobb dolog az FJRvolt de már mások lettek az igények és abban a KTM a legjobb.
Mármint volt ,szerintem kb 150km-t mentem vele,6-hónapot dolgoztam rajta
Na ezt nevezik úgy hogy szopás
Tévedés volt
7-8 év és 50.000 Km FJR után ami Yamaha, az előző mondatod már vérlázító, ennyi idő alatt be se sárgulhatott az agyad.

Hétvégére motoros süti mindenkinek:
A szívem mélyén akkor is narncsos maradok ha elviszik
Tudtam hogy ráugrasz a színére
Van még egyáltalán motorod amiben virít a narancs liget?
Az már simán megy tegnap voltam csináltak egy kontrollröntgent,elolvastam mit irtak a törésemről,mondom sima ügy jobb vertikális eltört de szépen összeforrt....
Na ehelyett 3cm beljebb van valami valamihez képest,valami 90-fokban elfordult valamihez képes és máshova vetül mint kéne,meg valami csak úgy ott van és arrébb áll mint kéne.
Mondom a dokinak most akkor mi van,áááá nyugalom majd rendbe jön az csak győzzem kivárni,mondom és a bringa meg az uszi?
Hahahahahahaha
Űdv jól néz ki a mocidon a narncssárga
Üdvözlet
Üdv ITT, de nézz be IDE is!
Tartsd ilyen állapotban, és vigyázz nagyon, mert ez most a Gyilkos Szezonkezdet Éve.