Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok,tudok javszert ra ha meg is....

Te,Bb nyalasra valtott az ellenfelevel. Szerinted meg is meleg?
Az az automata saeco-s de nem akar rá többet költeni inkább kibassza.
Van ember ra ha daralos...
Mikor értitek már meg Itthon én vagyok a főnök azt csinálom amit az asszony mond
Már két ígéretet is kaptam hogy elviszik végre azt a szart,de most már komoly kételyeim vannak ha elviszi a ha ennyi ideig tart mig elviszi mikorra készül el,esetleg egy hosszabb kv-főző nélküli időszakra kezdj felkészülni
guen

Én,soha nem basztatom csak anya otthon...
A barátomat nem szoktam basztatni csak irányítani...
Ne b@sztassátok már drága barátomat,merta jövőhéten már megpróbálja nekem visszajuttatni a kávéfőzőmet mert mostanra már biztosan kész van olyan rendes gyerek tényleg nem érdemli meg hogy a vérét szívják
Te látom helyreraktak végre....

Jó voltál Beszóló....Ott a pont....
ez kinézetre tök ugyanaz mint ami nekem jött a nagyvasból.. épp azt akartam írni hogy onnan ne rendeld meg mert elég gagyi hatása van...
de akkor már mindegy
Nem a Nagyvasból, mert ott azt mondták hogy a német nagykerben most nincs, pár hét amíg megjön a japóktól. A CMA motors meg valahonnan 1 hétre ígérte. Ja és nála sokkal jobban nézett ki a gázbovden anyaga, maga a bovden drót.
http://www.cma-motor.hu/Gazbow...
http://www.cma-motor.hu/Sziv
oc...
nagyvasból?
Gázbovden nekem is rendelés alatt, és sajnos szívó csonkok is
Ma érkezik az új gázbowden meg kuplungbowden ha jövőhéten jó idő lesz akkor irány a déczi tuning a hátsó gátlóval aztán hányom is vissza rá az idokomkat
Tényleg találó a nick neved!
Hogy itt mik vannak....
babettagrande

Azt monták te jó gyerek vagy és biztos adsz tanácsot nekem.
De most már tisztán látom,hogy egy beképzelt pesti kcsög vagy, ha szépen kérdezlek akkor kővel döbsz meg.
Nem kell lenézned a vidéki bunkót,mert nincs fényképezőm és nem KTM-m van..
igaza van mannarosanak az írásaiban.....
Úgy látom erre születtél,hogy segítség helyett alázz mindenki.....
Biztos nem tűnt fel de a babettagrandét mások adták nekem és nem önszántamból adtam magamnak,amúgy vicces gúnynév volt jót röhögtem, de a tied szerintem röhejes általad választott nicck név.
Most lezártuk az egymás közötti írogatást majd ha sikerül egy fényképezőt venned esetleg,de inkább hagyjuk.
Te hát híressé tettelek....
Meg a kisember is látod.....
Bocsi,de képet nem tudok feltenni mert nincs fényképezőm.
Viszont ha az én nevem béna a babettagrande mien?
Jaj hát te vagy az rozamanna ha kihúztad a vibrátort a seggedből kezd el megszokni a KTM hátsó formáit úgyis csak azt fogod látni
Csak az irigység beszél belőlük
Te meg változtass nick nevet mert ez bazi béna, meg tegyél képet a fizimiskádról mert így nem beszélünk többet.
Nem csak ott, hanem mindenhol
Nekem 20000-et ment,és kukába ment,most cseréltem ki őket.
Nem téged hívnak babettagrandénak a busa fórumon?