Ez a típus az MRA túra plexi. Nekem bevált, bár egy kicsit közel van hozzám. Nem lehet rossz a sport plexi sem, mert az öblösebb.
100 km/h-ig jónak mondható a szélvédelem.
Basszus, ezt vadászom már mióta. Nem tudtam azonosítani pontosan.
@rva jól néz ki, és gondolom a szelet is sokkal jobban felfelé tereli mint a gyári-dupla bubis-sport változatok. Erről írhatnál bőbebben is.Ez elvileg a túra változat lenne.
Ez az amit az előbb a nagyvasról linkeltél "MRA Touring szélterelő plexi" néven?
Nagyvas linkjén: MRA Spoiler szélterelő plexi néven.
Valószínűleg ez lesz az ami az MRA-nak a túra légterelője.
Csak ez a PLUG jóval olcsóbb, még rendelve is, és azon is kb 5-7 cm túlnyúlás van az eredetihez képest.
Köszi a tippet Zoole, gondoltam én is erre, de semmilyen akadást nem érzek. Bár nem is "csap vissza" a gázkarom ha elengedem. Viszont ősszel volt a karbiszinkron, külön mondtam is a szerelőnek hogy a bovdent nézze meg ez miatt, de rendben volt. Épp ma beszéltem a fórumról a Gáborral ez ügyben, úgyhogy nemsoká elgurulok hozzá, persze ezt is meg nézzük akkor külön is. Köszi az infót!
Attis, alapjárati gondal kapcsolatban ha jól láttam téged is érint. Thundercat fórumon olvastam, én a mult évben szenvedtem vele. Gázbovdenbõl egy szál drót ált ki a karbi sornál bovden feszítô csavarban. Semmi sem látszott kívülrõl csak mikor szétszedtem akkor jöttem rá miért sétál az alap járatom, bovden akadt, szorult idõnként. A karbi sor és a blokk közötti gumik nekem is repedezettek kívülrõl, de nem szív fars levegõt. Nekem jó lett egy próbát megér.
Hali, nem tudom milyen gyártmány volt a yamaha légterelõ, nem emlékszem gyártó adatokra. Sötét színü volt, kínai gyártmány, és a legolcsóbb beszerzési áron amit a piacon kapni lehet. Tanulság gyanánt irtak a témáról. 8500-ért szállítással kínából akcióban? Lehet a minõség rovására olcsó, persze ez az én személyes véleményem és ne befolyásoljon senkit. Ha valaki esetleg használja már ezt a terméket irjon rólla.
Sziasztok új vagyok a fórumon szintén keresek légterelõt. Egy szlovák oldalon láttam képeket ilyen sötét plexi volt, felcsavarozás közben letört a széle, tehát nagyon kemény lehet és könnyen törik. Made in china. Szatuna plexi van valakinek? Esetleg vélemény rólla.
Illetve ha valakinek még megtetszett, összeállhatnánk a külföldi rendelésre. Ráadásul ebben teljesen amatőr vagyok, lehet hogy még segítség is kellene.
Sziasztok.
Ha valakit esetleg érdekel egy ilyen kapaszkodó, csak éppen a Macsekra. Sajna nekem feleslegessé vált még a jó idő beálta előtt.
Minden részlet a : http://users.atw.hu/yzf-thunde...
Nem célzásnak akartam. De ha bevállalod, legalább a cső részén is tudnál javítani, hogy ne legyen olyan rondácska, egy takarólemezzel.
Az árát meg kérem megadni!
Sziasztok!
Erre Én is gondoltam csak az a bajom, hogy a fém rész is kapott ami a palásthoz szegecseltek. Meg új szalag is kellene mert elszakadt. Landoláskor ezen a részen csúszott a motor és a karbon és a fémrész találkozásánál lukadt ki. Nem merek nekiállni mert lehet, hogy nem sikerülne, ezért lenne jó valami ügyes kezű, és persze szerszámmal rendelkező emberke, aki megcsinálná nekem.
Ha jó a plexid, vehetsz rá állítható Touring szárnyat is.