Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Minden nap ott megyek az Epresedőn..át
S Gábor kész a szarod:
A jel sztornó a végéről, csak most látom a csücsöri ábrázatot. Lassan jöhet a szemüveg...
Kerülhettél volna erre a József Attila lkt fele, magaddal ránthattál volna. Lehet hogy csak egy kis biztatásra vágytam.
Nem.
És nem áztál el?
Én azért nem mentem mert fél óránként elkezdett esni...
Helló mindenki!Én ma is yót motoroztam,Te is El k..t.m Bandi
Valamit valamiért...
Az ötlet jó csak a duda akkor kap csak áramot ha dudálsz így csak akkor lesz GPS ha folyamatosan nyomod a dudát
Dehogyis isten őrizz azok szigetelt vezetékek ha csak egy hajszálrepedés is lesz rajtuk annyi.
Nyugodtan adj neki direkt+-t aksi-rol nem fogja leszívni a GPS ha szarakodik az aksi az meg úgyis cserés.
nem feltétlenül az elosztóból hoznám bár nem vagyok benne biztos hogy arra gondolsz.. inkább a biztosíték táblánál köss rá hogy a szivargyújtó biztosítékja is ott legyen a többi mellett.
A kürtnek elég szabadon van a két kábele, ott van + és - is.
Így nem kell kábelköteget bontani. Vagy balga ötlet?
Szóval megbonthatom pl a gyújtás elosztóból kijövő kábelköteget, amelyik ad áramot gyújtásra, arra mehet a pozitív, a negatívot meg tehetem a vázra (test)?

Remélem nem lesz tűzijáték...
megelőztél...
éram=áram
Ennyi erővel a gyújtást is rajtahagyhatod bármikor,amikor leveszed a gyújtást akkor húzd ki a GPS-t és minden ok.
De bárhonnan vételezhetsz gyujtás+ ahonnét szimpatikus egy próbalámpával megnézed melyik szimpatikus vezetékben van gyújtás után éram egy bíztosítékkal hozáforasztasz azt gól.
Guen: amit írsz azt értem, elméletben, na de a megvalósítás?

fjrgrande: a gps-t, azt 2 hétig mutatja hogy megérkeztél farok....
nem vagyok én sem elektromos guru de megpróbálhatnád a pozitívot a gyújtáskapcsolóról venni vagy annak a biztosítékáról
Mit felejtenél rajta?
Rajta felejtem megállás után, 1-2 hétig, ha részegen érek haza, és jól leszívja az amúgy is gyengélkedő aksimat.Úgy vagyok vele hogy semmi se kapjon áramot ha nem használom a gépet.
gondolom a biztosíték tábla után egy olyan helyre ami csak gyújtáson kap áramot... de miért lényeg hogy csak gyújtáson legyen delej? ha simán akksira kötöd akkor télen azon keresztül tudod tölteni is az akksit
Az miért cél hogy csak gyújtáson kapjon áramot?
Fjrgrande: hova lehet-érdemes azt a szivargyújtó ajzatot bekötni hogy csak gyújtáson kapjon áramot?
Én elektromos analfabéta vagyok, úgy válaszolj!
Egy vagy három nem mindegy
egy hete a @#%˛˘Ł# azt....