Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szep vot
Szia!

Erről kérdezd az illetékest....
Mint látod a volt pedálozás utána meg tiszta segg..
Szerintem a Zoli eleget tett kötelességeinek...
Na és megvolt az aktus?
Jó kis gurulgatás volt ez a mai
Külön köszönet MannerRosának a felajánlásért
100Ft-os kérdés!

Kié ez a csoffat segg?
Na itt van elölről is eldugva...
Zoli,csak a segge van meg.....
Azért van aki tud nyalni.....
Köszönöm az ötleteket! Holnap megpróbálom a ragasztásos ötletedet, ha azzal sem boldogulok megpróbálom a csavarkiszedővel. Remélem nem esik bele semmi a dugóhoz.
Gabesz próbáltunk elérni mobilon, de sajna nem sikerült. A beszakadt gyertyában a belsö törött porcelán rész (közép elektróda + szigetelö test) a beszakadt menetes résztõl a törés miatt szerintünk már külön áll. És (könnyen) ki lehet húzni belölle.? Testelektróda csúcs miatt nem tud bele esni a hengerbe csak ha már darabosra törik a porcelán. Ha kijönne a porcelános közép rész meg kellene próbálni a ragasztásos megoldást. Hogy a kitekerö célszerszám pl: csavar szoruljon a beszakadt menetes részbe, elsö ragasztásra tekerj erös cérnát vagy vékonyabb (horgász) fonott zsinórt hogy picit szoruljon próbánál a betört menetes részbe és utánna ragaszd csak bele.
Most látom csak bent maradt a gyertya porcelán betétes közepe is. (Mobilrol írok melóbol, lassú az adat átvitel) Ha csak a menet marad bent a ragasztással ki lehet talán tekerni.
Hali sziasztok, ha bent maradt egy gyertyának a menete a henger fejben. Csiszold jól meg a gyertya törött végét, (a menet alatti rész kb 1,5cm hosszban) pillanat ragasztót neki, vársz pár percet és újból ragasztó, nyomd vissza a bent maradt menetes részbe, tizenöt perc mulva ki lehet tekerni kézzel is akár. Mivel túlhúzástól törött bele így talán könnyen ki lehet tekerni. Beégett vagy a félre tekert, bele eröltetett gyertyánál a megoldás guen tanácsa.
Már gondoltam erre, de akkor beleesik a gyertya közepe a hengerbe. Mert úgy törött el, hogy a porcelán maradt a közepén.
Mikorra mentek oda?
ja belefúr balos kihajtóval meg kiteker, rossz esetben meg hengerfej le...
Sziasztok! Sajna Én még a motorommal szenvedek. Vettem NGK gyertyákat gondoltam kicserélem, és az utolsót tekertem be amikor beletört az 1-es hengerbe. Valakinek van ötlete, hogyan lehet kiszedni?
Most már biztos megyünk holnap délelött
Ráírom hátra arra kibaszott motorra hogy love Orbán Viktor mert folyton a hátulját fogjátok nézni kiragasztom Viki képét és azt is nézitek állandóan
Jaaaaaaaaaa és a melegségről annyit,hogy a narancsliget cerkáját te nyalogatod éjjel nappal....
Figyu te seggdugasz,azt hiszed jó vagy mi?Hahaha a hasalásban profi leszel mikor kapod jobbról és balról is a tockosokat.
Aztán te meg lapos leszel, tudod mint a tetű a gatyádban....
Gyere csak Ogrebojler kell a "meleg" víz
Eltuttad olvasni végre az üzenetet?
Megyek de nem bólyának ,mert az csak törpe lehet mint te...De ne aggódj,mert mikor utol érsz meglepi vár majd...
Ja van bukógombád?Mert a közelembe kell majd...

Viszem a lányom fellépőjét,mert a biciklis mondta kell a felszálláshoz..
Ennek a KáTYéemsnek nem lehet ,mert laza mint a gatyámban a gumi