Most még nem nagyon nézik de ha egy év múlva meg rászállnak a dologra akkor bizony cumi van... nekem a Leo-ban van E betű meg van bizonylat is(igaz gsxr 1000-re ) de ha nagy világutazó vagy akkor sokat kell cserélgetned mert a sógoroknál tuti bünti lesz a sport dobbal
Te kis mikka-makka ez 1 Lego motor?Vagy csak lelkes tagja vagy a csináld magad mozgalomnak Ha meguntad az Orange dolgokat felhíjuk a MÉH-es ismerősömet biztos jó kilós árat mond
Te nyüves.Ez itt egy tisztességes motoros Fórum!A mindenféle szedett-vedett biciklivázas sz@rodra itt senki sem kíváncsi!Próbálkozz végre 1 másik fórummal.
Vizsgára megy az eredeti, bár már az is olyan mint a szita, egy ilyen Raptor meg a mindennapokra.
Nem hiszem hogy az utcán elkezdik keresgélni az E betűt a control közben, vagy de?
Érdekes hogy mindíg ez a duma hogy folyamatban van.
Az hogy melyiknek van e betű meg bizonylat avval ne törődj mert baj csak akkor van ha tőled kérik és neked nincs
Szeretnék megvalósítani egy régi tervet, ami manapság igen divatos lett. Persze nem a divat miatt.
Nekem az ülés melletti spoiler teljesen fehér, még a gyári matrica sincs meg rajta, ami nem is baj, mert szeretnék egy kb. 35-45 cm-es kalocsai mintát rávarázsolni.
Szóba jöhet matrica de akár festett kivitel is. Viszont matricával a minta bonyolultsága miatt nem tudom hogy megvalósítható-e? Festőt meg eddig nem találtam olyat aki bevállalta volna.
Airbrus festéssel is szemezgetnék, de az az árnyalatokra megy főleg, ami itt nem lenne.
Mit szólnátok Felsőtárkányhoz? Május elejére 10-11? Tudok ott egy tuti helyet, 18 férőhelyes. Ha gondolnátok péntek délután legurulnánk, este előeste, másnap motorozás a Bükkben, király utakon. Este tábortűz, bográcsozás, és sűrű koccintás. Másnap józanodás, és hazaindulás.
Öszz. 2 éjszaka, rendes tiszta ágyban, szép környezetben. A szállás az elég olcsó lenne( kb.1500ft/éj/éjszaka). Ha érdekel benneteket pontosítanánk az időpontot, árakat, és ki mit hoz. Viszont aránylag sürgős lenne a szállás foglalása miatt. Kérnék egy visszajelzést ki tudna jönni! http://www.nyitottkapuvendegha...
Náluk tavaj szeptember körül voltam, egy ilyen 1 irodás cég 1 emberrel. Ami kell megrendeli, ennyi. Ezt bárki meg tudja csinálni, max. neki van kedvezménye a gyártónál... Egyébként szimpatikus volt a fazon. Mihelyst túl vagyok az alapjárati gondon, egy szintén fekete túra plexi a következő lépés!
Nem hiszem hogy az utcán elkezdik keresgélni az E betűt a control közben, vagy de?
Az hogy melyiknek van e betű meg bizonylat avval ne törődj mert baj csak akkor van ha tőled kérik és neked nincs
Na de melyik sportdobnak van?
Raptordob
www.facebook.com/mikeairbrush
Kézi festéssel tudom elképzelni, pár airbush-os.:
http://csajokamotoron.hu/airbr...
Szeretnék megvalósítani egy régi tervet, ami manapság igen divatos lett. Persze nem a divat miatt.
Nekem az ülés melletti spoiler teljesen fehér, még a gyári matrica sincs meg rajta, ami nem is baj, mert szeretnék egy kb. 35-45 cm-es kalocsai mintát rávarázsolni.
Szóba jöhet matrica de akár festett kivitel is. Viszont matricával a minta bonyolultsága miatt nem tudom hogy megvalósítható-e? Festőt meg eddig nem találtam olyat aki bevállalta volna.
Airbrus festéssel is szemezgetnék, de az az árnyalatokra megy főleg, ami itt nem lenne.
Szóval ötleteket várok...
Öszz. 2 éjszaka, rendes tiszta ágyban, szép környezetben. A szállás az elég olcsó lenne( kb.1500ft/éj/éjszaka). Ha érdekel benneteket pontosítanánk az időpontot, árakat, és ki mit hoz. Viszont aránylag sürgős lenne a szállás foglalása miatt. Kérnék egy visszajelzést ki tudna jönni!
http://www.nyitottkapuvendegha...
Jól néz ki a cucc!
Próbakőr után kiderül milyen lett.
Meg ne aggódj, bőven maradt hely neked is.