Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt nem lett volna jobb a kevlár szövet? Az inkább kopásálló csúszás esetén mint a karbon... vagy vegyes szövet asszem olyan is van...
Most még nem nagyon nézik de ha egy év múlva meg rászállnak a dologra akkor bizony cumi van... nekem a Leo-ban van E betű meg van bizonylat is(igaz gsxr 1000-re ) de ha nagy világutazó vagy akkor sokat kell cserélgetned mert a sógoroknál tuti bünti lesz a sport dobbal
Te kis mikka-makka ez 1 Lego motor?Vagy csak lelkes tagja vagy a csináld magad mozgalomnak Ha meguntad az Orange dolgokat felhíjuk a MÉH-es ismerősömet biztos jó kilós árat mond
Fasz-buzi hát egy motor ott kezdődik hogy KTM nem tucat Japán szar.
Te nyüves.Ez itt egy tisztességes motoros Fórum!A mindenféle szedett-vedett biciklivázas sz@rodra itt senki sem kíváncsi!Próbálkozz végre 1 másik fórummal.
Vizsgára megy az eredeti, bár már az is olyan mint a szita, egy ilyen Raptor meg a mindennapokra.
Nem hiszem hogy az utcán elkezdik keresgélni az E betűt a control közben, vagy de?
Nem tudom melyiknek van, utána kell nézni,már tavaj voltak szívatások az e betű miatt,idén biztos még jobban fognak szívózni.
Érdekes hogy mindíg ez a duma hogy folyamatban van.
Az hogy melyiknek van e betű meg bizonylat avval ne törődj mert baj csak akkor van ha tőled kérik és neked nincs
Javítom az előzőt: a fazon azt mondta hogy van E bötű, de az engedélyeztetési folyamat még tart náluk, magyarán NINCS.
Na de melyik sportdobnak van?
Van, csak a hátulján!
Ha van E betű meg típusbizonylat akkor lehet ha nem szart sem ér.
Raptor sportdobbal bármi tapasztalat?
Raptordob
Elsőre úgy tűnhet hogy darabokban van de igazából ez már az összerakás fázisa.
Szia!
Kézi festéssel tudom elképzelni, pár airbush-os.:
http://csajokamotoron.hu/airbr...
Üdv Mindenkinek!

Szeretnék megvalósítani egy régi tervet, ami manapság igen divatos lett. Persze nem a divat miatt.
Nekem az ülés melletti spoiler teljesen fehér, még a gyári matrica sincs meg rajta, ami nem is baj, mert szeretnék egy kb. 35-45 cm-es kalocsai mintát rávarázsolni.
Szóba jöhet matrica de akár festett kivitel is. Viszont matricával a minta bonyolultsága miatt nem tudom hogy megvalósítható-e? Festőt meg eddig nem találtam olyat aki bevállalta volna.
Airbrus festéssel is szemezgetnék, de az az árnyalatokra megy főleg, ami itt nem lenne.

Szóval ötleteket várok...
Indulhat a szezon, mehetünk túrázni!
Nekem tetszik 2fő.
Mit szólnátok Felsőtárkányhoz? Május elejére 10-11? Tudok ott egy tuti helyet, 18 férőhelyes. Ha gondolnátok péntek délután legurulnánk, este előeste, másnap motorozás a Bükkben, király utakon. Este tábortűz, bográcsozás, és sűrű koccintás. Másnap józanodás, és hazaindulás.
Öszz. 2 éjszaka, rendes tiszta ágyban, szép környezetben. A szállás az elég olcsó lenne( kb.1500ft/éj/éjszaka). Ha érdekel benneteket pontosítanánk az időpontot, árakat, és ki mit hoz. Viszont aránylag sürgős lenne a szállás foglalása miatt. Kérnék egy visszajelzést ki tudna jönni!
http://www.nyitottkapuvendegha...
Szia!
Jól néz ki a cucc!
Próbakőr után kiderül milyen lett.
Meg ne aggódj, bőven maradt hely neked is.
Helló mindenki.Gabikám überkönig a szisztéma!Mellékelem a fotókat
Náluk tavaj szeptember körül voltam, egy ilyen 1 irodás cég 1 emberrel. Ami kell megrendeli, ennyi. Ezt bárki meg tudja csinálni, max. neki van kedvezménye a gyártónál... Egyébként szimpatikus volt a fazon. Mihelyst túl vagyok az alapjárati gondon, egy szintén fekete túra plexi a következő lépés!