Na végre sikerült felrakni.
Egyébként a táj csodaszép, és motoros paradicsom is lehetne, mert ott egyenes úttal nem igazán találkozni csak kanyarok sokasága (már már unalmas egész nap után). Az út mentén szakadék, hibázni csak egyszer tudsz. Majd rakok fel kis videót is.
Itt szerelem fűződik tisztán látom,engem nem zavar a homo szerelmetek,csak akkor polgárdiba ti alkottok a sátorba egy párt nem, kívánok az arcomba semmi meglepetést
Legalabb ,ha lenne jolet
Erdekessegkent megemlitem,hogy az asszony 650 fontos kocsijan kicserelik a lokharitot ,meg egy ket aprosag 1100 fontert (a kart okozonak a biztositoja fizeti)Es meg adtak egy csereautot (szereles idejere) 16000 font erteku 0 km-es corsat.Ilyen is csak itt van.Az egesz kocsi nem er annyit
De mennek en is.Strand ,csajok,napsutes.Ma is terveztem a mocizast,es megint esik.Meg ilyen szar evem sem volt
Meg nem volt itt tavasz sem,nemhogy nyar
Egyébként a táj csodaszép, és motoros paradicsom is lehetne, mert ott egyenes úttal nem igazán találkozni csak kanyarok sokasága (már már unalmas egész nap után). Az út mentén szakadék, hibázni csak egyszer tudsz. Majd rakok fel kis videót is.