Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na végre sikerült felrakni.
Egyébként a táj csodaszép, és motoros paradicsom is lehetne, mert ott egyenes úttal nem igazán találkozni csak kanyarok sokasága (már már unalmas egész nap után). Az út mentén szakadék, hibázni csak egyszer tudsz. Majd rakok fel kis videót is.
Végül is az időjárás miatt nem Ausztria lett, hanem Korzika, pár kép róla:
frnky

Eladó a barátom motorja,beszámolja a tiedet is ha gondolod:
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Köszi a meghívást Ellll-l megyünk....
Helló Mindenki!Július 27 -29 Balatonkenese.Közvetlen vízparti strandon lesz a vadulás
Szombaton indulunk egy 5 napos Austria körutra, pár képet majd küldök róla.
Várom az élménybeszámolót!
Vagy nem emlékeztek semmire?
Mivel csak te latogatod,a te velemenyed meg szart se szamit,maradunk
Jó lenne,ha találnátok magatoknak egy másik topikot,mert itt senki sem kíváncsi a sz@r dumátokra
Itt szerelem fűződik tisztán látom,engem nem zavar a homo szerelmetek,csak akkor polgárdiba ti alkottok a sátorba egy párt nem, kívánok az arcomba semmi meglepetést
na mi van hó ember előkerültél?Nekem kellenek a képek Te amnéziás.......
Szevasz motoros barát....

Nem mented a képeket?
Nem mennek át,talán megtelt a fiókod?Hm?
Legalabb ,ha lenne jolet
Erdekessegkent megemlitem,hogy az asszony 650 fontos kocsijan kicserelik a lokharitot ,meg egy ket aprosag 1100 fontert (a kart okozonak a biztositoja fizeti)Es meg adtak egy csereautot (szereles idejere) 16000 font erteku 0 km-es corsat.Ilyen is csak itt van.Az egesz kocsi nem er annyit
beszéltem vele ne hazukáljál itten csak előkészül.Ne hezitálj megyünk!
Farkinak akkor lesz az esküvője
Látod kellet neked kimenni abba a büdös jólétbe
De mennek en is.Strand ,csajok,napsutes.Ma is terveztem a mocizast,es megint esik.Meg ilyen szar evem sem volt
Meg nem volt itt tavasz sem,nemhogy nyar
Helló Mindenki! 2012 07 6-8 ig Tiszafüreden(strandon) motorostali lesz,aki gondolja csatlakozzon.Indulás péntek délután.
jó éjjjt....
Intézd a Vibert...
Pedig motoron profi ezzel a mérettel, nézd a felrakott gumit...
Na mentem aludni joccakát,
Akkora állva mint a szék ülve