Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lelki szemeim előtt a következő kép: egy Romet Pony-val pöfög valaki Kakucson aminek az első kereke helyett egy légkalapács van beépítve
Én jól kezdtem csak kurvára nem mondta senki hogyha vállal akarom feltörni az aszfaltot akkor megsérülhetek,nem baj legközelebb viszek egy vésőt is hátha úgy könyebb lesz
Ez korona sem segített hogy olyan magas legyen állva mint a többiek ülve
Ez dekni nem jelentene gondot kis gyanta kis szénszál de most ilyen olyan okból nem megy
Na ki a király?
A vecsési bontós gyereket Zolinak hívják és 06/20-9745559-es számon éred el. Láttam nála még kb 2 hónapja, egy majdnem teljesen ép cat-et.Beszélj vele, ha akarod kimegyek veled, mert elég labirintusos eljutni hozzá.
Hűha nem jól kezdjük a szezont... mi volt az oka? Hátha mások nem esnek bele... egyébként ebayen nézelődtem semmi használhatót nem találtam, egy szem oldaldekli volt használt karcos de nem buktás 17k ért. Az rohadt drága.
ha rosszul fogalmaztam volna ezekről lenne szó
Egy kormánycsutkára és egy bal oldaldeklire lenne majd szükségem aki tud valamit írjon már vagy hívjon , hogy hamar összeálljon a gépezet az idomokat meg max barnarecsegővel megfogatom míg rendbe jönnek csak menjen...
sajnos lemaradtunk .... szegény icusom megfeneklett megpróbálom minnél hamarabb meggyógyíttatni a kicsikémet... .... hidd el szívesebben mentem volna veletek... én is jól kezdem a szezont...
Helló Mindenki.A kissé" megfogyatkozott " csapat meg nyitotta a szezont Az időjárás nagyon kegyes volt.Atis a király
Csipet csapat a dobogókői mai szezonnyitó gurulásról.
Zsu: szorítunk hogy rendben legyen a gépezet hamarjában!
nekem meg inkább a bowden más nem a burkolat.. kb 0.5cm -el rövidebb
Na mi lett a baj a nagyvasos gázbovdennel? Ugye azt beszéltük hogy nagy valószínűséggel ugyanolyat rendeltünk csak máshonnan. De az enyém rendben van. A szerelő szerint azért van különbség a gyárihoz képest, de nem a bovdenben hanem a burkolatban, nehezebb volt beállítani.
Sajna nekem is csak a jövő héttől indul a buli.
Én érzek kedvet de a gépem a szájbab@szott nagyvasos gázbowden miatt csak jövőhéten lesz kész.
Ne vedd fel és ne hívjál vissza csak k@bbeeee
Helló mindenki!T fórum társaim vasárnap 1 könnyed tavaszi kilovagolással kéne megnyitni a szezont Útvonal Bp -Pomáz-Dobogókő-Bő.Indulás kb 11 00 (szentendrei úti Shox elöl). Ha valaki másfelől érkezik 11 15 kor Békásmegyeren a Shell kútnál 1 kis pihi.Aki kedvet érez magában jöjjön.Manner 2Fő
... mi a faasz? ... miből maradtam ki
mind1, úgyis még vadászom a supercorsa gumijaimat, utána lesz ne mulasss , csak állna össze már a gép.
Zsu: katt a képre, amikor betölti, katt még egyszer és kiadja teljes méretben, akkor jobb klikk, mentés...
És voálá, a feltöltött teljes méretben kaptad meg!
majd küld már el a képeket légyszi... innen csak nagyon kicsibe tudom leszedni...
Jóóó
Látom lettek jó képek is.
A héten még tart az Új Gazdagság, aztán nekem is megy a robot tovább, meg hát dógozzon akinek nincs jobb dóga...
Szerintem inkább legyél Prince of Kakutsh flaszter
Fáj a kezed mi?Új gazdag más keményen dolgozik Te meg csak henyélsz