Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát igen debütál a kicsike Viszek egy 6 fokú kettes létrát aztán meglátjuk.........(kegyetlen leszek!) !
A körömcipőket otthon ne felejtsd..

Kár, hogy nekem ku..a messze van.
Beveted a rózsaszínű csodát?
Majd azt hiszik, hogy valami csajszi aláz le mindenkit.
Ha tudok ott leszek.
Helló mindenki.Szept.. 9 vasárnap Kakucs.
Cseréljetek, erről legalább leér a lába
bakker ez tényleg újnak tűnik
Életem első perecelése egy pedálos Verhovinához fűződik.
Eső után egy erdőben lévő földútra bekanyarodva a y..d elől.
Jó kép lett.
Kössz, hogy felülhettem a Yamahádra.
Tizennégy éves koromban szerettem volna 500 ft zsebpénzt és egy új verhovinát és most tessék elértem!
a komplett óra csoport de már csak a fekete számlapos vanmeg kuplung bowden 3000.-
Illik is hozzád kis buzi
Nocsak fejlodik a palyamotoros karrier?
Üdv mindenkinek!

fritz76 kerestelek mobilon többször is, sms is ment az alkatrészek miatt.

2 db idomra szükségem lenne:
-a lámpa alatti vízszintesen elhelyezkedő félkör alakú idomra
-az oldalidom és a váz közötti a tank jobb oldalán lévő fekete darabra

Ha meg vannak még, légyszíves csörgess meg, vagy írj itt.
óriási köszönet B Miklós nagykorúnak és B nejének Über respekt....
Helló fritz nem felejtettelek el !A jövő héten kereslek.Miki itt a kép 1 része
szerintem megvan még párban 3000
Hali!
Sajna az én idei szezonomnak már lőttek egy nagyobb felújítás vár a motorra és mivel ebben a szezonban eddig ~920km-t raktam bele és így hogy tudom nem tökéletes nem is nagyon van kedvem menni vele de pénzem meg nincs olyan sok hirtelen erre a célra így legkésőbb szeptember 1-el kivonatom a forgalomból 6 hónapra.
Lesz rajta féktárcsa/betét csere, olajcsere(ehhez megvannak a cuccok) valamint hátsó gátló felújítás. Ha jó áron találok jó állapotú bontott tárcsát akkor azzal le tudom szorítani a költségeket ha nem akkor marad az EBC tárcsa/betét páros az viszont 120k előre, jelenlegi GBP árfolyamon. Hátsó gátló felújítás ~25k szóval ez vár rám még az idényben nem az önfeledt motorzgatás.
Ha megúszom használt tárcsával akkor még a hátsó tárcsát is lecserélem betétestől. Ja igen akit érdekel a telszámom a másik fórumon fent van.
Szia,

huu jó lenne, én is jobban örülnék az újnak.. kb. árat tudsz mondani mennyi volt? hány fogaskereket cseréltél? Neked is a 2. fokozat ugye?
Hali Guen!
Aug. 08-án tiszteletemet tettem nálatok, mert el akartalak csalni a Tátrába, de anyukád mondta, hogy elutaztatok.
De remélem még összefutunk valamikor.
Szia!
Sajna nem nagyon tudok neked segíteni mert a szerelőm szerezte az alkatrészeket hozzá. Bontóban néztem az elég drága lett volna.
Mondjuk ez sem lett épp olcsó de tudom, hogy új.
Léptetővilla, és fogaskerekek lettek cserélve két éve.
Azóta tökéletes.
Ha gondolod megkérdezem a szerelőmet, hátha tud segíteni.
szia,

pár szólással visszább irtam váltó ügyileg.. én hivtalak egy hete, csak nem tudtalak visszahivni. tudsz segíteni nekem, hogy Te hol vetted hozzá az alkatrészeket?
esetleg privátban leírod? köszönöm!
andras . s p a i t s ( kuk@c ) gmail . com
Hali kepeken nem latom jol gazbowden van? Ha igen menyiert?
Szia!
A kuplung bowden mennyi lenne?
komplett műszerfal vagy csak a km-óra?
Tátra motorozás.