Helló.Én úgy tudom,hogy a blokk majdnem teljesen egyforma a hengerűrtartalmat leszámítva .Az első futóműben van turpisság... Egyébként 1 nagyon f@sz@ kis gép. Itt ragadnám meg az alkalmat,hogy a többi fórumtársam szíves figyelmét felhívjam:A Műjégpálya nyitva van!Chris van még a finom páleszból?
Hali! igen ez nem thundercat, de sajnos nincs yzf 750 R kategória, a véleményetekre lenne szükségem, illetve hogy milyen típushibák szoktak előjönni ennél a motornál. Akinek volt ilyen annak a tapasztalati nagyon jól jönnének:)
Meg emlekszem amikor nekem is volt Cicam ....a titok ,hogy el kell talalni a megfelelo fordulatot,ami a masodikba kapcsolashoz eleg alacsony,de majd raerzel es nem fog recsegni.
Sziasztok Cat-esek! Olyan kérdésem lenne, hogy mostanság, melegen 1esből 2esbe váltáskor nagyot reccsen a váltóm. Minél nagyobb fordulatnál váltom el, annál hangosabban csinálja. Tud valaki esetleg valamit, hogy mitől lehet?
100000 km-t simán kibírnak, a váltó lehet a gyenge pont szerintem a régebbi modelleknél.
A neve thundercat