Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az a pálinka egy szar
Helló.Én úgy tudom,hogy a blokk majdnem teljesen egyforma a hengerűrtartalmat leszámítva .Az első futóműben van turpisság... Egyébként 1 nagyon f@sz@ kis gép. Itt ragadnám meg az alkalmat,hogy a többi fórumtársam szíves figyelmét felhívjam:A Műjégpálya nyitva van!Chris van még a finom páleszból?
Ezt a típust nem ismerem, de "japok" jó motorokat csinálnak.
100000 km-t simán kibírnak, a váltó lehet a gyenge pont szerintem a régebbi modelleknél.
Hali! igen ez nem thundercat, de sajnos nincs yzf 750 R kategória, a véleményetekre lenne szükségem, illetve hogy milyen típushibák szoktak előjönni ennél a motornál. Akinek volt ilyen annak a tapasztalati nagyon jól jönnének:)
Helló Mindenki!Gondoltam ide is felteszem hátha lázba jön valaki:Battlax bt 003 160*60*17,120*60*17 minimális kopással.25 papír.(2009 es)
amennyit idén mentem azt olyannal is mehettem volna
Semmi gond nyavalyás akkor te majd olyan kartali czigony félével fogsz Kakucson körözgetni
Ilyen van Budafokon is
no komment
Meg emlekszem amikor nekem is volt Cicam ....a titok ,hogy el kell talalni a megfelelo fordulatot,ami a masodikba kapcsolashoz eleg alacsony,de majd raerzel es nem fog recsegni.
O.Viktor képét fogom a hátsó dobozra ragasztani hogy mikor lehagylak csak azt bámuld
Hozd azt a fideszes recsvadékot és lássuk,mit tud aztán utána óbégass majom Most pont beszart a mamuska fűnyírója abba pont jó lesz az a recsva...
figyelj te turóspöcsű majd lesz sírás rívás mikor a narancssárga gyilkos külső íven szopat
Te nyavalyás te legfeljebb 1 taknyos zsebkendőt vágsz a kanyarba nem 1 950-est
Egy könnycseppet sem ejtettem már látom magam elött ahogy belebaszom a 950sm-et a kanyarba
Komoly a baj
A neve thundercat
Sziasztok Cat-esek! Olyan kérdésem lenne, hogy mostanság, melegen 1esből 2esbe váltáskor nagyot reccsen a váltóm. Minél nagyobb fordulatnál váltom el, annál hangosabban csinálja. Tud valaki esetleg valamit, hogy mitől lehet?
egy kicsit azert sirdogaltal te is.....
Én is eladtam így kell ezt
Tegnap vegleg elbucsuztam a cicatol.Motor nelkul maradtam.De mar nezelodok a kovetkezo moci utan.
Mr.grande ma ismét nagyot alkotott a borászok védőszentje áldása alatt gondoltam ezt is illusztrálom: Amúgy kösz Te majom
Pár kép az számomra utolsó idei motorozásról:2013 04 01-ig kivonva!
van még kép csak nem tudom felrakni