Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Minden kedves Cat-os társamnak Boldog Karácsonyt!( Na jó annak az 1 ktm-s majomnak is.....
Vén perverz disznó
Kellemes Ünnepeket!
sziasztok eladó yamaha komplett féktárcsa 320mm-es 4 dugattyús féknyereg fékcső főfékmunkahenger.
Tegyé mán fel egy normális képet a fűnyíródról........
Én csinálok neki rozsdamentesből egy létrát ha akarod...
Gyerekek nem tűnt fel ,hogy ez 1 Hangvillás topik!Jó lenne ha ezekkel az ótvaros prés szökevény labanc vasakkal nem ide írogatnátok,ha lehet.Köszi.
Drága KTM es tesó úgy örülök hogy végre észhez tértünk mind és révbe értünk.
Az hogy a hupikék törpikék duli fuliának ez nem tatszik ne törődj, csak irigy mert egy bizonyos típusra korlátozódnak a lehetőségei.
De ha szépen megkér és szerez két sámlit amivel felmászik a tutira mehet a motorjainkal egy-egy kört
Na nem úgy van az én trotyakos papitempóban endurozok majd, oda meg elég akármi.
De ki mondta hogy nincs hozzá a komplett futómű is
Amúgy ha ez gyári SM nem lesz kicsit kevés a futóműve endurózni? Kerékszett ide vagy oda?
Én is mentem vele nekem is állt
Hú de szééép!

Na most már csak a 3 betűs fórumba írhatsz

Be a bütykös kerekeket azt go...

(Én meg bevállaltam a kistestvérét...)
Az van hogy a patika gyári állapotúak sem voltak patikák ez meg az egyik haveromé volt és tudom mi volt a nyügje,és inkább a biztos mint a cicomás bizonytalan.
Az úgy zsír. Van két motorod
Másik fékkel meg mindennel?
Meg van hozzá egy enduró kerékszett
Nekem ilyen van:D Közel 10000 km-t mentem vele idén teljesen probléma mentesen. Az olajat picit eszi ez lehet az egyetlen típushiba, de szinte elhanyagolható mennyiségben 2000km-en 1 decit kell utána tölteni.
Mán mentem egy kört és rettentően állt a faszom
Biztos nagyobb élmény lesz ezzel motorozni mint az FJR-rel volt. Grat!

(jó hogy nem TDM-et vettél, ez mégiscsak jobb)
Az túlzás hogy új de ez
Ez az új
vasárnap vevő vagyok rá