Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

18000
szia, csak a km-óra eladó? mennyiért ha igen? köszi
sajnos az nincs már meg
Kilométer kihajtásod nincs véletlen?
sziasztok maradékok eladok 06209238057
Sgabor a Te embered ő már túl van ezen biztos akad kapcsolata
sziasztok,
szétszedtem a motoromat, elhagyta magát a váltó.... szokásos 2es fokozat. a léptető villa kuka, a fogaskerekek nem olyan rosszak de cserélném azt is. nincs valakinek komplett váltója, vagy olyasvalaki akit tud hogy van neki? esetleg uj fogaskerék is érdekel ha emberi áron van :)

Köszi!
köszi,már vettem egy zx6r-t:)
Mar vett egy kawa 600_ast
Hali!
Az enyemet epp a kozeljovoben tervezem meghirdetni....de sajnos nem eleg ,hogy kulfoldi papiros,meg kulfoldon is van
De biztos magyarorszagon is talalsz,csak turelmesnek kell lenni.Egyik fiatalember ,innen a forumrol nem olyan regen adta el az ovet,sajna arrol is lecsusztal :(
Kedves Fjr grande pumpa vedd meg nyugodtan azt a kühes ktm recsvát és téged már csak a temető csősz fog kísérgetni
Veled senki nem megy sehova fogd már fel a nyomi agyaddal
T.Társak 2012 08 12 .vasárnap 1 Kakucs.Aki gondolja nevet ide
Sziasztok!

A feleségemet szeretném meglepni egy 1997-2000 közötti Yzf 600r-re,hogy lecseréljük a már kinőtt gpz-jét.Ha valakinek van eladó,lehet sérült is,külföldi papíros is,ne tartsa magában.
Köszi:Gabi
Helló Mindenki.Gondoltam felteszek pár képet az" otthon" maradt puh@ pöcsű papírkutyáknak ,hogy miből maradtak ki:
Helló Mindenki!Holnap indulunk a kenesei meeteng-re.El majom bandi és jó magam útközben felvesszük S Gábor nagy korút.Szombaton csatlakozik Nagy tiszteletű B Miklós és B neje.Aki érez magában annyit ..... ne fogja vissza magát a többiek úgy is beleesnek a L E K V Á R! kategóriába....
Helló Mindenki....Nagy segítségre lenne szükségem 1 barátom szeretne venni 1 nagy teljesítményű sportmotort.Legalább 130 le sor négy ha valaki tud ilyet keressen
Hali!
Megneztem az uzit.Kicsit kesve.Bar gondolom cimborad sem motorozott mostanaban amilyen fos ido volt.Bar most ket napja nyar van
Figyeljél jó barát ne tegyél fel több képet se videót ne forrald a köznépet,mert Kenesén lehetnek gondok...... Amúgy nagyon lekvár hely.....
Kedves nagyon messzi!Kérem nézze meg a thunderlapon a privát üzeneteit.......
gyonyoru
Hát ez tényleg nem a labanc vidék De rossz volt neked Cserélj tisztát a jövő héten Balatonkenese..... Hééé nagyon vidéki kawás egye penész gyere te is