Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló mindenki!Te budai garázs motoros nagyon jól másolsz,de ezzel itt nem mész semmire. Most mán visekegyyé,me gond lessz
ugyanigy fjr-es 5ezer ft metálszemcsés fényviszaverős
Ha-Ha-Ha-Ha:
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Padlón
az árak na
Mennyi volt van fehér FJR-s?
A GICCS egyszerű érzelmi, gondolati sablonokat, kliséket közvetítő termék, a konzumkultúra része, a közhelyesség, sztereotípiák halmozása, túlzások, szinesztézia (hatás többféle érzékre), az elvárásoknak való megfelelés eszközeivel hat. Jellemző rá az eredetiség és különösség hiánya. Az élet minden területén előfordulhat, az esztétika foglalkozik vele, de nem művészeti kategória, nem rossz, hibás vagy dilettáns alkotás, nem antiművészet, vagy avantgárd (bár ez utóbbiak nyíltan merítenek belőle). Lételeme a fogyasztás, célja a fogyasztói igények tömeges kielégítése a befogadó érzelmi és gondolati kiszolgáltatottságának kihasználásával.
Frenky is megrendelte már a kék kormányvégsúlyokat összeálhattok és élvezkedhettek
ilyen felnicsíkot rendeltem a cat-re

MSE:lehet, nekem a Simsonosokhoz kéne mennem színvonalat emelni...?
Erről van szó ott te lennél a király(nő)
Jó tavaj meg tavajelött keveset mentem mert nem vót se lé se idő,Az idén minimum 10rugót félreteszek hogy a két ingyen bulira oda toljam a redvás pofámat.
Meg vagy 3-4 találkozóra amin a sárga földig leiszom magam,álló fasszal riogatom a csajokat,és komunistaelenes propagandaszövegeket skandálok,mata részegen.
Úgy nagyábú ezek a terveim,egyszerű tervek de felejthetelenek tudnak lenni?persze másoknak ugyanis én álltalában nem emléxem utánna semmire
Nedves El! Csak akkor emelnéd a színvonalat ha rá is ülnél a bálnára nem csak a garázsban takargatnád. Persze biztos jobb áron el lehet adni ha nincs benne km de azért mégis...
Persze a mi csörgő zörgő zsírosláncú erőtlen thunercateink biztos nem mutatnak olyan szépen a garázsban virágállványként mint egy FJR de mi nem is azért vettük
Tudtam... Már többször ecsetelte a videók alatti kommentjeiben.
Lehet, nekem a Simsonosokhoz kéne mennem színvonalat emelni...?
Ezzel csak nektek teszek jót ugyanis ha egy csapat trabant(busz) között van egy ferrári akkor az emeli a cspat szinvonalát,ez lennék én aki emeli a tagbaszakdtcsöpögő erőtlen thenderkatok színvonalát
Az nem úgy volt hanem mondták hogy fasz vagyok én meg mondtam hogy ti vagytok a faszok,de nem volt harag belőle
Még csak 32,vagyok és igenis nyárra kockás lessz a hasam,és lötyögni fog rajtama börruha
Lol azt fogadok nem tudtad hogy a vaslovasok oldalán a fenti képen Elbandi kanyarodik ott a bálnával csak akkor még kálya ezüst volt
Hagyr rá Tudod az ő motorjának nincs saját topikja ezen az oldalon ahol meg van onnan már kinézték. Pedig lassan oda való lesz tényleg, 40-50 éves sörhasú papik vezetik az ilyen gépeket...
Elbandi: Nem tudom, minek erőlködsz, mikor nem is YZF-ed van...? A fehér honlap csak kiégetné a monitort...
Azért az első 3 menetben nem a leglassabb motoron volt az a kamera ha jól emléxem meg talán a felvétel is ezt bizonyítja
sziasztok

Van egy jó állapotú felesleges YZF 600 hátsó felnim féktárcsával, gumival együtt. Ha valakit érdekelne, az ára 30ezer ft.

atta916@freemail.hu
06 30 938 5629
Krisz jó let az új oldal nézem a pályázos vidiket ugy mennék már én is csak azt nem értem hogy mért a leglasabb motora tetétek a kamerát
Emléxel kis buzi.
Na kb így néz ki a motorotok.
Ennyi erővel a BKV honlapját is megcsinálhatná,az is kék
Hi!
Nekem van a legkevesebb jogom beleszólni, de tényleg fura az oldal színe... Lehetne, mondjuk... kék... ha már a Yamaha gyári színe a kék...
De tényleg jól áttekinthető a honlap és tuti, hogy ez csak az első variáció.
Mindenesetre gratula az eddigi munkádért!
Hiho!
Igen ez valóban jobbnak tűnik mint a másik. A motorosok menü csak nekem nem műxik vagy még nincs feltöltve? A színnel én még nem vagyok teljesen kibékülve de ez egyéni dolog. Viszont frankón átlátható az oldal és ez a lényeg
Ez valahogy jobnak tűnik mint az előző.
Tessék lássék: Thundercat Magyarország

A forum a héten kész lesz, addíg is bögészgessétek, nézzétek a képeket, lefrissítettem mindennel ami tavaly történt, ötletet adhat az idei évhez.

És köszi köszi a hsz eket a képhez, de még csak kezdek rászokni az ízére, viszont úgy érzem függő lettem!