Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Száp a kék tunderkut,csak BKV sztrájk idején igen gyorsan kell vele haladni a városban,mert azt hiszik a népek hogy busz azt rája ugranak izombol
Köszönöm a köszöntéseket!
A tavalyi teljesítmény még a Diversion-nel volt, de remélem idén is hasonló km-teljesítményt fogok elérni.
Azért választottam ezt a típust, mert sok jó kritikát olvastam róla és sokan dícsérték, hogy kényelmes.
Remélem hamarosan személyesen is találkozunk!
Jaj ezt a képet nem akartam,majd rakok fel,mást.
Asszem az én gépemen sem kell sokat gondolkodni hogy kié,mivel én már most elkezdem gyüjteni a lóvét a menetelekre ezért én meg Frenky mindenhol ett leszünk ahol kilátásban van egy kis ingyen kaja-pia.
Az s-gábor által ajánlott vértes kör nagyon baró ugyhogy azt mindenképpen utba köne ejteni,a Mecsek meg alap hogy jó
Én örülnék ha egy 2-3éjszakás Austriát megküldenénk,Salckamergut környékét,közel is van gyönyörű is,meg sok nagy hegy egy rakáson ahol finoman lehet ész nélkül menni.
E a jó szín.
Megívnám a csapatot hozzám egy évadnyitó kerti gulyás bulira, Székesfehérvárra. Kaja, pia lesz, nőről meg mindenki maga gondoskodik. Kb. 10 kényelmes helyet tudok biztosítani, ha többen leszünk, pótágyazunk. Vértes, és a Velencei tó környékén tudunk egy kört menni.
Sziasztok! Üdv a csapatban MSE, látom Te is használod a gépet. Én 32 ezerrel vettem két éve most 76000km van benne. Szerintem el is viszem szerelőhöz, hogy nézze át a szezonra ne, hogy gond legyen vele. Szerencsére kényelmes, megbízható motor, jól választottál.
nem kell rendszámot néznem én fejből a rendszámomat nem is tudom Az én cicámat 1000közül is megismerem
Jó is nektek az a kék egyenmotor csak amikor a parkolóban a rendszám alapján kell kikeresni hogy melyik kié is vajon akkor hogy fogtok neki örülni
Én személy szerinte boldog vagyok a társaságunkban egyedi fényezésemmel
Ja és kék a motorod kékek immár bőven töbségben
Hali MSE! Bmikihez meg hozám laksz a legközeleb szóval tavaszal minden hétvégén túra valamere mindig szoktunk menni egyet a mecsekbe aztán más fele. Én pécstöl 50km lakom. Szulokban egy kis falu vagyunk 2-en nagymotorosok meg egy qvados haver.
ÜDV a csapatban!
Látom, szoktatok túrázgatni is. Szívesen beneveznék én is egy-két gurulásra! Pécs-környéki programszervezést szívesen vállalok.
Hali!
Na végre egy cat a legjobb évjáratból
Üdv a csapatban tavaly sztem többet mentél mint 3an együtt a csapatból szóval grat hozzá
Idén megpróbálunk belehúzni és legalább 2 olajcserét beiktatni...
Ha az a naplopó chris bejezi akkor lesz saját honlapunk is.. nekem már január 1.-re igérte de még mindig nincs sehol.....
jövőre? idén nem is megyünk?
Sziasztok! Már jogosan csatlakozhatom a fórumhoz jan. 17.-óta.
Csak a tavasz nem akar jönni, hogy meghajthassam végre a kicsikét.
Elbandi leküzdenéd a hideget amikor már tetőfokára csapna a hangulat
Nem szeretem a hideg dzsuva időt na
De jövőre összeszedem magam meg egy kis plusz lóvét is gyüjtögetek hogy többet tudjak menni
oksa felőlem
Spedee nyitóbulinál a pálinka megteszi hatását (nem lenne hideg a sátorban)
Oksa megmutatom neki a mocidat
Szerintem a szezon nyitó tali nem pont ideális nálunk mert max4-en tudnátok nálam aludni. ezért gondoltam valami májusi, júniusi sátras bulájra
milyen téli igéret volt tavaly? én mondtam hogy gyertek de erre sokan azt mondták hogy mesze van én még a kaposvári talin Mikinél is mondtam hogy még idén is lehet belőle valami csak időpontot kell megbeszélni. De hát ugye egyesek megijedtek a roszab időtöl és kaposvárig se jöttek el.
Spidi jól értem hogy nálad legyen egy szezonnyitó,ahol dinom dánom?
Vagy ez most megint csak egy téli igéret mint tavaj,amiből tavasszal nem lesz semmi
Hali Spedee ajánlhatnád tényleg a motorom állapotra olyan mint egy 2000-es , mutathatnál neki legalább képeket hátha megtetcik neki

http://www.kepesmotor.hu/yamah...
küldeném de azt mondta a srác hogy 2000-nél időseb motort nem akar venni