Hello Mindenki!
En is itt vagyok,csak nem sok izgit tudok irni
Mellesleg ma eladtam a gyari kiput meg a legycsapo meretu indexeket.Nem mintha nagy uzletet csinaltam volna,de koltozni keszulok es nem akartam magammal cipelni.Amugy nem tudom elkepzelni hogy ki az a hulye aki megvette
Frenky beböffentése,idézem:
Szerintem az élet túl rövid ahhoz,hogy ne csak finom ételeket és italokat fogyasszunk mindig...
Te ez mi a szar ez valami ocska slágernek a szövege,vagy valami szenylapból olvastad ahol a Stol Buci nyilatkozta,bocs de űbergagyi szöveg volt, azért örülök hogy próbálkoztál legalább látom nem csak annyit bírsz berni.
-Hello-
na aloha.
felvétel megvágva holnap belekerülnek a feliratok/effektek, mert sajna ahhoz segítségre van szükségem...
hétfőn felkerül ide vagy youtube-ra meg akit érdekel annak el is tudom küldeni msn-en vagy valahol....
Helló mindenki!mi a f@sz van itt ez nem motoros fórum?Vagy miii A jövő hetén már recepteket meg szabásmintákat fogtok cserélgetni?Gyerekek hurka ,kolbász,tepertő szalonna és házi pálesz......El zabálhatod a különféle szereket kúpokat bogyókat vazze ,mozogni kéne ......A bevitt kalória mennyiség rengeteg az égetetthez képest,te majom!Lehet,h nagy lett a belem ,de pont lesz@rom.Szerintem az élet túl rövid ahhoz,hogy ne csak finom ételeket és italokat fogyasszunk mindig...
Ááá nem gond itt mindenkinek nagy a potroha(frenky mán egyenessen dagdt) senkinek nem árt egy kis táplálkozási tanácsadás
valami toszot új verziót akar velem feltelepítetni a rendszer,amit én nem akarok de ugy látszik addig nincs msm
Járj sűrűbben msn környékén és elmagyarázok mindent mert gondolom nem nagyon örülnének neki az emberek ha itt osztanám az észt. Nem nagy dolog az egész csak van néhány aranyszabály az étkezéssel és edzéssel kapcsolatban amit be kell tartani és a saját életviteledhez igazítani.
Ha nem akarsz sok időt tölteni sportolással akkor vegyél egy 16 v. 24 kilós kettlebellt és negyed óra alatt jobban megfingatod magad mint ha lefutnál 3 órán belül egy maratont. Mellé tolod a lipot és tavaszra kockás hasad lesz az biztos.
Mert ezek önmagukban pörgetnek mint az állat, ezért kell őket kidolgozni magadból, csak akkor érnek valamit. Önmagában a lipotól kikészülsz de ha sportolás mellé tolod akkor a legálisan kapható legerősebb cucc, ettől már csak a tökéletesen illegális efedrines cuccok jobbak. A lipohoz írják is, hogy extrém sportolás mellé ajánlott de ezt mondtam is. Legutóbb egy elég extrém vizsga előtt toltam be egy adagot (30km futás, 100 húzódzkodás és tolóckodás, 2 km úszás 17 kilós lövedékállóba, 1 akadálypálya, fekvenyomás 60kg*25 80kg*10, és a végén egy terheléses lövészet) de még utána is 1 órával pörögtem tőle. Szóval ha szeded is akkor is csak az ajánlott adag felét told. De cserébe hatásos és hot blooddal meg glutaminnal kombinálva nagyon ütős.
Sziasztok ismét a színen,most hallgattam a Blöróbá aggyik CD-jét,és idézném kedvenc részemet belőle(az én pofám kicsit ragyás mindíg jolesik a baszás)
Persze az én arcocskám nem ragyás de a baszás még jól eshet
olyan olcsó hogy rábeszéltem 230-ba adja oda,Mikinek ajánlottam de végül neki nem kellet,aztán Guennek is de neki se(csak találok egy marhát aki megveszi)
Ha érdekelnek add meg a számod azt felhilak.
nah akit értint már megvan vágva a videó még rakok rá pár effektet meg ilyesmi és holnap talán meg is osztom a nagyérdeművel....
egyelőre úgy néz ki hogy ~23 perc maradt a 47 percnyi anyagból, próbáltam az izgalmasabb részeket megtartani.
grat az üzlethez sat