Csá láttam hogy hirdeted a gépet,viszont ha mindnáron el akarod adni vidd le az árát mert soha nem veszik meg,úgy pang a piac.
A Mama agyonverne ha hazaállítanék egy ilyen recskával,a puccos seggét csak az FJR-re teszi föl(igaz másra föl sem férne )
Mondjuk most lefogyott vagy 10-kilót,így már csak 100-kiló
Hali
Ha valaki esetleg tud olyan embert akinek kéne egy Thundercat akkor ajánlhatná az enyémet! Szeretném eladni! Esetleg El ha te is szeretnéd lecserélni a bálnát
Igen fasza cikk,annyi hogy,sajnos mivel nagytestű motor szinesben kurva idiótán néz ki,ez olyan mint a nagy mergák meg bmw-k,vagy fekete,ezüst,ill.fehér,azt annyi.
Eladhatatlan és kistilű lessz,kékben,vagy pirosban.
A másik fontos,és lényeges:az hogy geci gazdag kell legyél hozzá,hogy tudjál menni vele annyit hogy belegebedj,lé+idő,különben egy értelmetlen pénznyelő az egész,én már csak tudom viszont ott a tudat hogy neked van a legfaszább géped.
Kb olyan érzés mintha neked lenne a legjobb pinájú,legnagyobb csöcsű csajod,de a szomszéd dugná mert neked se időd se pénzed hogy megbaszd,viszont veled marad és nézegetheted, meg hogy elszedje azt a keveset ami van
Most tényleg azt hiszed vagány vagy,meg hogy irígykedünk,mert nekünk csak dagadt feleség jutott.
Hát nem tud meg nem a nagycsöcsű leszbi rúdtáncos csajoktól szép az élet.
Hát nem hanem a szaros pelenkáktól,meg a hajnalban keléstől,a romantikus filmektől amiket teljes szeretetben eggyütt nézhetsz a pároddal szerelemben,és érzelemben.
Pálinka,sör,csöcsök pina,ezek mind a sátán szülöttei és pokolra jutsz a pajzán bulákkal eggyütt.
Helló mindenki!Mindenkinek nagyon boldog új Évet kívánok ,valamint mindig tele tankot és tapadó gumikat.Sat jó lenne ha ,ezt a sok fertő és ízléstelen szenny képeidet nem ide töltenéd fel
par villanas az estebol
Az elson nem a sargaszoknyas csaj alenyeg hanem a kis pufi lecsuszott gatyaval.
Masodik kepen ugy lattam jonak hogy a baratnom szalloda managerenek a hatulrol valo kozosules imitalasa jo poen
Dragam utanna ugy gondolta hogy a sztriptizbarba csak folkellene menni tancolni a rudon
Az utolso kepen meg egy szlovak lany ..csak hogy ne legyen szlovak magyar ellentet
Spedee: Te is nemrég vetted!
ÉN AKKOR SEM ADOM EL! NEM TUDNÁM... A SZÍVEMHEZ NŐTT!
http://kepesmotor.hu/yamaha-tu...
bővebb infó érdeklődésre
üdv!
Ja már tudom mert te is giccses csávó vagy
Igen látom ,sajnos tényleg pang a piac de ennél olcsóbban nem szeretném árulni akkor inkább nálam rohad el
A Mama agyonverne ha hazaállítanék egy ilyen recskával,a puccos seggét csak az FJR-re teszi föl(igaz másra föl sem férne )
Mondjuk most lefogyott vagy 10-kilót,így már csak 100-kiló
Ha valaki esetleg tud olyan embert akinek kéne egy Thundercat akkor ajánlhatná az enyémet! Szeretném eladni! Esetleg El ha te is szeretnéd lecserélni a bálnát
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
A kis buzi
Eladhatatlan és kistilű lessz,kékben,vagy pirosban.
A másik fontos,és lényeges:az hogy geci gazdag kell legyél hozzá,hogy tudjál menni vele annyit hogy belegebedj,lé+idő,különben egy értelmetlen pénznyelő az egész,én már csak tudom viszont ott a tudat hogy neked van a legfaszább géped.
Kb olyan érzés mintha neked lenne a legjobb pinájú,legnagyobb csöcsű csajod,de a szomszéd dugná mert neked se időd se pénzed hogy megbaszd,viszont veled marad és nézegetheted, meg hogy elszedje azt a keveset ami van
de rég is volt már hogy ilyenekre beültünk....
q3, UT, CS, delta force, dungeon keeper2, sbk
ej ej régi szép idők
szobából.
hajnalban laza -15fok volt minálunk.
Hát nem tud meg nem a nagycsöcsű leszbi rúdtáncos csajoktól szép az élet.
Hát nem hanem a szaros pelenkáktól,meg a hajnalban keléstől,a romantikus filmektől amiket teljes szeretetben eggyütt nézhetsz a pároddal szerelemben,és érzelemben.
Pálinka,sör,csöcsök pina,ezek mind a sátán szülöttei és pokolra jutsz a pajzán bulákkal eggyütt.
Akkor elviszem a gombát.
E-mailben írd már meg, h hova utaljak és mennyit....
Köszi, jó képek lettek...
Az elson nem a sargaszoknyas csaj alenyeg hanem a kis pufi lecsuszott gatyaval.
Masodik kepen ugy lattam jonak hogy a baratnom szalloda managerenek a hatulrol valo kozosules imitalasa jo poen
Dragam utanna ugy gondolta hogy a sztriptizbarba csak folkellene menni tancolni a rudon
Az utolso kepen meg egy szlovak lany ..csak hogy ne legyen szlovak magyar ellentet
Nem ertem miert nem birnak inni normalisan a nok!