Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, és thundercat forever!
Bakker! Mindenki eladja a motorját? Mi van itt? Utolért titeket is a recesszió, vagy mi van?

Spedee: Te is nemrég vetted!

ÉN AKKOR SEM ADOM EL! NEM TUDNÁM... A SZÍVEMHEZ NŐTT!
Hali az én motorom is eladó 800ezer ft az ár irányár!
hali, pénzhiány miatt sajna eladó a gépem:
http://kepesmotor.hu/yamaha-tu...
bővebb infó érdeklődésre
üdv!
Minek neked az a giccses szar
Ja már tudom mert te is giccses csávó vagy
Helló mindenki!Mr guen +rendelted már a kormányvéget?
Hali
Igen látom ,sajnos tényleg pang a piac de ennél olcsóbban nem szeretném árulni akkor inkább nálam rohad el
Csá láttam hogy hirdeted a gépet,viszont ha mindnáron el akarod adni vidd le az árát mert soha nem veszik meg,úgy pang a piac.
A Mama agyonverne ha hazaállítanék egy ilyen recskával,a puccos seggét csak az FJR-re teszi föl(igaz másra föl sem férne )
Mondjuk most lefogyott vagy 10-kilót,így már csak 100-kiló
Hali
Ha valaki esetleg tud olyan embert akinek kéne egy Thundercat akkor ajánlhatná az enyémet! Szeretném eladni! Esetleg El ha te is szeretnéd lecserélni a bálnát

http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Olyan maximális hogy Guen meg is ijedt,azóta föl sem veszi a telefon ha hívom
A kis buzi
Elbandi maximális válasz volt részedről a kihívásra
Igen fasza cikk,annyi hogy,sajnos mivel nagytestű motor szinesben kurva idiótán néz ki,ez olyan mint a nagy mergák meg bmw-k,vagy fekete,ezüst,ill.fehér,azt annyi.
Eladhatatlan és kistilű lessz,kékben,vagy pirosban.
A másik fontos,és lényeges:az hogy geci gazdag kell legyél hozzá,hogy tudjál menni vele annyit hogy belegebedj,lé+idő,különben egy értelmetlen pénznyelő az egész,én már csak tudom viszont ott a tudat hogy neked van a legfaszább géped.
Kb olyan érzés mintha neked lenne a legjobb pinájú,legnagyobb csöcsű csajod,de a szomszéd dugná mert neked se időd se pénzed hogy megbaszd,viszont veled marad és nézegetheted, meg hogy elszedje azt a keveset ami van
na adjuk El alá a lovat fjr
Élmény olvasni ezt a fórumot....
űűű jó kis lan party
de rég is volt már hogy ilyenekre beültünk....
q3, UT, CS, delta force, dungeon keeper2, sbk
ej ej régi szép idők
Mifelénk is hideg van, ki se megyünk a jó meleg (nem úgy )
szobából.
na halihó mindenkinek verőfényes motoros időnk van
hajnalban laza -15fok volt minálunk.
Hat ha a pajzan bulak is jonnek akkor csak elleszek valahogy
Most tényleg azt hiszed vagány vagy,meg hogy irígykedünk,mert nekünk csak dagadt feleség jutott.
Hát nem tud meg nem a nagycsöcsű leszbi rúdtáncos csajoktól szép az élet.
Hát nem hanem a szaros pelenkáktól,meg a hajnalban keléstől,a romantikus filmektől amiket teljes szeretetben eggyütt nézhetsz a pároddal szerelemben,és érzelemben.
Pálinka,sör,csöcsök pina,ezek mind a sátán szülöttei és pokolra jutsz a pajzán bulákkal eggyütt.
Helló mindenki!Mindenkinek nagyon boldog új Évet kívánok ,valamint mindig tele tankot és tapadó gumikat.Sat jó lenne ha ,ezt a sok fertő és ízléstelen szenny képeidet nem ide töltenéd fel
Ok.
Akkor elviszem a gombát.
E-mailben írd már meg, h hova utaljak és mennyit....

Köszi, jó képek lettek...
par villanas az estebol
Az elson nem a sargaszoknyas csaj alenyeg hanem a kis pufi lecsuszott gatyaval.
Masodik kepen ugy lattam jonak hogy a baratnom szalloda managerenek a hatulrol valo kozosules imitalasa jo poen
Dragam utanna ugy gondolta hogy a sztriptizbarba csak folkellene menni tancolni a rudon
Az utolso kepen meg egy szlovak lany ..csak hogy ne legyen szlovak magyar ellentet
Igy kezdodott es fejezodott be a szerelmemnek a buli!
Nem ertem miert nem birnak inni normalisan a nok!
Hat a masnapossag meg volt (van)Nem volt vicces ma melozni.raadasul gecisokan voltak.Amugy nem lett semmi a sok lanybol.