Helló mindenki!Figyi mán vidéki ne itten poénkodjál mán, inkább a telefont vedd fő he.+amúgy mi a lócsöcs van a kormányvéggel?Budai a tom tomnak vége na most lehet nevetni
Máááár láááátom ahogy a csípőfogo éles fogai beleméjednek a vadi új ezüstszínű Goodrige fémfékcső puha husába és álltal vágja,Így Frenky barátunk igen bánatos lessz mikor rakná föl és spriccel ki rajta az olaj szana szerte
Az összes kis buzi betűt külön kell feltenni. Alig lehet lekapargatni a arról a lapról amire rárakják, aztán hozzáragad az ujjadhoz, meg mindenhez. Fogalmad sincs milyen távolságra rakd egymástól a betűket. Egy felni egy oldalára 3-szor lesz ugyebár felírva hogy Thundercat. Ez valószínűleg úgy lesz megoldva, hogy feltesz egy csíkot (úgy néz majd ki mint az ökörhugyozás legalábbis nálam ez van), aztán elkezdi kirakni hogy THUNDERCAT. Ami sokkal hosszabb mint esetemben a SUZUKI. A kibaszott kis betűket első alkalommal kb 1 ecnti távolságra raktam egymástól, aztán megint felraktam egy csíkot, akkor már láttam hogy kevés lesz a hely akkor már összébb húztam őket, a 3.-nál meg egymásra vannak nyomorítva. A betűt felrakni a legnagyobb cumi, hozzáragad az ujjadhoz, és akkor utána megpróbálod lekaparni róla - rosszabb esetben elszakad ilyenkor - aztán megpróbálod ráragasztani a felnire úgy hogy szépen kövesse az ívet, egymástól egyenlő távolságban legyenek és ne az legyen hogy az egyik lejjebb van a másik meg feljebb.
Viszont mostmár jól néz ki a motoromon. Csak nem szabad túl közelről nézni.
Mondjuk akkor fogunk a legjobban röhögni ha a frissen boltolt (amúgy kipróbálatlan)GPS-em szar lesz és átbasztak vele,majd megírom milyen pofát vágtam mikor kiderült
Jajj anyám asszem akkor megmarad neked,Frenkinek 10-ért lefujták a kerekeit gyöngyház fehérre,akkor már inkább az,csak az a kérdés hogy akkor már tényleg tiszta hóembernek fog kinézni a mocim így meg még van valami fekete kontraszt
Itt találtam olcsón markolatot, ha érdekel vkit
http://www.safetybike.hu/terme...
Csak nem tunderkut kék
Viszont mostmár jól néz ki a motoromon. Csak nem szabad túl közelről nézni.
Bocs hogy belevau
Az ékírás meg nekem nem megy