Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló Mindenki!Chris február elején korong a Velencei tavon? Budai őszinte részvétem a tom-tom miatt
Szopó azonnal jelentkezzé mi van a gps-el mert már szétkúr az ideg
Helló mindenki!Figyi mán vidéki ne itten poénkodjál mán, inkább a telefont vedd fő he.+amúgy mi a lócsöcs van a kormányvéggel?Budai a tom tomnak vége na most lehet nevetni
Mondjuk ez a veszély ne fenyegeti még dirib-darabokban van a szarja,De a gfyöngyházfelni rongyrázás az kell
meg rá a faja gyöngyház fehér felnire
Máááár láááátom ahogy a csípőfogo éles fogai beleméjednek a vadi új ezüstszínű Goodrige fémfékcső puha husába és álltal vágja,Így Frenky barátunk igen bánatos lessz mikor rakná föl és spriccel ki rajta az olaj szana szerte
Helló mindenki!Van 1 eladó tom -tom navigációm olcsón

Itt találtam olcsón markolatot, ha érdekel vkit

http://www.safetybike.hu/terme...
...rajta vagyok... a forumon dolgozom! Legkésőbb hétvégén élesítem!
Te inkább a honlapot szerkezd
Vaaaagy semmivel sem kerül nagyobb munkába a felnicsík felrakása, mert azon a betüs részen, fekete a háttér és kék a felirat és az egész egy csík.
Nézzük csak hogy is néz ki manapság egy mentő:
Csak nem tunderkut kék
Nem elrettenteni akarlak, mert ha végtelen a türelmed és kiváló a kézügyességed, akkor nem lesz gond, és szép lesz. Csak nálam egyik sincs meg.
Annak hogy hány fok van mi a fasz köze van a lányoknak?
Az összes kis buzi betűt külön kell feltenni. Alig lehet lekapargatni a arról a lapról amire rárakják, aztán hozzáragad az ujjadhoz, meg mindenhez. Fogalmad sincs milyen távolságra rakd egymástól a betűket. Egy felni egy oldalára 3-szor lesz ugyebár felírva hogy Thundercat. Ez valószínűleg úgy lesz megoldva, hogy feltesz egy csíkot (úgy néz majd ki mint az ökörhugyozás legalábbis nálam ez van), aztán elkezdi kirakni hogy THUNDERCAT. Ami sokkal hosszabb mint esetemben a SUZUKI. A kibaszott kis betűket első alkalommal kb 1 ecnti távolságra raktam egymástól, aztán megint felraktam egy csíkot, akkor már láttam hogy kevés lesz a hely akkor már összébb húztam őket, a 3.-nál meg egymásra vannak nyomorítva. A betűt felrakni a legnagyobb cumi, hozzáragad az ujjadhoz, és akkor utána megpróbálod lekaparni róla - rosszabb esetben elszakad ilyenkor - aztán megpróbálod ráragasztani a felnire úgy hogy szépen kövesse az ívet, egymástól egyenlő távolságban legyenek és ne az legyen hogy az egyik lejjebb van a másik meg feljebb.

Viszont mostmár jól néz ki a motoromon. Csak nem szabad túl közelről nézni.
Hali bálint! IVre van hajlítva tiéd is ugy volt?
Csak 19 van közöttünk 1-2 lány is te bakmajom.....
Marha azok ződek voltak
Mondjuk akkor fogunk a legjobban röhögni ha a frissen boltolt (amúgy kipróbálatlan)GPS-em szar lesz és átbasztak vele,majd megírom milyen pofát vágtam mikor kiderült
Nem hó embernek,hanem háború előtti mentőautónak
Remélem csinál róla vidit azt röhöghetünk,legalább az legyen ebben a buzi -20ban
Iszonyat szopás lesz felrakni. Nekem ugyanilyen betűs van a gs-en.
Bocs hogy belevau
Tényleg nem megyek semmire mert nem tudtok olvasni
Az ékírás meg nekem nem megy
Jajj anyám asszem akkor megmarad neked,Frenkinek 10-ért lefujták a kerekeit gyöngyház fehérre,akkor már inkább az,csak az a kérdés hogy akkor már tényleg tiszta hóembernek fog kinézni a mocim így meg még van valami fekete kontraszt