Uram tiltsd ki a forumról ezt a csajokkal pajzánkodó erkölcsi szennyládát,és küld rá az összes Angól rendőrt a bulíjára vigyék be a sitre és ott töcskölje meg egy nagyfaszú Nigger Ámmen.
En is majdnem maganyomban toltottem a dragammal.De lassan mar 10-nel tart a kis hazibuli.Raadasul eleg nagy a puncitultenges ami mocskosmod felelembe hajszol.aadasul az egyik munkatarsam is elkerte a szamomat hogy kesobb csatlakozna.Mar latom hogy baj lesz mert babam feltekeny ra......
Pedig en azt sem bannam ha harmasban aludnank
köszi Urak a segítséget! szerencsére tudtam szerezni, úgyh ez lett az újévi ajándékom magamnak.
BUÉK ezerrel mindenkinek, legyen sikerekben, pénzben, csajokban, és nem utolsó sorban gázfröccsökben gazdag a következő évetek.
Sosem szabad a pálinkát ásványvizes pet palackban tárolni mert kioldodnak a veszélyes rákkeltő anyagok,senki sem seretné hogy egy ilyen szimpatikus gyerek mint te kinyúvadjon.
Figyu én ugysem tartozok igazán ide,mindenkit fikázok állandóam,értem nem kár,add nekem azt a pálinkát föláldozom magam a többiekért érted
Dehogy vagyok otthon.Nekem nincs karacsonyom,szilveszterem,jan 1.en szabadnapom.
Pedig nagyon kellene menni haza fogorvoshoz.De nem nagyon fognak elengedni szabira.Jo bulit mindenknek.En meg megyek kicsit melozni,utanna kikuralom a megfazasomat egy kis szegedi hazi asvanyvizes uveges palinkaval.
annyira loves vagyok hogy a regi tarcsakat otthagytam a szerelonel.
Egyebkent boldog uj evet mindenkinek.Nekem eleg szarul fog indulni.Torokfajas ,kohoges.Az elso metszofogam egy eroteljes jobbegyenestol szet van repedve.Most ideiglenesen osszeragasztottak.De 5 nap es irany mexiko
Az nem gáz ha összeszkábált, csak azt nem értem miből van,én nem tudok róla hogy lenne valakinek közülünk,de Satilus mintha lecserélte volna tavaly az övét mert állítólag ütött,de ha az ocsóság a fő cél szerintem az nem sokat számít ha egy picit üt,próbáld tőle elkunyizni a régit,hátha neked adja,ő ugyis gazdag angol földbirtokos mit számít neki egy-két ilyen szar,a csaja is elég jó tehát simán belefér neki
Figyu megnéztem az adatlapod,és olyan mintha Kinaiul beszélnél rajta 1W,4he,meg ilyenek ezek mik? valami japán belpiacos gép adatai?
Meg milyen féktárcsa kell?Thundercutté?
Köszönöm.
Boldog uj évet kívánok mindenkinek!
El!
Mi lesz a bukógombával?
Remélem sokan vagytok másnaposak
Én sajna nem de majd legközelebb bepótolom
Jó ébredezést meg gyógyulgatást mindenkinek
Boldog új évet mindenkinek
Pedig en azt sem bannam ha harmasban aludnank
BUÉK ezerrel mindenkinek, legyen sikerekben, pénzben, csajokban, és nem utolsó sorban gázfröccsökben gazdag a következő évetek.
Figyu én ugysem tartozok igazán ide,mindenkit fikázok állandóam,értem nem kár,add nekem azt a pálinkát föláldozom magam a többiekért érted
Pedig nagyon kellene menni haza fogorvoshoz.De nem nagyon fognak elengedni szabira.Jo bulit mindenknek.En meg megyek kicsit melozni,utanna kikuralom a megfazasomat egy kis szegedi hazi asvanyvizes uveges palinkaval.
Egyebkent boldog uj evet mindenkinek.Nekem eleg szarul fog indulni.Torokfajas ,kohoges.Az elso metszofogam egy eroteljes jobbegyenestol szet van repedve.Most ideiglenesen osszeragasztottak.De 5 nap es irany mexiko
Azért írtam ide, mert a thundercat tárcsái kellenek az enyémre. Eléggé összeeszkábált motor, de a télen most tényleg motort faragok belőle.
Meg milyen féktárcsa kell?Thundercutté?
tudtok segíteni esetleg?
első féktárcsákat keresek, lehetőleg minél olcsóbban.
köszi előre is, és sikerekben gazdag.. nameg persze egyszerűen gazdag új évet mindenkinek!