Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te mit írogatsz ide MAJOM?
De a be és kijövetelt csak úgy tudod megoldani ha meg tudsz bent fordulni ill. oldaltámaszon megfordítod,mert ha nem vagy be vagy kifele lépegetned kell a moci mellet mikor mozgatod arra meg az egy cm igen kevés.
Kérj meg innét vagy a forumról valami nyomi tunderkotost menjen oda és próbáljátok ki befér e .
Ha nem mard a robogó mondjuk kb egyforma az erejük csak az olcsóbb
Hali!
Lementem és újra megmértem. Lehet, hogy szerencsém lesz 76 cm az
ajtó belmérete .
Hali!
Az sajnos keves lesz.Meg a tukroket be lehet hajtani,de a kormanyszelesseg is 75 cm.Bar szerintem minden hasonlo motornak ilyesmi a szelessege.
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Most akarok venni egy Yamaha YZF 600 R .
Megtudnátok mondani mi a motor legszélesebb pontja. Gondolom a tükrök. Mivel én panelban lakok és béreltem egy üres helyiséget de csak 68 cm széles vasajtó van rajta. Nem tudom hogy befér e rajta.
Előre is köszi :)
Üdv: Tom100
Ket hete
Na de ez egy motoros forum...
Tegnap
Hat en sem fiatalodok,mar csak ilyen tatasan megy,de de dolgozok a kerdeskoron.Egyre tobbet edzek,de mar nem leszek 22 eves
A csocsos csajokat meg mar meg sem nezem,olyan tisztesseges vagyok.Csak a lagzimon gondolkozok minden nap.Bar most van egy 19 eves csinos HATTALMAS mellu munkatarsnom (termeszetesen a szembe nezek mindig)
Én sem jöttem rá melyik vagy te de a piros pólós lomha gyerek kapott rendesen
Ha nem valami bombázó csöcsös csaj mellet állsz már meg sem ismerünk
Az a borotvalt feju, fekete polos pocakos a ket fiatal harcos kozott
És te vagy az a pocakos kopasz aki ide oda sétálgat?
Nem ide tartozik,de meg volt az elso angliai baratsagos laza meccsem.
http://youtu.be/boJaCZIPrCE
Csak ezert segitettel neki ..
Nem tudom hova készül de remélem tőlem jó messze
Nagyon fasza!
Úgy látom valaki világ-körüli útra készül

(mellesleg kész vannak a gombáid )
Helló mindenki.Át menten kicsit El barátomhoz El ütni valamivel az időt,ez lett az eredménye .El kösz .....
Nekem már volt szerencsém jó pár fajta olajat tesztelnem, a 25-éves motoros múltam alatt. Nem ragaszkodok a Castrol-hoz, Szerintem a Motul is jó olaj például.
Vagy már azt is hamisitják?
Onnan hogy eddig nem ment tönkre tőle a motorod,valószínű te nem szintetikust használsz és azt biztos nem éri meg úgy hamisítani.
Azért a helyedben váltanék nehogy belenyúlj,hidd el mindegyik más neves olaj is tudja azt a kenést biztosítani mint a Castrol,nem kell ragaszkodni hozza ha nem muszáj.
Úgy néz ki megoldódott. Köszi.
Sziasztok. 2004-es Thundercat-re keresek 2db subert. Kiszakadt a membrán rajta. Vagy esetleg karbisort, ha nem horror összeg.
Előre is köszönöm.
Azt honnan lehet tudni, hogy hamis Castrol olajról van szó?
Már csak azért kérdezem, mert én eddig 3-szor cseréltem olajat a 18ezer kilométeren,és Castrol olajjal járok.
Szerinted azt tudja hol van adjál meg neki egy számot vagy elérhetőséget nagyokos.