Guen gépén tükrös plexi van,röhögök is rajta mikor áztatgatja a bogarakat a kúton nehogy megkarcolodjon,a füstszínű sokkal jobban tolerálja a link tisztogatást.
Most nem akarok hulyeseget mondani.Amikor megvettem meg tudtam,ha visszakeresel kb masfel evvel ezelotti hozasszolasokhoz akkor ott megtalalod Viccet felreteve majd megnezem ahonnan rendeltem.Amugy nem azt a tanktaskat hasznalom ami a keszlettel jott,hanem van egy komolyabb amit havertol kaptam.
Helló mindenki.Elfogadom a bocsánatért való esedezésedet,csak hogy lásd úri ember vagyok Amúgy "sok minden másra " is alkalmas vagyok a b@szogatáson kívül is .... Majd + látod...El k@bbeee
Szai ne haragudj csak tegnap nagyon berugtunk a haverokkal,és gondoltam csípkelődök egy kicsit,és erre te tüntél a legalkalmassabnak.
Egy kis pezsgő+pálinka után teljessen elvesztem az eszem,(álltalában másnap nem emléxem semmire(ha érted mire gondolok )
Engesztelésül köldök egy csomó puszikááát
ja igen meg kész lett a videó de ma szolgálatban vagyok itt nem tudom feltölteni majd csak holnap otthon. Valszeg megyek maszekba így majd csak este kerül fel. Kérdés : Bognár Gabi által lőtt képek megvannak valahol?
füstsszínű van chris gépén meg sat gépén is... azt azokon megnézheted. én küldöldről rendeltem magamnak a duplabubis iridiumos plexit mert nekem az volt a mániám az 15k volt annó szállítással. ha érdekel megnézem van e még olyan...
valaki tud belinkelni olyan oldalt ahol van a cathez motorplexi?
én néztem a Szatuna.hu-t csak az a baj hogy nincsen kép kirakva a kék meg a füst szinű plexitről. és nem tudom hogy a kék hogy néz ki.
Az enyem ugy van megoldva hogy ketto ket pant megy az ules alatt egy meg folotte.Nekem ami alul van az tepozaras ami fent az meg osszedugos zarsaggal.Plusz nekem van fent egy kozepso taska is amibe az eljan gumipokok vannak gyarilag belevarva.Ha csak az oldalsok vannak,akkor azokkat meg gumipokkal rogzitettem.Szerencsere a caten rengereg helyre be tudod akasztani.
Hali! FRenky 3500ft a poló ha kell szólj 2héten belül megkapod
Lenne egy olyan problémám hogy kaptam a motorhoz ilyen oldaltáskákat és nem tudom hogy kell felrakni SAT látam neked van tudnál segíteni vagy valaki aki esetleg tudja hogy lehet!
KÖSZI!
Helló mindenki!Valami gond van Cici Mici? Az üzenet nem neked szólt,ha jó emlékszem, az a majom + + tudja magát még védeni....Egyébként + mi van Te is csak csalánteát iszol és fotoszintetizálsz? (Közben irigykedve nézel másokat,ahogy jóízűen falatoznak mindenfélét,ami szerinted nem egészséges Ja tolhatnál fel képet magadról, ha már személyeskedsz
http://www.vatera.hu/motoros_c...
Barátnőnek vagy gyerkőcnek is jó lehet!