Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Boldog új évet mindenkinek akivel addig már nem beszélek
El fék a szarodra :D
ez meg a gomba a bálnára
bringa fék ~56ezer ft a gomba ára meg ~5ezer +posta amcsiból..
Jaj hát én tapsztaltabb vagyok,ha jót akarsz magadnak nem veszel ilyet, probléma-probléma hátán,mindenféle nyavajájuk van folyton,én is csak röhögni járok ide
Nemrég Guen dömtött vele a kanyarban azt majdnem kilukadt az olajdekni
Tenksz
Hali!
Igazabol tobbszok ki lett vesezve.Majd biztos kapsz itt tomor kielegito valaszokat.Addig szeintem ird be a kereso ablakba pl "valto".
Es ki fogja dobni a hozzaszolasokat korabrol!
De lenyeg hogy nem tudunk tipushibarol.Itt mindenki nagyon elegedett a cicaval.Vasarlaskor csak azokra kell odafigyelni mint a tobbi hasonlo koru mocinal.De majd tapasztaltabbak adnak bovebb valaszt!Amugy udv a csapatban!
Kilátásba van egy 96 os CAT megvétele.Mire figyeljek,mit nézzek meg rajta? Vannak kiemelten problémás alkatrészek,vagy tipushibák?
Nem lennék nagy veszélyben ha felizgulna sem, tök kis nyeszlet pöcse van,töbször aludtam vele egy sátorban azt iccaka nyomkodta oda ugy kellet rászoljak hogy ne buzuljon
Ne izgatsd fel!
Majd jól megmászlak,és háturol behejezem a 140-kilós testemnek megfelelő faszt a seggedbe
Helló mindenki!Ha már 140 kilós anyadisznó méretű bakmajom leszel, én akkor is a barátod leszek.De erősen EL gondolkodnék a motor cserén,mert 140kg egy 50 le-s motor elé sz@rul visz
Én már olyan dagadt lettem az elmult 2-hétben hogy már csak azért imádkozom a jóistenkéhez hogy 100-kiló alatt maradjak januárban.

már a szezon végén is alig tudtam belepaszírozni magam a bőrruhámba 84kilóssan,most 95-öt mutat a mérleg.

Remélem leég a Milka szaloncukorgyár,és a pokol tüzén szenvedve kárhozik el a marcipános+joghurtos izű csokimester:)
Na mit szoltok itt vár rám hívogat gyere vegyél meg:
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
vegyél fel msn-re valamikor átküldöm megvan itthon
Kössz de nem működik
böff
Boldog karit!
hiho!
fölösleges várni mi se szoktunk értelmesen hozzászólni....
csak beböffentünk valamit aztán attól ilyen a fórum amilyen...
Nos ha a tantrikus vonalat nem számítjuk, akkor nincs mit elmondanom.
Szinte naponta olvasom a fórumot de nem igazán tudok hozzászolni. Miért? A motorozási tudományomat veletek nem érdemes megosztanom, mert ti a kanyarba gyorsan kivántok haladni és még döltök is. Látens homokos vagyok, így a gyakorlati részekhez még nem értek, sem nem vagyok tűzoltó sem katona, így ezek a témák is kiestek. Néha amikor nők jelentek meg a fórumon már majdnem írtam de Franky mindig gyorsabb volt. Összefoglalva, várom a témát amihez hozzá tudok szólni, türelmesen.
Csá csak 2-éve nem hallotunk felőled,mi a here volt,figyu ha ismersz valami új rejszolási módot és eltitkoltad előlünk,mi nem adjuk ki senkinek írhatod nyugodtan
Boldog Karácsonyt a Hölgyeknek és az Úraknak!
Sziasztok!
Boldog Karácsonyt mindenkinek!

Rendben van El, csak szólj majd, hogy mikor utaljak....
Aloha!
Boldog karit mindenkinek!
Békés, boldog áldott karácsonyt kívánok mindenkinek!
Bekes Boldog karacsonyt!
Figyu Guen adatlapján az utolsó három képen tisztán látszik hova és hogyan kell felrakni,csak az enyémen nincs az a ciki YZF felirat hanem sima fekete.
Persze azt is lefotózom ami nálam van,de már csak jövőre adom fel mert akkor postázok megint, gondolom ráér addig,felrakni kb 5-perc.
Helló Mindenkinek.Boldog békés karácsonyt mindenkinek!