lévén nálam sötét plexi van én kiestem a kosárból de még ha vissza is rakom a gyárit nekem elég redvás a sima plexim megnézhetjük h milyen képet tudok azon keresztül venni ha jót akkor bevállalom. Én legalább tudok menni szinte bárki után a csapatból
Sok munkáról annyit hogy a 23 perc megvágott anyag feliratozása effektelése ~6-7 órámba telt. Ebben persze benne van az az idő is amig kirendereltem a vidiket. Ezen felül volt még kb 2-3 óra a videó vágása a nem tetsző illetve unalmas részek törlése. Persze a következő videó már valamivel gyorsabban fog menni mert ott már tudni fogom mit kell csinálni most azért főleg eleinte sötétben tapogatóztam és a felhasznált program tudásának kb 5%-át használtam ki. Addig is gyakorolni fogok aztán a következő már pikk-pakk meglesz
uraim/ hölgyeim
nagy nehezen felkerült a videó 3. és egyben befejező része. Sajnos a minőség olyan amilyen nekem itthon megvan egyben a 23 perc kb 4gb-os méretben ott értékrendekkel jobb. Bánatomra nem találtam olyan helyet ahova egyben fel tudtam volna tölteni így egy kicsit elvész az élmény de azért remélem végig lehet nézni így is.
Adatlapomon vent van a 3 videó linkje a könnyebb elérhetőség érdekében.
Azért Farkinca védelmére legyen felhozva hogy én nem is értem miért de valami über szar túragumival jött el pályázni....
na meg az a vezetési stíluus amit ő képvisel közúton jó de pályára kevés.
köszi mindnekinek aki dicsérte annak is aki nem
igen azokat valóban nem kommentáltam amikor elmentek mellettünk a robisok de igazából azért mert nem egy kategória vagyunk, azt sem kommenteltem amikor a simsonos öreg mellett elhúzunk 3 körönként próbáltam azt szem előtt tartani hogy itt az mz-kkel pancsikkal robikkal sm-ekkel nem vagyunk egy súlycsoportban ez szószerint is igaz meg átvitten is. persze ez lehet egy gyenge magyarázat is és valójában csak azért nem írtam ki mert nem vagyok rá büszke
Köszönöm.
Sajnos ez a két vidi nem tükrözi a valóságot,ugyanis én a többiekkel ellentétben,én már az első körtől a maximális teljesítményt nyujtottam és nem tudtam tovább gyorsulni,viszont késöbb mindenki nagyon szépen ment Chris-t is az elején 3x lekőröztem a végén meg alíg tudtam utánna menni,Guen meg ha bemelegedett a gumíja egyenessen 4kanyar után elment mint a szar.
Farkinca meg a pályán béna mint a fasz utcán meg lehetetlen utánnameni olyan állat modón megy.
Viszont a videó űberkirályul meg van csinálva megérte a sok munka.
El-nek nagy grat. Nem semmi amit azzal a bálnával művel. Guen, Te is nagyon faszán mész. Kár hogy a többiekről nincs sok anyag. kíváncsi lettem volna Chris-re, hogy a végére mennyire jött bele, a kezdeti kanyarodási nehézségek után.
Az is nagyon tetszett, ahogy kommentáltad, hogy feltart az 1000RR, meg h kívülről lett előzve.
Az azonban vhogy kimaradt, hogy a robisok hogyan húztak el mellettetek :D
Na, lényeg: a video nagyon f@sza lett, ügyesek voltatok!
uraim a videó első része elérhető a youtube-on. Az sm oldalára képtelenség feltölteni olyan kicsi a tárhely limit... még a youtube is lerontotta sajnos... ha minden igaz estig felkerül a másik 2 részlet is.
Frenky-n kívül senki sem akarja hirdetni hogy milyen motorral jött a találkozóra,olyan ciki .
A többiek csak eldugják a wc mögött és magukra huzzák az R1-m van csajok polót.
Bocsi.
Elárulnád nekem?
az Guen nem quen....
mellesleg pont én tudom honnan lehet szerezni
Nem tudja valaki, hogy honnan lehetne jó árban bukógombát szerezni a cicura?
Olyasmi kellene, mint a Quenbabáén van......
Előre is köszönöm...
Guen az a kérdés hogy következő alkalommal ki fog kamerázni
nagy nehezen felkerült a videó 3. és egyben befejező része. Sajnos a minőség olyan amilyen nekem itthon megvan egyben a 23 perc kb 4gb-os méretben ott értékrendekkel jobb. Bánatomra nem találtam olyan helyet ahova egyben fel tudtam volna tölteni így egy kicsit elvész az élmény de azért remélem végig lehet nézni így is.
Adatlapomon vent van a 3 videó linkje a könnyebb elérhetőség érdekében.
http://www.kepesmotor.hu/brand...
na meg az a vezetési stíluus amit ő képvisel közúton jó de pályára kevés.
igen azokat valóban nem kommentáltam amikor elmentek mellettünk a robisok de igazából azért mert nem egy kategória vagyunk, azt sem kommenteltem amikor a simsonos öreg mellett elhúzunk 3 körönként próbáltam azt szem előtt tartani hogy itt az mz-kkel pancsikkal robikkal sm-ekkel nem vagyunk egy súlycsoportban ez szószerint is igaz meg átvitten is. persze ez lehet egy gyenge magyarázat is és valójában csak azért nem írtam ki mert nem vagyok rá büszke
Jol kuldtetek.A vegere teljesen elfaradtam annyira dontottem itt a gep elott.
Sajnos ez a két vidi nem tükrözi a valóságot,ugyanis én a többiekkel ellentétben,én már az első körtől a maximális teljesítményt nyujtottam és nem tudtam tovább gyorsulni,viszont késöbb mindenki nagyon szépen ment Chris-t is az elején 3x lekőröztem a végén meg alíg tudtam utánna menni,Guen meg ha bemelegedett a gumíja egyenessen 4kanyar után elment mint a szar.
Farkinca meg a pályán béna mint a fasz utcán meg lehetetlen utánnameni olyan állat modón megy.
Viszont a videó űberkirályul meg van csinálva megérte a sok munka.
El-nek nagy grat. Nem semmi amit azzal a bálnával művel. Guen, Te is nagyon faszán mész. Kár hogy a többiekről nincs sok anyag. kíváncsi lettem volna Chris-re, hogy a végére mennyire jött bele, a kezdeti kanyarodási nehézségek után.
Az is nagyon tetszett, ahogy kommentáltad, hogy feltart az 1000RR, meg h kívülről lett előzve.
Az azonban vhogy kimaradt, hogy a robisok hogyan húztak el mellettetek :D
Na, lényeg: a video nagyon f@sza lett, ügyesek voltatok!
A többiek csak eldugják a wc mögött és magukra huzzák az R1-m van csajok polót.