Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánok a csapatnak !
Félreértés ne essék én nem azért nem motorozok mert kivonattam a forgalomból. Én azért nem motorozok mert ez az idő már nem felel meg annak amit én motorozáshoz el tudok viselni. Ebben az időben nem lehet úgy menni ahogy én szeretek tötymörögni meg autóval is lehet....
Az hogy nincs forgalomban a legkevésbé sem zavarna ha +20fok lenne mint ahogy volt a kivonatás után pár nappal. Akkor is felmentem vele pestre ott mászkáltam és hazajöttem...
Azoknak a p.... nek a kedvéért,akik kivonatták....
Segítsetek,-yzf 600 service manualt hol találok?
Kellemes ünnepeket!
Rendben, megegyeztünk.

Az adatlapomon megtalálod az e-mail címem. Kérnék oda egy nevet, egy számlaszámot, és egy képet a kicsikéről. (Elég kíváncsi természet vagyok.....) Ha ezek megvannak, akkor utalom a pénzt és adhatod is fel.....
Tavaszig csak feljössz?
Ha nem álld a postaköltséget azt föladom,meg a lóvét a Guen számlájára utald mert ugyis lógok neki.
Majd eggyeztetünk ha igy akarod.
ok.

Csak nem sokat járok pestre.

Postán nem tudnád elküldeni nekem?
Persze kicsavarod becsavarod azt szevasz,annyi hogy majd ha jösz pestre rámcsörögsz és talizunk azt odaadom.
Sziasztok!

El, érdekelne a gomba!
Tutira fel lehet tenni a cicura?

Írj rám egy e-mailt és beszéljük meg a részleteket!
Köszi....
Én leszek az első..........

http://www.youtube.com/watch?v...

Merry & Happy .....
most asszem van a tiédhez is "no cut " verziós gomba...
ne vedd a szívedre nem a te képességeiddel van a baj csak a motorod határaival
Sziasztok! El, a gomba engem is érdekelne, ha nem kell a Lacinak!
KATT IDEén igen! írj rám egy emailt, válaszlevélbe megkapod az árat mennyi az annyi!
Helló catesek! Tudna valaki nekem olcsó irridiumos gyertyát thundercatba? köszi
Guen:
-Én legalább tudok menni szinte bárki után a csapatból
Elbandi:
-Kis buzi
Te meg becsavarod azt csumi,a csavar is megvan hozzá,ráadásul valami kurva jó anyagból van mert Mikinek meg Frenkinek is kibírta a perecet sőt védett is sokat mindkét Dilettáns motorján
Szia Laci én hozattam a Guennal de nekem mégse jó,5kemény ezresért által is passzolom ha kő.
Vájni kéne az idomomat azt meg egy ilyen redváért nem teszem meg
Hány kopejka volt?
ebay.co.uk
régebben votl egy amcsi boltban mi még onnan vettük most már nincs nekik ilyen feliratos.
Köszi.

És mikor?