Lenne egy olyan problémám, hogy nem találok Thundercates logót, vagy feliratot a neten. Nem tudtok véletlenül olyan oldalt, ahonnan tudnék letölteni thundercates feliratokat, esetleg matricákat?
Megoldódott az elektromos hiba A vészkapcsoló kontakt hibája okozta hogy nem zárta az áramkört , és így nem kapott áramot a benzinpumpa .. az indítórelé se
az aksi jó "kimérték" viszont amikor gyújtásra kapcsolok a benzinpumpa nem dolgozik .. minden elektromos berendezése müködik , és nem indul mintha nem kapna áramot az önindító
Nagy gondom van viszont, most látom, hogy a barátom is fent van, akinek éppen ajándékoznám a visszapillantót...ez az én szerencsém, és tuti, hogy kiszúrna, ha meglátná a nicknevem, és ha elolvasná, hogy 97-es motor bal visszapillantó...leesne neki a tantusz
Nem e lehetne, hogy megnyitsz egy fórumot is megkérdezed a többieket?
Már tényleg nem tudom, hogy mit csináljak, ez az én szerencsém, ősszel sem jött össze, és ha így haladok, idén sem fog :-D
teljesen múúújszerű, alighasznált 55000
Lenne egy olyan problémám, hogy nem találok Thundercates logót, vagy feliratot a neten. Nem tudtok véletlenül olyan oldalt, ahonnan tudnék letölteni thundercates feliratokat, esetleg matricákat?
Köszi előre is!
Ja aki még nem látogatott el hozzák az kattincson ide: Thundercat Club
Azt irta hogy nem akar oda írni
de azért az eladónál kérdezz rá...szombat reggel le tom mérni.
Amúgy ez az oldal jobb, amit találtál, úgyhogy lehet innen lesz megrendelve
Ránézésre szerinted is jó a tükör ?
Nem e lehetne, hogy megnyitsz egy fórumot is megkérdezed a többieket?
Már tényleg nem tudom, hogy mit csináljak, ez az én szerencsém, ősszel sem jött össze, és ha így haladok, idén sem fog :-D