Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na rád szakadt a nemzeti bank vagy örököltél?
JA meg anyit hogy hétfőre kész a számítógépem és leszek msn-en aztán ott majd értekezünk akarok 1-2 dolgot kérdezni a Cat-el kapcsolatban
Halihó Crihs tumod hogy csak karbi szinkron kérdése, csak hülyültem Na akor karácsony meg szilveszter között vadászat?
Naggyon viccesek vagyunk... egy karbiszinkronnal orvosólható a dolog.

Amúgymeg okosan a kijelentésekkel, nehogy meglepjen és elgázosíccsam a budai részt.
Helló mindenki! Van másfél millám motorra.Még idén veszek 1 r6-ot.Nincs valakinek esetleg kallódóban?
Az a fekete füst Chris seggéből jön
Még szerencse hogy nem csúsztál el mögötte egy fosfolton
Guen teljessen igazad van
Én is ezt a sportdobot gondolkodtam hogy felrakom a cat-re de mi a fasznak jó hangja van így is és a rendőrök sem baszogatnak a atz miatt hogy túl hangos a gép,. a másik meg az hogy hoszab lesz a blokk életartama(elvileg) a gyári kipuffal Nézétem meg Chrisét magasabb fordulaton olyan fekete füstöt köp ki a kipuf hogy csak na
30 ezer forint a dob ára de kell egy öszekötő csövet csinálni mert ami van hozá az nem teljessen paszol.
Ja meg persze az, hogy az összes eladó sportmotort csak túrázásra használták azért az elég nagy vicc nem? Nézd csak meg a hirdetések 90%-ban benne van a motor csak túrázásra volt használva pályát soha nem látott. Akkor mi az istennek egy 600rr vagy R6R? Íme egy átlagos hirdetés ilyenből több száz van

évjárat:
2000. 08. hó
műszaki:
2011. 07. hó
futott:
34752 km
lökettérfogat:
600 cc
teljesítmény:
121 LE
szín:
Piros
feladva:
ma 07:11

Leírás: Eladó egy gyönyörű állapotú R6!
300ezer forintnyi extrával!Új Első és hátsógumi,olaj,olajszűrő/Most volt szelephézagállításon.Brutális hangal,csörgésmentesen!
Extrá k: F.Fabrik piros buborékos plexi,Leovince rendszer, Állítható rendszámtábla, Emelőszem, Bukógomba, Valet Moto 3féle képp állítható lábtartó, Brembó fékmunkahenger,Nagyobb hátsó lánckerék,új lánc!Csak túrázásra használt!

Na most akkor szemezgessünk : 34ezer km-t és csörgésmentesen? Mi a bú bánattól kéne csörögnie egy túrázásra használt motornak? Leo vince rendszer? Egy túragépre nyitott rendszer? Egy dob még oké de egy full rendszer az bizony 100-ezer fölött van... túrázásra tán egy kicsit sok de a pályán biztos van előnye a jobb gázáramlásnak meg a -5kg súlynak. Brembó fékmunkahenger? Akinek közúton nem elég az R6 féke az már meghalt szerintem, tuti előbb állsz fejre két személlyel is mint hogy az a fék közúton ne fogjon meg....
hiho!
Na most, ha azt gondolod hogy nem szúrta a szemünk a 4000 eurós ár akkor ajánlom figyelmedbe a 7658 és 7659-es kommentemet. Mellesleg valóban könnyebb és jobb motor az R6-nem is ez a kérdés hanem az hogy ki mire használja. És szerintem amire egy átlag halandó használ egy motort arra a cat tökéletesen elég de mivel most te is MEGINT, ilyet akarsz gondolom erre te is rájöttél. A többieknek már biztos a hátuk közepén jön ki nekem egyedül a fékkel van problémám de ez adódhat a vezetési stílusomból is meg abból is hogy a motoromban óra szerint van 54-ezer km. Lehet a féktárcsák/fékbetétek hibája de lehet ilyen a fékrendszer és kész. Ezzel a mocival le lehet menni egy nap 800km-t egy R6-al biztos nem (vagy sokkal nagyobb mazochistának kell lenni) és tapasztalatlan pályázóként is helyt tudtam állni e-ringen is meg kakucson is. Ha lett volna jobb alternatíva már lecseréltük volna hidd el de akik itt vannak nagy részük tudja hogy nincs. Persze vannak rögeszmés emberek(aka Chris*st) akik eltervezték ,hogy egyszer lesz egy ilyen olyan motorjuk, de sokan tudják hogy ez a kategória már kihalt.
-Ja igen köcce a dícséretet El -
Figyu ha thenderketet új ruhába öltöztetett FZR-nek nevezed akkor mi mindenképpen jóban leszünk, ezt pofázom itt mindenkinek hogy ez egy felcicomázott roncs de nemhiszem hogy a többiek szívébe belopod magad evvel a hozzáálásal,meg mintha egy ilyen fzr-ruhás thundercutra csrélnéd az R6-odat
Nem is a 4000euros ajánlattal van a gond hisz az úgy szar ahogy van,ez nem is volt téma,csak arra szerettem volna rávilágítani hogy a te ajánlatodban sincs semmi extra amiért most hanyatbaszódva kéne rohanva megvenni,biztos sokkal jobb gép az R6 de van 600000ft árkülömbség a két motor között.
A másik amíg valaki nem tud ugy menni a thundercutjával mint GUEN addig semmi értelme megvenni a kényelmetlenebb r6-ot mivel addig ki sem motorozta igazán,viszont azután a szint után már csak pályagépnek van értelme ami viszont max 300000ft és megmarad a kényelmesseb Cat utcára meg még mindíg 900000ft-nál járunk.
De nem akarok lebeszélni senkit itt erről a dologról,csak egy észrevétel
Meg mivel motort álltalában érzelmi alapon veszünk ezért ha valakinek ez az R6 jön be ugyis megveszi ugyhogy a rizsám nem is számit semmit
Kedves El!
Elnézést szeretnék kérni amiért a hölgy figyelmébe szerettem volna ajánlani az eladó motoromat. Nagyon szégyellem magamat amiért ilyen pofátlanul magas áron kínálom eladásra, de az nem szúrta a szemét senkinek hogy a kereskedő 4000 Euróért akart eladni egy új ruhába öltöztetett FZR-t. Szerintem ez a sok.
Üdv.: Ermi
Csatlakozom a "Mennyi? Az sok!" kérdéshez.
How much?
A Martin-dob?
Ermi nem baj hogy itt akarod eladni a gépedet csak nem valami nagy bolt,amíg van ennyiért:
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Nekem nagyon jó érzékem van az ilyen kinézem a hirdetésből a tutit dologhoz ,és ez Guen álltal belinkelt gép igen jónak tűnik,ha nem tetszik a színe az ára még míndíg olyan baráti hogy bármienre átfényeztetheted ha akarod,ami max 50-ből megvan
Viszont az előnyére váljon hogy nagyon egyedi a színe és nem BKV-kék.vagy autómentő sárga-fekete
Hali!
Esetleg R6 nem érdekel? Ráadásul ez a szín jobban illene a ruhádhoz is, de a viccet félre téve ez egy nagyon szép és jó motor ráadásul vagy 30kg-al könnyebb mint a Cat. 2004-es évjárat és 15500 km van benne és bocsi hogy zaklatom a társaságot a vasammal.
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
hiho!
2002 mindegy mennyi km van benne max 900k névre írva de lehet még olcsóbb is lehet. Amit mondtunk hitelátvállalós az nem érdekel? Asszem 0ft ért elhozhatod a tulajtól csak fizetni kell tovább a részleteket. Igaz az nem túl szép szinű mert szürke feket ha jól emléxem.
Na ma meg volt a második kiszemelt cat példány megtekintése 2002 es kék színű 23000 km állítólag valós 1 tulajos1958 születésű emberkéééééé volt, belgiumban. Kompletta névre írva, kerek 4000 eurot kér érte aki behozta. sokallom/juk tavaszig még van idő. S azon akkor ugye nem kell vezérmű láncot cserélni De ez legalább ugy nézett ki mint amit nem a csatamezőről kapartak össze.
Nekem 76000 van a mocimba de még nem volt vezérműlánc csere.
Na utánnakérdeztem a dolognak,kb 70-ezer kilómétert el kell futnia egy vezláncnak,a banditon 100-és150 ezret bír,tehát a harmincpöcsezer tuti kevés de mindeggy cserélgessétek csak a vezláncokat reggeltől estig
Nem vállalt garanciát! Legalábbis erről nem volt szó. Nem mondták, én meg nem kérdeztem...
Miért?
Szia! Mennyiért vesztegeted? (Az sok)
Ja és hogy ha valakit érdekel egy MArtin sportdob az irjon a dob májusban lesz egy éves kb 1000km-ert használt azóta a polcon pihen nagyon jó állapotban eladó