Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hé buzik most akkor megyünk korizni szombaton
na halihó!
végre hozzám került a kakucsos felvétel kazettája így már be is van digizve, de sajna a 45perc 10gb így még le kell tömörgetnem meg meg is vágom meg földarabolom. szóval még egy pár nap mire ez eljut hozzátok de nemsokára élvezhetitek...már aki rajta van...
Ismét egy tétel a hibalistán,villogó olajlámapa.
Ha irányjeleztek akkor is villog
Nalam peldaul csak mindig ugyanazon a helyen villant fel.Eles jobb kanyarbol kifele orultmodon teptem a gazt szabalyzasig es akkor villant fel.Bar nekem az also vonasnal volt az olajszint.
Először is kérdezd meg bigripet mikor cserélt benne olajat,ha régen akkor mindenképpen cserés, és ha azután is baszaxik akkor utánna kel járni miért bizonytalankodik a műszer.
Főleg ha ilyen hideg időkben használod nyugodtan ráfér a csere még ha 4-5ezer km is van benne.
Látom ti inkább csak éjjel vagytok,én ilyenkor már alszom.Na,az a gáz,hogy az olajszint a jelzőhöz képest elég magasan van.Csak vak lárma lehetett vagy várjam meg míg még egyszer kigyullad a lámpa?Szerintem nincs gáz,mert ha szar olaj lenne benn max. elég,de akkor üres lenne.
Üdv!
Kösz a segítséget.Az alapjáratot jól elállítottam ezek szerint.
Na de ez a legkevesebb.1 hónap,1500km,de még a légnyomást sem ellenőriztem.Azt hiszem rá kell szánnom 1-2 napot a vasra.
Csá!
blokk jobb oldalán idom mögött bekukucskálsz látod is. Azt a kis tekerentyűt meg ne tekergesd az az alapjárat állító. Melegen 1500 körül kell lennie ha ott van akkor jó az úgy.
Hali!
Udv itt!
Van ablak.Ha nincs alvanyod,kerj meg valakit hogy tartsa egyenesben mert eleg lent van az ablak.Ket vonas van ,ertelemszeruen min-max.
Van az ablakon egy fekete takaro szar, ami felkor alakban be van vagva,gondolom neked annak az aljan lesz az olajszint ,vagy egyelatalan nem is fogod latni.
Asszem van rajta nézőablak majd a tulajok megmondják a tutit, ugyanúgy mint más normális motoron(FJR)de lehet hogy olyan pálcás mint az R-6,de ha kanyarban kigyullad a lámpa akkor már igen kevés van benne,meg egy olajcserétől biztos nem sértődne meg
Fekete-szürke,piros felni csíkkal,és Bigrip 83-tól vettük.
Milyen színű?
Hali!
Nem rég vettem Tc-t,és azt kérdezném hol a p...csba tudom megnézni az olajszintet?Meg vmi tekerős biz-bazt buzeráltam,lent a blokknál.Mi az?Kanyarban kivillant az olajlámpa,de topa vagyok még a vashoz.
Nekem ok, elmegyek evvel a szánalas bandával egye fene
bmiki üdv ! Jól hangzik a program
Kori hol? Kaposvár Jégcsarnok? abba benne vok MIKI
... nekem okkk... PEST? tök mindegy melyik... a korizás előnyösebb a többiek részéről, mert ha balhévan ők húzzák a rövidebbet!
Sziasztok!

Kori vagy 1 zúzós tali dec.12.-én szombaton?
Nesztek ide is berakom a szuper linkemet
http://www.youtube.com/watch?v...
Frenky szerető gyermeke egy zseni,azt letöltetett velem mindenféle átvizsgáló meg irtó programot most is evvel küzdök de legalább már történik valami
te majom tudom ám hogy hol van az a izé amit emlegettek. láttam képeken meg gúgl örsztön is láttam. Na mivan számítógép szerelő jó lett a gép? Holnap hívlak hogy megyünk vagy nem. De szerintem megyünk. hozd el papustól a flexet meg vedd ki a macska alól a cuccaimat .
Na mi van hazaértél baromarcú,a vidéki azt sem tudja hol a vestend nem hogy jegelni lehet a tetején,csak a kartali bányatavat ismeri
Ki az a hűlye aki veletek korcsojázni akar menni,a kiscsaj meg nem meri elárulni a motorja színét mert tudja hogy ami nem fehér az tisztátalan és giccses
Mint az alsógatya ha nem fehér jogossan gondolja az ember hogy a szarcsíkot próbálja rejtegetni a tulaja,vagy a lányoknál a piros bugyi
Dehogy van a West-End tetején is + a Pólus Centerben is .(Vidéki
naná de most csak az astrazeneca csarnokba tudunk menni. Mondjuk az se drágább mint a műjég. 1250 asszem