Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nanáááá hozom a kis barátaimat is... (palit, meg bélát)
Ja mielött elfelejteném közvélemény korcsolya ügyben?Guen Chris?
Helló Mindenki!Még szép ,hogy kék El + sz@rd le ,mint mindenki úgy is csak egy elaggott budai papírkutya Üdv a gyogyósok között
Udv ebben a csaladias kis csapatban!

Nem mondod hogy kek
Jajj neeeeeeeeeee! Csak nem még egy tömegkék?

Jól van na! Csak ugratlak, lényeg, hogy Cat! Az is szép!
Okszi majd rakok fel,csak látom itt a szín központi kérdés és kicsit tartok tőle hogy lehurrogják eggyesek(EL)
Amúgy 99-es évjárat és nagyon szép állapotban van
hiho!
üdv közöttünk!
képet raksz fel a gépedről?
Sziasztok mindenkit üdvözlök,most fedeztem fel ezt a fórumot,megpróbálok visszaolvasgatni hogy képben legyek
Helló mindenki!Te majom a tökös gyerekek ilyenkor is veretnek... Csak az ilyen puha pöcsök nyafognak anyu szoknyája szélén
Spedee olvasván a véleményedet a sport, és gyári kipufogók között összehasonlítást (hasznos érvek vannak benne) pl volt egy esetem
KPM közúton megállított ,és a kipufogón hangfrekvenciát mértek (nem érdekelték a kipufofóban lévő EN szabvány és gy.sz) melletem álló rendőrre rászólt hogy ne a choppereseket állítsa meg hanem a sport motorokat innentől kezdve én is azon oldalon állok hogy a gyáriszettel kevesebb a gondom "a motor élettartalma is hosszabb lesz " mint aki nem speedelt szed
Üdv a csapatnak Vissza olvastam a R6-Thundercat közötti véleményezéseket ,és meglátszik mennyire egy hullámon pendül a csapat. Egy -két véleményt kiragadva -Elandi amikor utal arra hogy a kényelmes gépet kényelmetlenre cserélni és ehhez párosuló gyakorlat jó látja a dolgokat(érzi mi kell a két kategoriához) - guen amikor kiszemezgeti a hirdetésekből hogy mi a különbség a túrázásra ,és pályázásra használt motorok rejtett vásárlás elötti titkokat(sokan kérhetnék véleményezését motor vásárlás elött)-frenky aki jó látja hogy sport-túra ötvözet már nincs (Thundercat és CBR600f) ezek voltak akik képviselték azt az ötvezetett amiben ott volt a sportosság és a túrázáshoz szükséges kényelem (aki kedveli a dinamizmust és ehhez tartozó tekergést)
Múúúúúúúúú
Kia az a marha aki ilyenkor motorozik, hideg büdös tél van motorozzon a faszom
Veled meg csak szimplán senki nem beszélget
dehogy motorozik... még össze se rakta a fékcső csere óta... igaz csak a két kis műanyag takaró hiányzik a kormány alól...
már le van szépen takargatva idén már nem nagyon lesz beindítva..
Na mi f@sz mindenki alszik vagy motorozik?
szia el
Aki kettőnk között "nagyobb" bajba lesz emiatt az te vagy, így én fogok emiett kacarászni.
Majd a nagy faluban megtanulod ki az úr,bőgetheted a kocsik között a thunderkutot nem lessz hej ahol lendületet vegyél,hogy fogok kacagni
Dehogynem van humorérzééke! Lásd: [7681]
"Khm készített:
FJR1300"

Khm készített:
FJR1300
Helló mindenki!Köszönöm érdeklődő kérdésed spedee az át alakítás már folyamatban van,egyébként itt már senkinek nincs humor érzéke A Yamaha tunderkút óta nem készített ilyen kompakt burkolt motort!Nem hiszem,h valaha megválnék tőle.Az r6 egy rakat k@k@.(És nekem nagyon magas )
Hali frenky! Cat kész van már? és akor eladod a cat-et r6-miatt?
Helló!
Minek adnál ki ennyi pénzt egy ilyen rizskályháért mikor szar is és kényelmetlen is és hármat vagy négyet kaphatsz ennyiért ami tutira megkímélt túrázásra használt és nagyapád korabeli ember volt az első és egyetlen tulajdonosa.
Üdv.: Ermi
Bezzeg,amikor a drótkötelet rögzítetted a bankomatton és nagy gázzal indítottál,akkor nem mondtad,hogy lopunk Hééé vidéki majom rendeltél már kormánysúlyt?
Lopta