Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elég sokunknak, válaszolnék én is a saját oldalunkon az alkatrészeken belül, de Pesten vagyok és csak hétvégén tudom lemérni neked.
Wáá, nincs vkinek 1997es thundercat-e?:D

Ajándékba lenne a visszapillantó, és sehogy sem jutok a motorhoz, hogy lemérjem a csavarok közti távolságot :(
Gyere át a saját oldalunkra, ott bátran kérdezhetsz és természetesen ha egy kis életre vágysz, azt is ott találsz.

http://yzf-thundercat.atw.hu
A jövő héten viszem az aksimat kiméretni, és ha lemerült akkor feltöltik "zselés"
itt találtam: http://www.biker-world.hu/kate...ükrök&p0=Tükör&szin
t=4&parent_cat_id=2374&cat_name=1999 (4TV)&hivo_cat_id=95&h_hivoszint_id=3&h_cat_id=95&path_m
arka=Yamaha&path_tipus=YZF 600R Thunder Cat&path_evjarat=1999 (4TV)
kelomotor.hu-n találtam 5300FT/db.

Akkor lemérem a csavarok közti távolságot. köszi:)
És ezt hól találtad és mennyiért?
így a képet látván azt mondom stimmel ... de a rögzítőcsavarok közti távolságot lemérve pontos méretet kapnál .
sziasztok!

Egy kérdésem lenne az itt leledző fórumozókhoz :D

Visszapillantót szeretnék venni a motorra, de nem tudom, hogy jó lenne e rá, amit kinéztem. A motor az 1996-os gyártmány
Itt a kép, ez lenne az.

Remélem tudtok nekem segíteni, előre is köszi!
Helló Mindenki!Beszéltem El lel neki is jó az 1 hét +
sgábor hidd el a gulyáshoz ott lesz aki számít
Persze a dátum most még módosítható, nekem megfelel. Kérdés El?
köszi a tippet ! Jaaa és kihagytam hogy végre a 8-as hibakód aksi cserékor (üzemanygszintjelző ) javítása is megoldódott , de utána a műszerfal megvilágítás ment el . Most meg az új aksi fűtött garázsba megadta magát
Helló Mindenki!Sgábor tudunk 1 héttel később lenni nálad?
hali

Amikor megvettem a motort nekem is leszívta csak nekem hamarabb kicseréltük a feszszabályzót és megoldódott a probléma nézesd meg afeszszabájzód te is hátha .....
Megint megadta magát az aksi (új) 2hónapot volt használva azt télen letérdelt. Azt hiszem márkaszerviz lesz a sorsa (átnézetem a villamosságát)
Én mindíg mondtam hogy tiszta béna az egész banda,kihaltak innen mint a thunderkat az utakról
sajnálom hogy eltűnt innen a csapat
Helló Bmiki!Exedy clutch europe ltd.Ick 5511. 3 garnitra van.
Fasza labtorlom van?
Sgabor köszi a képeket
Helló mindenki!Sat az csak neked készült.......Szoknya széle-El szerintem jobb,ha csak csendben szemlélődsz
Stan és pan
Utolso kep szexi