Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt a LINK. Ha nem menne küld el a képet nekem.
Fursz egy lukat a képre a szájrésznál és beledugod a pöcsödet,és máris fel van csinálva a kép
Helló mindenki!A motoros tagokat nem nyitja +.Valamint ,hogy a f@szba ell felcsinálni a fényképet? Egyébként nagyon zsír az oldal,maxi respekt
Srácok! Végre él a saját oldalunk... ott lehet az ilyen kérdéseket feltenni, akár a csevegőbe, vagy akár máshova.

Tessék regelni: Thundercat Club
Ja és írd meg a pontos címedet nekem(fjr1300@freemail.hu),tudod ir.szám utca,hsz,mivel MPL-l adom föl másnapra ott van ahogy ez a tróger hiv hogy megérkezett neki a lóvé.
6-rugót utalj mert 1000 a postaköltség.
Sato ment mail a hotmailedre, majd reagálj rá pls
Sziasztok!

El!
Írt nekem Guen, hogy utalnom kellene a bunkógomba árát!
Mennyiben is egyeztünk meg?
Nekem egy 5-ös dereng.....
Dehogynem... Regisztrálás után, egy kis ideig még nem tudsz belépni, de utána már okés!

vagyis már jó :)
Helló mindenki!Chris nekem még mindig nem jó az oldal?
Már jó
most teszt
Nekem is ugyan azt írja ki mint sgabornak
A megadott e-mail domainhez nem tartozik érvényes MX bejegyzés. nem tudtam regizni
Hali
Hát nem is tudom,próbáltam már amúgy 03 as R6-ost és nekem nagyon tetszik ,elismerem tényleg kényelmetlen lehet hosszú távon, de még úgy vagyok vele hogy nem érdekel ,meg az is igaz hogy dögösebb de az sem utolsó szempont hogy mindig szeretnék valamivel újabb kiadású motort hogy ne bukjak sok pénzt az árán ( bár most ez nehezen megvalósítható) de ez sajnos egyre kevesebbet fog érni
A megadott e-mail domainhez nem tartozik érvényes MX bejegyzés.
Nekem mindig ezt írja ki! Mi a bibi?
Kész lett a forum is!

Kérek mindenkit regeljen újra, mert a régi adatok elvesztek!

Thundercat Club
Na jóccakát!
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Gábor mi a szarnak akarsz sportossab gépet?
Tök szopás csak kényelmetlenebb ennyi az összes előnye,egyszer azt javaslom próbálj meg egy ilyen sportosab gépet kölcsönkérni vagy kibérelni,és rájössz hogy semmi előnye sőt.
Ha csak azért mert tetszik és dögössebb akor azt mondom oké,akkor nem számít,de hidd el nekem ennél a rocsvatt thundrkutná jobb motorod sosem lessz
Helló mindenki!Szerintem Te jobb ha hallgatsz a nappaliban a paplan alatt
Szerintem meg szar se lessz,hangok vagytok hogy egy nyomorult korizást összehozzatok,pedig frenky beválalta hogy ö lessz a korong
akkor még egyszer elmondom hogy műjég az bizony nem lesz az idén de máshova igazán mehetünk....
Esélytelen... ... Max sima kori a műjégen! Most értem haza a balcsiról... reménytelenül kakii az egész!
Hé macskajancsi,ha be lett volna kapcsolva a Bell féle találmányod,akkor a büdös bőrgunyád is eljutott volna a szabóhoz (az enyém ott van...
Nem baj kis buzi röhincséjé csak kisbaltával aprítom föl a fékcsövedet ás anyámmal égetem el a cserépkályhában.
Figyú te leszel a korong