Jaja! most már én is tudom h a kpm jobb lett volna. Azért vittem ide, mert mondták, hogy itt nem annyira szigorúak! Én meg gondoltam, biztos ami biztos....
Amúgy igazad van. Megnézték, hogy ég-e a lámpa, meg a fékeket és ennyi. A gumikra rá sem néztek....
Mindegy legközelebb okosabb leszek. Most vittem először mocit műszakiztatni...
Miért nem kpm-re vitted ha már visszaraktad a gyári cuccokat?
ott csak 4200ft, egyébként meg ha már sima vizsgára vittem volna azért előbb megkérdeztem volna hogy kell e egyáltalán szarakodni vele, csak mert a legtöbb helyen pont leszarják. Csak fizesd be a pénzt és kész. Megnézik a villanyokat hogy megy e minden, max megmérik a féket de még az se biztos. Persze utólag már mind1.
Ja a gyárival meg valszeg azért jár simábban a blokk mert lefojtja nem úgy mint a nyitott. A karbi szinkron meg nem hiszem hogy sokat számít hogy mihez csinálod azzal nem az üzemanyag mennyiség állítják elsősorban hanem azt hogy egyforma mennyiséget adjon minden karbi. Már ha jól tudom.
Sat ,most őszintén hát nem közéjük való? Ez is csak egy elaggott vén sz@ros bakmajom,ráadásul még budai is....... Ott a sok gazdag és ezek szerint nagy tudású haverjai hát nem oda való inkább?
Te mi a faszt foglalkozol ilyen oreg irodalom,nyelvtanszakos tanarokkal.Rajohettel volna hogy ennel faszabb forum nem letezik.
Bar jo otlet beirogatni oda is.Legalabb meg okosabbnak fogjak erezni magukat a tokeletes helyesirasukkal.
En amugy meg mostansag is motorozok,igaz folyamatosan esoben,meg akkor is csak 2-3 km.Edzeni megyek.
Persze nem hagytam szó nélkül a dolgot,de tiszteletben tartom hogy azon a forumon törzsvendég, és igen visszafogott stílusbanküldtem el a faszba IME:
Figyu én a motorostalálkozókon a motorom alatt részegen fetrengő hűlyegyerek vagyok szarok a helyesírási szabályokra,civilben meg egy fehér furgonnal rohangálok ahoz sem kell sok ész lássuk be,ez meg nem Grécsi tanár úr nyelvi foruma hogy annyira számitson,meg naggyábol tőlem ennyire telik
Az fjr-es fórumon az eggyik főokos kitalálta hogy megregulázza szeretett Elbanditokat az eggyik hozzászólásomra ezt az okosságot irta:
-Azt hiszem, te amúgy a helyesírási szabálykönyvedet is elhagytad. Nem baj, mert nagy kínnal-keservvel így is érthető, amit írsz, de lehetnél cseppet igényesebb is.
Én simán felrakom rá ha ilyet szeretnél,csak hozd el EL-báttyó műhelyébe megfurom meg kivágjuk az idomodat,pár salgó polc elem azt már mehet is a refi fölfele
Anikó egyik fórumozó társam talált egy eladó cat-et itt az apróban. Hitel átvállalással elvihető hajdú bihar megyében ... kép alapján nem is tűnik romnak. Meg elég fiatal is. Nem tudom mennyit szánsz rá de ez lehet nem lenne rossz vétel.
Helló mindenki!Mivé lett ez a fórum?Adok-veszek oldal meg mindenféle hondások oldala vagy miiii?Hé vidéki van két nem fogadott hívásod holnap vedd mán főőő he.
dehogy nehéz nem a hátadon kell cipelni van benne egy böhöm nagy motor az majd megoldja a mozgatást. Én a cat-et még a garázsból se tolom ki inkább beindítom ott. A "virágládáról" nézhetsz képeket Elbandi adatlapján
Az nekem nehéz lenne szerintem, bár még nem volt fjr hez szerencsém s a virágos láda max az udvaron, amire nincsen szükség azt nem cipelem, de szép motor csak egy kis dukkó kellene rá lovag fehér motoron az valami mese volt
Amúgy igazad van. Megnézték, hogy ég-e a lámpa, meg a fékeket és ennyi. A gumikra rá sem néztek....
Mindegy legközelebb okosabb leszek. Most vittem először mocit műszakiztatni...
ott csak 4200ft, egyébként meg ha már sima vizsgára vittem volna azért előbb megkérdeztem volna hogy kell e egyáltalán szarakodni vele, csak mert a legtöbb helyen pont leszarják. Csak fizesd be a pénzt és kész. Megnézik a villanyokat hogy megy e minden, max megmérik a féket de még az se biztos. Persze utólag már mind1.
Ja a gyárival meg valszeg azért jár simábban a blokk mert lefojtja nem úgy mint a nyitott. A karbi szinkron meg nem hiszem hogy sokat számít hogy mihez csinálod azzal nem az üzemanyag mennyiség állítják elsősorban hanem azt hogy egyforma mennyiséget adjon minden karbi. Már ha jól tudom.
Átment a motor a műszakin! 9.200 pénzt fizettem!
Ebből az okból visszakerült a gyári dob is! Hihetetlen mekkora a különbség! Tiszta kifinomult, kisimult volt a motor, új járt, mint egy doxa!
Nem tudom a Arrow-val miért olyan.... nem is tudom!
Olyan, mint egy finom női tenyér, és egy kérges, bőrkeményedéses munkásember tenyere közötti különbség.
Na mindegy tavasszal, ha visszateszem a dobot, akkor minden esetre ahhoz állíttatom karbiszinkront is.
Bar jo otlet beirogatni oda is.Legalabb meg okosabbnak fogjak erezni magukat a tokeletes helyesirasukkal.
En amugy meg mostansag is motorozok,igaz folyamatosan esoben,meg akkor is csak 2-3 km.Edzeni megyek.
Figyu én a motorostalálkozókon a motorom alatt részegen fetrengő hűlyegyerek vagyok szarok a helyesírási szabályokra,civilben meg egy fehér furgonnal rohangálok ahoz sem kell sok ész lássuk be,ez meg nem Grécsi tanár úr nyelvi foruma hogy annyira számitson,meg naggyábol tőlem ennyire telik
-Azt hiszem, te amúgy a helyesírási szabálykönyvedet is elhagytad. Nem baj, mert nagy kínnal-keservvel így is érthető, amit írsz, de lehetnél cseppet igényesebb is.
Innen letöltheted.
Unalmas téli órákra ez sem rossz olvasmány :-)
Mert most találtam faja arany színűt, de nagyon drága 4800 a pár ebay
kár hogy ilyet a cat-re nem lehet szerelni
És így egy dögös fehérre fényeztetett FJR(2)kép
Van valakinek 2002 es R6-osa?
Vagy ismerose akinek van.
Fontos lenne!
Elore is koszonom jelzesetek!
Csako!