Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló Mindenki!Szerintem is grat!De te nem Km után kapod a jutalékot?Kezdő kamionos koromban én is össze-vissza tekertem a km órát
chris milyen gumit vettél? mert gondolom nem azzal a szakadt hátsóval akarsz mecsekbe menni
gratta szép teljesítmény
sgabor GRAT! Legmélyebb tiszteletem!
Spidiii úgy néz ki megyünk! De valszeg kb 2 fele leszünk azon a részen... Mecsek! Holnap délelőtt felhívlak a pontosítás végett! Ti hogy tervezitek a dolgot. Írd le reggel elolvasom, aztán telón értekezünk!
Sziasztok! Na, bejárattam a motoromat. Most már lehet bátrabban használni. Még mondja valaki, hogy nem jó motor! 50-est raktam bele, de szerelőt egyszer látott mikor a léptető villa törött el. Még a vezérműlánc is eredeti. Remélem, megtartja jó szokását. .
...este eldől megyek e vagy sem... majd rádcsörgök telón hogy mi lesz. ha nem híílak akkor nemmegyek. De ha megyek akkor max délután.

Gondolom elég sokan megkaptátok a mailt az újabb Kőrősring-i halálesetről. Nos haverral kimentünk tegnap megnéztük... még minden nyom friss. Nos a felvezető ínyújtott balos ív közepén kb 20 métert féknyom (hátsó-satú) majd balra eldobta a vasat és onnantól a gépet a szalagkorlát a srácot meg a kb 10 méter mélyen fekvő beton árok fogta meg. Istvánnak hívták. Próbáltuk megérteni miért történhetett, de az az ív belátható így hírtelen fékezésre semmiképp sem volt szüksége, maxium ha besokalt, de akkor meg miért satuzott a hátsó fékkel... meg kanyarban melyikünk fékez hátsó fékkel... szerintem sajnos a rutin hiánya megbosszulta magát, de akkor miért ment oda és miért ment úgy ahogy. Nem tudom lehet más ok volt, nem tudom. Egy tuti, egy utcai harcossal már kevesebben vagyunk sajnos. És őszinte részvétem a családnak!
Halihó! Holnap megyek egyik haverommal délután mecsekelni ha gondolja valaki csatlakozhat
Elvittem a gépet villamosság szerelőhöz az első próbálkozása után 2 variációt mondott "1 mágneskapcsoló ;2 önindító" majd holnap kiderül
Ratyi ez a topik azért nem irkál senki,még azt hiszik róla hogy buzeráns(bocsánat melegráns)
na mi a helyzet srácok? nagyon el van tűnve mindenki.
Még nem tudom, tegnap is voltam ,
a hátsó gumim eléggé odavan, meg hát hívogat a főőőd...

Majd
Bmiki! most hétvégén haverral megint tolunk 1 mecseket ugy néz ki szombati nap csatlakozol?
Ja hallotam én is,de az már csak egy nyavajás utánzat lessz,én mint ős trabant -Wartburg klubbos,tudom hogy volt trabant de-lux változat is,Bőrülés,csomagtartó,fehér tető,vonóhorog,és kifelé billenthető hátsó ablak is.
Tudjátok ezeknek a mai dolgoknak az a nagy redvás bajuk hogy semmis stílusuk nincsen,ha beülsz egy opelba ugyanaz a műanyag szar fogad mint egy peugeot-ba stb..régen beültél egy golf-ba és tudtad hogy miben ülsz,minden autó más és más volt.
Bár a motorokon még azért fellelhetőek a sajátos stílusjegyek azok is egyre inkább kezdenek masszásodni.
Martonzo@freemail.hu
Frenky pls adj msn címet
Helló Mindenki!Kicsit letűntem,de nem örökre.Üdvözlöm az új arcokat A régiek közül csak azokat,akik a véremet szíták igaz Te rőzsebajszú ördög bütyök + az a másik majom is az a lánc nélküki...
Szia Kékvillám!
Mielőtt kicserélnéd a relét győződj meg egy pár dologról. Nézd meg hogy a reléhez meg érkezik-e a 12v. Ha minden igaz akkor négy szál vezeték megy a reléhez, kettő vékony és kettő vastagabb. A két vékony szálon történik a relé vezérlése az egyik test a másik 12v ha nyomod az indító gombot. Ha meg van a 12v ellenőrizd le a testet is, ha mindkettő jó akkor jöhet a relé csere. Egyébként a két vastagot összezárva az indító motornak mennie kell.
Satillus!
Köszönöm szépen az elismerő szavakat bevallom jól esnek.
Üdv.: Ermi
Szep az uj vasad!
ermi ezzel a megoldással csak egy gond van (környezetemben nincs olyan motoros ismerösöm ,akitől kölcsönbe kérhetném az aksit hogy teszteljek)viszont az aksi tökéletes jelei " világítás ; duda; és a legföbb jel az irányjelző ami maximális jelét adja hogy az aksi erős " viszont marad a relé csere
Szia!
Próbáld meg másik akkumulátorral rásegíteni, ha így sem indul akkor keress egy villamosság szerelőt.
Üdv.: Ermi
hali ! Nem indul (az önindító nem hajt) csak a relé beteghangja van amikor indítani akarom .
Hali El! én inkáb maradok ennél a fröcsög folyik motornál minthogy rendőr motorra üljek.Mert minden ember rendőrnek születik csak van aki továb tanul
Nekem epp most lettek kesz a polirozott cuccok.Holnap dobom fel.
Probalom az oreg vasat fiatalos allapotban tartani.Nem mindenkinek jutott fjr
El
Szomoru hirem van.Ujra gyartjak a trabantot.Igaz mar elektromos hajtassal.Bar meg nem nem neztem utanna a hirnek.Annyira azert nem erdekelt.