Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Emléxem mikor a gsx550-emmel egy hét kellet mire igazán megmertem huzni neki,kerestem egy nagyon hosszú egyenes szakaszt,és húztam neki mint az állat,aztán 160-nál már nem mertem tovább,később az autópályán mentem vele előszőr 200-zal az volt a vége szegénynek,mégkésőbb már az utcában is folyton tiltattam szegényt megszoktam azt a kemény 55-le ami vot benne.
Gyerekek ez a motor nagyon állat anyira tetszik nagyon jó kis gép nagyon jól megy a igaz nem mertem még 100-nál gyorsabban meni vele de nem is akartam ilyen szar utakon 5500nál nem is mertem tovább pörgetni de nagyon tetszik:P délután beletekertem 40km-ert imádom
El komám van egy jó meg egy rossz hírem találtam fém fékcsövet, a tiédhez. viszont le fogod magad szopni annyiba kerül.
inkább add el és vegyél egy drz-t, arra sokkal olcsóbban tudok mindent szerezni
Hali bármelyik percben megérkezhetnek faterék a mocival Hála istenek az eső is elált és a nap is kisütött szóval meek gurulni
Ebben az országban cicisszio, ugyan már ha a közalkalmazottak 20000ft plexivel rohangálnak akkó még nincs baj
ÁÁÁÁÁ ugyan 20-ezer
íme az új plekóm a helyén
Ja és persze Petinek köszönöm a deklit meg a rendszám keretet meg a plexit meg hogy helyet adott a ma délutáni kis mókának
elég lol kép lett
én köszönöm a jó szórakozást meg a pizzát
kár hogy Peti nem ehetett belőle
Egyébkén + kösz Guen.
Helló Mindenki!Nem tud valaki ennek a két csöves hajléktalan pizza futárnak estére menedéket valahol Pest környékén előre is köszi
Az ember minden nap felnéz íde. hátha olvas valami érdekeset..

Na de ?

Amúgy nekem is megvolt a simosonnal egy nap vagy 100-km.. De az enyém 3 seb. volt .. és felfúrva.. vitte a kis gép a 70-75 km/h..

Na tudjátok mi volt gáz. Életem második csaja.. Elmentem bulájba, mondom 16 évesen összejövök egy "érett" nővel. 21 éves volt a csaj .. éppen szülinapos volt.. Na.. egy éjszakás kaland.. Reménykedtem "érett" kora ellenére én voltam neki az első.. Hát azt sem tudta mit kell csinálna.. Éljen a szenvedés.. és reggel még a szárnyas betéte is a zoknimra ragadt..

De mint motoros kollega korábban írta: De legalább megvolt!
Az en elso puncim nem volt rossz .Elso fogai kisse rohadtak.Mar amenyi volt beloluk.Egy alkalmas elvezkedes volt.Az is sok volt.Na de a masodik mar jo volt.El is toltottunk kb 10 evet egyutt,kisseb nagyobb szunetekkel.
Ez olyan mint az első kurásom.
Mit is mondhatnék róla, be is voltam rugva mint a disznó,csúnya is volt a csaj, dagadt is,másnap mikor felkeltem nem hagyott elmenekülni(ugyanis erősebb volt nálam),be is sült a mutatvány.
De meg volt
En is ugy gondoltam 16 evesen hogy jo moka bekesbol ellatogatni GYomrore.oda vissza kb 350 km.Az akkori bivalyeros 50 cm3 puch imola gepem vegsebessege 60 korul volt.Meses volt foleg amikor a kamionok elozgettek .De meg volt
160km simoval?kellően hűlye vagy üdv a csapatban
Hali! HÉtfőn 2-re megyek a mociért, ez már 100% végre....
Csak hétfőn szar idő lesz, de viszont keddtől jön a tavasz.
Ma egyik haverommal délután elmentünk simsonozni megtettünk 160km-ert. picit fura volt a cbr után akkor a cat milyen fura lesz most a simson után
Nem azert irtam ,mert en ugy gondolom,hanem ha esetleg valaki ugy erzi magat.Nehogy megsertodjon hogy neki nem koszontem.
Angolul meg ne irj mert azt nem ertem
de azért egyből érezted hogy kire gondoltak
Itt mindenki kedves Fuck
Spedee..

Enyém egész télen eladó sorba volt. szerintem 650-ért elvihetted volna.. És elég sok minden rendbe van rakva a géppben.. és jól is néz ki.. De már meggondoltam magam..és marad..

De a tiédhez kívánok sok szerencsét.. és valami jó dögös hangot.. mellé..
Üdv Mindenkinek!

Ha valakinek hátsó rugóstag (gátló) problémája akadna - jó hír ,hogy felújítható!
( nyáron a ringen összefutottam 1 sráccal akivel okos szakik vetettek újat sok- sok pénzért)
Udvozletem minden kedves es nem kedves forum tarsamnak!
Oszt amugy jol vagytok?
Ugy nez ki 1-2 napon belul megerkezek a fem fekcso keszletem .(Szep narancssarga)
Mar varom, mint kisgyerek a telapot
gondolom mindenki motorozik vagy dolgozik jelenleg .
Remélem holnap már én is fogok motorozni . most elmegyek majd este 10 körül jövök.
Hali! Ugy nézki holnap eltudom hozni a motort mert ugye holnap rendes munkanap lesz és lesz okmányiroda. Felhívtam a faszit azt mondta hogy holnap sürű lesz a programja de megpróbálja elhozni a rendszámot hát ajánlom neki hogy elhozza