Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló Mindenki!Add + a mókus pesti címét és hazáig pofozom
wazzzaaaaa az elveszett gyerek is megérkezett
na vaze kihaltatok? ébresztő jön a jó idő!
Na hali! ma kaptam egy rosz hírt beszéltem a faszival és csak hétfön tudom elhozni a vasat mert ez a fasz elment pestre és csak péntek délután ér haza pedig már csak anyi lenne a dolga hogy bemegy a rendszámért . Az okmányirodába csak péntek délig vannak szal szívás. a vasról anyit hogy az előző gazdája csúszott egyet vele a bal oldalán, azt ujra idomozták és színre fujták, 20ezer km van bent én leszek a 2. tulaj 2002-es és 750 ezer ft volt amugy 1 kis karcolás sincs rajt szép a vas új gumik vannak rajta új lánc lánckerék és új fékbetétek elől hátúl.
AKitől vettem a mocit nem mondható épen kereskedőnek olaszországból hoz be mocikat és itt meg eladja, de ez csak a melék foglalkozása van valami állandó munkahelye is.
Háát bizony nemigazán,kb ugy kell kalkulálni hogy 7-ezer az anyag7-ezer a munkadíj(1 napos meló van vele)
Ugyhogy ha 12-ből itt van németből az jó ár érte,
De az van hogy mivel nem csinálok sablont hanem ráragasztom közvetlenül a deknire sokkal jobban raja marad mint egy utólag felragasztott cucc(erről már halottam hogy egyszerűen leesnek,a másik én hat-hét réteget rakok ami igen combos nem tudom azon van e ennyi.
El, érdemes 1általán vesződnöd vele? Németországból kb.12.000-ből megvan postaköltséggel. Szóval gondoljátok meg...
Na ugye! Mondtam én!

Lényeg h fasza lett a gép, meg csak ennyit kellet csinálni. Ez legyen a legnagyobb baj!
Spedee! Kereskedőnél vetted, vagy magánembertől? Ha kereskedő akkor ki (motorház pécs? ) ?
Helló Mindenki! Spedee lista:ok! Valamit beszéljél mán a vas rú mi van má megqqultál?Km? Hibái (ha vannak)+öl a kiváncsiság w@zzzeee
A jo Isten tartsa rajtad a szemet,meg a lovad legyen egeszseges, a nap susson rad!Nyomattam ma vegre a gumikba,es ugy kanyarodik a gep hogy en nem is kellek hozza.Teny hogy megerdemlem hogy megbasszon egy talicska kan majom,amiert elmaradt a nyomas ellenorzes .Pedig nem szokasom alhanyagolni az effele dolgokat,de csk megtortent.
14-ezer/oldal,tudom durván hangzik,de geci sok munka van vele,meg az anyagárak is durvák,viszont már beszéltük hogy egy egyszerű kicsúszásnál már megtérül
helló! A dekni engem is érdekűne!
Hát erről a "romról" lemaradt sajnálom pálinkát szeretitek meg a vörösbort mert az van bőven
Helló mindenki! Te majom ehet,hogy melengetem de nem futok el előle! Pénteken ott ültél az asszony szoknyája szélén miről beszélsz?
De tényleg
Kezébe adod a viszkit és csak melengeti,de nem issza,mint egy lány
de nem a Frenkynek kell fizetned a sok piát hanem Petinek meg nekem mert a Frenky csak tejet iszik
Helló Mindenki!Az egyik régi cimborámat győzködtem,hogy vegyen egy ilyen romot és Te pont azt vetted meg. Hát így járt,no problem.Ettől még lehetsz f@sz@ gyerek csak több piádba fog kerülni a motorostalin...
Hát jó neked a régi barátság miatt odadom 2-é
űűűűűűberállaatt
figy adok az egészért kétezret és megszűnik a gond
na hétvégén megyek a szajréért viszem a lét meg minden.
istenkirály lett a karbonozás egyébként
Na megvan az eladó szajré,egy tükrös plexi,(rsi-re)mag egy Frenky álltal már említett lekarbonozott oldaldekni,ki mit igér viheti
Ha a műszerfal fedélre gondoltok az nem hiányzik rajt van amugy nagyon szép kis gép
Na hali pécsen vettem de mért is rom?
jaja boldog névnapot nekünk
Boldog névnapot Gáborok
Amit beszéltem Spedee ve, nem volt annyira rom...