Hali edig 1 próba kört mentem a gépel most szombaton volt 1 hete mert még nem hoztuk el. ugyanis külföldről lett behozva, a motort már kifizettük és most szombat délelőt hozom el a tulaj adigra leműszakíztatja szombatra rajt lesz a rendszám szóval már allíg bírok aludni anyira várom
ugyan milyen kanyarban he'? már a motorod oldala leér mikor én még csak a dőlésszög felénél járok.... kívülről foglak megkerülni nehogy rámdőljön véletlenül a 3 mázsás bálnád
Én is itt vagyok nekem nem lessz fékcsövem?
Fostok hogy ha én is normális fékutat tudok venni,végleg megalázodtok nem csak a kanyarban meg az egyenesben
Helló Mindenkinek! Ha nekem nem rendeltél jobb ,ha előkapod az útleveled és fletóval eggyütt menekülsz.Amúgy a dizelbálna csendesebb a benzines kotvádnál
na vigyázzá' magadra te kis rőzsebajszú budai ficsúr. vegyük elő a szeszes üveget azt' akkor legyen nagy a szád ne csak messziről merd hirdedgetni a hibátlan motor alkatrészeimet. meg egyébként is te csak hirdedgesd a saját szarjaidat hogy el tudj vinni minket nyaralni ahogy megígérted
ülj be a bálnádba halgasd a dízel kerepelést azt húzzá le hozzám azt megmutatom én hogy mi a pálya lehet jövőhéten már rendelem a fékcsövet meg a fékbetétet úgyhogy kösd fel a gatyát ha kell
Az tiszta hogy igy viselkedik,csak nekem durvabban.Tavaly nem volt ilyen.Elosszor azt hittem hogy csak szokni kell.De a haver catjevel meg teljesen fasza menni.Erdekes.Majd lehet beviszem szervizbe hogy mondjanak valami okosat.
városban mindenkinek úgy viselkedik , mivel nem tudunk menni pörgösen ,nincs meg a sebesség a tömeghez . Viszont a kanyarból kifelé már lehet forgatni a gépet (jó az elgondolásod Sat..). Próba cseresznye
Udv emberek!Udv a csapatban Spedee.Fonyadt pocsu haveromnak is kek cat-je van ,de olyan nagykepu hogy nem irogat.Bezzeg olvasgatni meg szokott.Hogy utanna tudjon engem fikazni.
Amugy par napja mentem a gepevel,es mas volt.Szerintem valami elfaradt az enyemben.Mert mar erzem egy ideje hogy nem ugy fordul.Beleesik a kanyarba.Ha gyorsan megyek nem gond de varosban nem jo kanyarodni.Az segit ha gyorsitok kifele.Otlet?
Hali na igen ha jól látam én vagyok a 3. kék cat-es
2 kérdésem lenne a Gps-t hova és hogyan lehetne rögzíteni a kormányra vagy a műszerfalra, és ilyen szivargyújtót hogy lehet bekötni a gps töltőjéhez kellene. Vn valaki aki foglalkozot már ezzel?
Fostok hogy ha én is normális fékutat tudok venni,végleg megalázodtok nem csak a kanyarban meg az egyenesben
egyébként meg mondom hogy jövőhéten akarom rendelni
ülj be a bálnádba halgasd a dízel kerepelést azt húzzá le hozzám azt megmutatom én hogy mi a pálya lehet jövőhéten már rendelem a fékcsövet meg a fékbetétet úgyhogy kösd fel a gatyát ha kell
nézzétek meg hogy neki mi van beállítva meg neked. nagyon sokat változtathat a viselkedésen.
Amugy par napja mentem a gepevel,es mas volt.Szerintem valami elfaradt az enyemben.Mert mar erzem egy ideje hogy nem ugy fordul.Beleesik a kanyarba.Ha gyorsan megyek nem gond de varosban nem jo kanyarodni.Az segit ha gyorsitok kifele.Otlet?
2 kérdésem lenne a Gps-t hova és hogyan lehetne rögzíteni a kormányra vagy a műszerfalra, és ilyen szivargyújtót hogy lehet bekötni a gps töltőjéhez kellene. Vn valaki aki foglalkozot már ezzel?