Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hol vetted spedee?
Te vetted meg a pécsi romot?
Hali edig 1 próba kört mentem a gépel most szombaton volt 1 hete mert még nem hoztuk el. ugyanis külföldről lett behozva, a motort már kifizettük és most szombat délelőt hozom el a tulaj adigra leműszakíztatja szombatra rajt lesz a rendszám szóval már allíg bírok aludni anyira várom
ugyan milyen kanyarban he'? már a motorod oldala leér mikor én még csak a dőlésszög felénél járok.... kívülről foglak megkerülni nehogy rámdőljön véletlenül a 3 mázsás bálnád
Én is itt vagyok nekem nem lessz fékcsövem?
Fostok hogy ha én is normális fékutat tudok venni,végleg megalázodtok nem csak a kanyarban meg az egyenesben
de cikk cakk-ban szaladok ám nehogy eltalálj
egyébként meg mondom hogy jövőhéten akarom rendelni
Helló Mindenkinek! Ha nekem nem rendeltél jobb ,ha előkapod az útleveled és fletóval eggyütt menekülsz.Amúgy a dizelbálna csendesebb a benzines kotvádnál
na vigyázzá' magadra te kis rőzsebajszú budai ficsúr. vegyük elő a szeszes üveget azt' akkor legyen nagy a szád ne csak messziről merd hirdedgetni a hibátlan motor alkatrészeimet. meg egyébként is te csak hirdedgesd a saját szarjaidat hogy el tudj vinni minket nyaralni ahogy megígérted
ülj be a bálnádba halgasd a dízel kerepelést azt húzzá le hozzám azt megmutatom én hogy mi a pálya lehet jövőhéten már rendelem a fékcsövet meg a fékbetétet úgyhogy kösd fel a gatyát ha kell
engem érdekelne.....
Helló Mindenki!Olcsón eladó bal oldali dekli enyhén karbonozva alku nélkül 3000ft sürgős!
Tuti a guminyomás...
Kosz az otleteket.A telon nem allitottam.A guminyomast megnezem.
Sat, ha be akar esni az általában guminyomás szokott lenni. Ellenőrizd, sztem alacsony lesz!
waaazzzaaaaaa
teló beállításokon nem változtattál? elől vagy hátul?
nézzétek meg hogy neki mi van beállítva meg neked. nagyon sokat változtathat a viselkedésen.
Az tiszta hogy igy viselkedik,csak nekem durvabban.Tavaly nem volt ilyen.Elosszor azt hittem hogy csak szokni kell.De a haver catjevel meg teljesen fasza menni.Erdekes.Majd lehet beviszem szervizbe hogy mondjanak valami okosat.
városban mindenkinek úgy viselkedik , mivel nem tudunk menni pörgösen ,nincs meg a sebesség a tömeghez . Viszont a kanyarból kifelé már lehet forgatni a gépet (jó az elgondolásod Sat..). Próba cseresznye
Udv emberek!Udv a csapatban Spedee.Fonyadt pocsu haveromnak is kek cat-je van ,de olyan nagykepu hogy nem irogat.Bezzeg olvasgatni meg szokott.Hogy utanna tudjon engem fikazni.
Amugy par napja mentem a gepevel,es mas volt.Szerintem valami elfaradt az enyemben.Mert mar erzem egy ideje hogy nem ugy fordul.Beleesik a kanyarba.Ha gyorsan megyek nem gond de varosban nem jo kanyarodni.Az segit ha gyorsitok kifele.Otlet?
és milyenek érzed a gépet speed ?
akor mi kékek már fölényben vagyunk hajrá kékek
A 4-ik kék Ha jól emlékszek akkor már valaki a csapatból erre adott egy receptet (Elbandi) , de lehet tévedek .
Hali na igen ha jól látam én vagyok a 3. kék cat-es
2 kérdésem lenne a Gps-t hova és hogyan lehetne rögzíteni a kormányra vagy a műszerfalra, és ilyen szivargyújtót hogy lehet bekötni a gps töltőjéhez kellene. Vn valaki aki foglalkozot már ezzel?
hátha kedden megkapom ezt a kettőt akkor tudom hozatni a következőket. akkor is 2őt nagyon jó esetben 3at
Üdv a csapatban Jól néz ki a géped ezzel már lassan túlerőben leszünk mi kékek