Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na majd jól picsán rúgom.fontos lenne nekem is.a köcsög.ezért kettéhugyozom.mikor jöhet a következő?
pred mondta nekem hogy kettő fontos 26-ig fórumon azt írta piros meg fekete... na ezek jönnek most
pont mint nekik.26.30 3.4.5.monnyuk 3.-ára már jó lenne ha lenne
ki a tulaj?ha pred mondott négyet abban benne vagyok én is
egy piros és egy fekete van úton de a tulajjal egyezkedhetsz... nekem azt mondta hogy neki kettő mindenképpen kell de hátha enged
sajna még nem a kék nem van elegendő alap tőkém ahhoz hogy ennyit egyszerre elhozzak sajna. hidd el ez nekem fáj a legjobban. én akkor lennék a legboldogabb ha annyi lenne hogy ingyen adhanám se sajna nem .
neked mennyire sürgős?
kék?
yea we're rock
JEEEEeeeeeee
itten hétágra süt a nap
Ja Peti kettő már úton van
Jaja, erre ébredtem ma! Azóta is szakad....
Ha ezek a képek a maiak akkor gond van..
Én kint vagyok németbe, Dortmund mellett.. Átcseréltem már új nyári gumikra, itt süt a nap. .meg jó ídő van.. A németek kb 70%-a már nyárival járkál.. erre tessék. otthon meg hó van..
Ezt most komoly
Beb@szott:
van de azt nem mutatom meg
gratula! úgye ,hogy tudsz te is
congratz nooby
Te Sat olyan kép nincs amin jobban látszik a MUFF
Óriási gratuláció Chris!

Helló Mindenki!Mi ez itt vlalami napközi Sat jó csaj jó vas te tudsz élni Chris grat.
Gratula!Ocsem is most rakta le a kozepfokut.O is igy kezdte.Elosszor csak a szobelin ment at,de masodszorra atment az irasbelin is
Mööööööööögvaaan a szóóbelim! Igaz, az írásbeli 53% lett, de legalább az egyik megvan. (nyelvvizsga)
ebayen vettem.Altalaban kromozott van 17 font korul.En hasznaltan vettem 3vagy 4 fontert.En fujtam at feketere.Es ala ragasztottam felnicsikbol a narancssarga cuccost