Chris *ST gondolom ismeritek Bogláron van nyaralónk tőle 1 utcával már ismerem 1,5 éve és tetszet a cat ezért választottam ezt azért majd motorozhatunk nekem a távolság nem akadály kis cbr-el is sokat mentem 20ezer km-ert 2 év alat szóval ilyen alap fogalmam van a motorozásról de meg kell szokni ez tény köszi a jó kiván ságot.
Na, úgy döntöttünk, hogy motorozunk egy kicsit, elmegyünk Pécsre a barátnőmmel. Ha van kedved megbeszélhetjük. Dunaújvárosból indulnánk olyan 10 körül.
Számom: 70/-611-2861
nah üdv kis közösségünkben szép a gép úgyhogy csak óvatosan tekerd a szarvát.
van motoros múltad?
azt látom hogy nem egy világvárosból jössz jó messze laksz te is mindenkitől... mármint a cat-es kollégákra gondolok.
viszont a mecsek nincs messze
Csak játszom a gondolattal, hogy el kellene menni, a kiállításra de végül is inkább csak az a lényeg, hogy Én motorozhassam.
Holnapra úgy is jobb időt mondanak.
nem tom én tegnapra terveztem de aztán többen is lebeszéltek róla így nem mentem ki... végülis vásárolni igazából nem akartam motorokat nézegetni se csupasz csajokat nézegetni meg fölösleges befizetni a beugrót..
Ne is mond!Mag tobb mint egy honapja nem lattam polipot,meg rendes kajat.Szaros izetlen fagyasztott kajakat melegitek mikroba.Az viszont jo hogy 11 ora helyett csak 7et melozok.Termeszetesen a love is szar.De most varom hagy hazamenjek utanna ismet melovaltas.
Számom: 70/-611-2861
vigyázz magadra nehogy ledobjon a ló
van motoros múltad?
azt látom hogy nem egy világvárosból jössz jó messze laksz te is mindenkitől... mármint a cat-es kollégákra gondolok.
viszont a mecsek nincs messze
én is holnap megyek motorozni csak még nem tudom merre arra is gondoltam hogy felnézek tihanyba arra az összejövetelre,vagy nem tudom
Holnapra úgy is jobb időt mondanak.
Te talán felmész a kiállításra?