Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sati.. érdekelne, hogy a kormányra a thundercat feliratot te magad alkottad-é? vagy ha nem.. akkor hol szerezted be..

Az nagyon tetszett nekem..
valami faszfej odament a csajomhoz fenykepezkedni..de szetvertem a szajat
hát basszad meg hogy ilyen fasza időben ilyen szép helyeken jársz..
szép csaj szép helyek szép motor de az a kobold ki a képeken?
Ja es ezen a szep tavaszi napon ugy gondoltam, hogy elmegyunk birkaszart kerulgetni
Ma is fasza idom volt.Beraktam az uj fekbeteteket elolre.Meses a kulonbseg.
igen a vazon matrica van :)
A negativot a negativhoz pozitivot a pozitivhoz fordulatmszámmérő impulzus vevőt a fordulatszámmérő impulzus adohoz , programozó vezetéket a programozó vezeték jeladojához, betanitani a készüléket negyon egyszerű mint egy kutyát,elviszed fokaozatkijelző iskolába és pár kurzus azt már tudja is
Nem értem miért erőlködsz a bekötéssel ha a sebességi fokozatokat sem tudod megjegyezni
valaki tud segiteni? vettem egy fokozatkijelzőt és nem tudom hogy hogy kell pontosan bekötni mármint van egy negativ egy pozitiv szál addig oké van egy amit a fordulatmszámmérő impulzusát veszi meg van egy ami nekem sárga vezeték az meg a programozó vezeték.. azt hova kell kötni? + hogy kell betanitani a készüléket? ha valaki tudja irjon!
A vázon matrica van? Vagy csak úgy látszik?
koszonom szepen es orulok hogy teciknektek is.4 holnapot dolgoztam de nem nap mind nap hanem .....mikor es mikor de ugy lacik megerte
Csak gratulalni tudok!Nagyon szep lett. Sok munkad volt benne!Hasznald egeszseggel
Bazki de jó lett
ugyan nem az én stílusom de gyönyörű lett, azt el kell ismerni. szép kivitelezés szép fényezés és ötletes megoldások. gratulálok hozzá remélem sok ezer km-t fog szolgálni.
széles utat gumifákat
hello mnoah kesz a bestia mit szoltok thundercat de mas.......
Koszi!
Most is csinalgatom.Epp a valto,fek pedalokat festegetem lakkozgatom.Kicsit szar mert ma olyan meleg van hogy poloban lehet jarkalni.En meg nem tudok menni.Na de holnap,ha ilyen ido lesz...........
Helló Mindenki! Sat f@sz@ a gép jók a képek
udv nindenkinek!
Ma hihetetlen jo ido volt.Az elso legmelegebb nap az evben.En meg meloztam egesz nap.A kocsma tele volt motorosokkal.Ugy neztem oket mint valami buzi.Na persze volt jopar csaj is az udvaron De szar volt ugy melozni hogy ralatok a parkolora es tele van motorokkal.Ja es a sracok meg isszak a sort mint az orulet.pedig ugy tudom hogy csak egy sor fer bele szondaba.
szivííííí majd lassan megy az email
Na szevasztok!

Köszi Zsúúú!

Üdv Spedee... grat a géphez! Nem fogsz benne csalódni. Majd koccolunk!

A bontási rajzok elérhetők már az oldalon pár napja.
Ja most már lesz 1 fehér bálna is a csapatban
Helló mindenki!Spedy üdv a degeneráltak között.Jó a vasad színe is .Most vetted?El pár kép a mamának