Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szepsegesen gyonyoruseges
Csákó!

Ma elkészült a hátsó kerekem is. Sztem csini lett
A milliomos kurva hétszentségit de nagy a jó lét
Énnem akarlak elkeseríteni de az enyém is pályagumi csak van benne e betű meg minta,de az anyaga ugyanaz, ezt pofázom neked már régóta de nem jött le
ha utána jók lesznek akkor veszek én is
Guen!
Megrendeltem a fekcsoveket.Azt rendeltem amit te is elkuldtel.Ugy voltam vele ha mar cserelem a hatsot akkor csak rakok elolre is femet.Raadsul szep narancssarga lesz
Amugy igy egesz jo az ar ha egyut veszem.Megvannak a fekbetetek is.Remelem utanna bika fekjeim lesznek.
Tudod hogy mindenki szeret
örömünk határtalan
de ha már eddig elviseltünk sőt mondhatom megszoktunk akkor maradatsz
egyébként éppen most álltam neki meghekkelni a légszűrőmet... sajna vissza kell raknom a sportot a gyárinak nincs maradása...
nem veszi úgy a gázt a gyárival mint a sportal megpróbálok gumiragasztót hátha az összeolvasztja a két anyagot...
Nem az nem derül ki a hozzászólásából hogy most kint volt e,asszem volt kint egy ezüstszínű bálna is lehet ő volt,minket biztos nem fotózott mert mi brahizók vagyunk azokat nem fotozza
Sajnos a gyanúm miszerint az FJR-esek mind pocakos,nem brahizó pályát még messziről is elkerülő nagyrobogóról lemászó,gazdag véntrotykok végleg beigazolódott,ugyhogy maradok itt nektek mint űrben lebegő orosz ürszemét
Remélem örültök
hallod ezzel a taggal beszéltél fent is? a kék fjr-es?
ez az ezekhez csapódjál ne itt utálkozzál állandóan hogy zsírosláncúak meg minden...
rakd vissza a gyári kipuffodat nehogy hangos legyen a bálna meg vmi bakelit kemény gumit és menj játszani az új barátaiddal
Nézzétek az új FJR-es barátaim milyen kulturáltak Nem olyan állatok mint ti,be is linkelem a balzo56,nikk-nevű forumozó hozzászolását hogy igenis beszélgetni meg csöndben viselkedni kell feljárni nem a bőgetéd
Csak a magam véleményét írom, ha fel megyek a citadellára, ( minden hónap első szombatján van motoros tali) csak azért megyek, keresek ismerősöket, fotózunk meg beszélgetünk, mikor elindulunk és az Erzsébet hídig lemegyek, utána elfele mert ez a tali kuplung gyilkolásról szól. Ami nekem nem igazán jön még be, ha már rendőri biztosítással megyünk akkor viselkedni kellene ez nem történik meg, egyesek brahiznak, bömböltetik a motort és egykerekeznek.
Én nem tartozom az örült motorosok táborába.
Üdv: balzo
Hánynom kell
MSN... Phoenix!
Fokozat-visszajelző a cicára:

itt
helló. nincs valakinek egy eladó feszültségszabályzója?
Ja és az eredmény: (sajnos telós kép: a felnicsík sokkal élénkebb színű)
Közben folytatódott a szopássorozatom!

Talán említettem h le akarom venni az első meg a hátsó kereket is, h átfessem őket, meg h normálisan fel tudjam tenni a felnicsíkomat. Nos, tegnap a sort az első kerékkel akartam kezdeni. Csak ugye mint tudjuk a kereket nem lehet kivenni addig, amíg a féknyergeket le nem szedjük. Na itt volt a probléma, ugyanis mindkét oldalon a féknyerget tartó felső csavar be volt rohadva. Arról nem is beszélve h nem tom mien anyagból vannak ezek. Rátettem a 12-es Crovát, húztam rajta egyet aztán körbefordult a csavaron. Így fasza kerek lett a csavar vége. Ezután jött a megvésés, csavarhúzó kalapács párossal, ezzel sem jártam sok sikerrel, hiába fújtam rá ezerrel a csavarlazítót is. Az eseménysorozat mindkét oldalon tök ugyan úgy játszódott le. Nos végül apám közel félméteres csőkulcsa hozta meg a várva várt megoldást, de sajnos az is csak az egyik oldalon. De szerencsére ez így már elég volt h kibuktassam a kereket. Viszont most van 2 db teljesen szétb@szott csavarom.

Mondom szuper, végre megvan a kerék. Erre jött a következő meglepi, hogy a féktárcsa csavarjai is be vannak rohadva. Így azt csak az egyik oldalon tudtam leszedni. A másik oldalról egy csavar az istennek sem akart megmozdulni. Mindegy...

A lényeg h a szokásos, nagy szívások sorozata után mégis csak én győztem. Kerék kicentírozva, lefestve, és a felnicsík is fent van!

Hat ez szar ugy.Ott volt a rejtett dolog hogy ki kellett valasztani a darabszamot amennyi szarat akarsz rendelni es egybol duplat szamolnak.Nekem ma erkeztek meg az elso fekbetetek,meglatjuk milyen lesz.Tegnap felfedeztem hogy a hatso fem fekcsovem meg van tekeredve esd beleert a gumiba.Faszant szetkoptattak egymast.Csoda hogy a fekcso meg birja.A fem teljesen elkkopott.Ugy nez ki hogy vennem kell uj fekcsovet.Az olajat is cserelni kellene megint mert eleg kilometer boseges evet zartam.
Na felhívtam a boltot! Sajnos az ár meglepő módon 1 db-ra vonatkozik. Azért írták a többes számot, mert több színben is meg lehet rendelni, persze a szövegből nem derül ki (és nem is lehet színt választani). A lényeg h kell rendelnem akkor még egyet. De itt jön a poén része a dolognak, hogy áremelés lesz, és míg be nem árrazzák a dolgokat nem lehet leadni rendelést. Így már csak a drágább áron tudom megrendelni, ami 37.990 ft helyett 46.490 lesz.

És még annyit, hogy bekaphatják a nagy kékeres f@szomat.....
Annyit fizettem ami oda van írva! A rugókért is, meg a villaszárért is!
A kérdés itt az h azért a pénzért 1 v 2 villaszárnak kellett volna jönnie. mert nekem a hirdetésből úgy jött le h az 2 db. (Megjegyzem ez lenne a logikus is, mert ki venne csak egyet? Ha cserélsz akkor mindkettőt cseréled)
Hello Mindenki!Mennyi volt a cekk amit fizetél a mókusnak és kiderül ki tévedett.(Ez azért nem olyan bonyolult Vagy mégis?
Valaki van gépközelben?
Ha igen legyen olyan szíves, és nézze meg nekem ezt a linket. Majd válaszoljon arra a kérdésre, h szerinte 1 db villaszárról van szó vagy kettőről. Mert én úgy gondoltam h 2, DE láss csodát csak 1et küldtek. Amúgy nem vagyok ám egy ideg ........
Akkor nem szóltam
ugye-ugye!
némá hát az meg ottan én vagyok