Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hmmm! Nézegetem a képeket a Citadellás felvonulásról....

....és ki vigyorog velem szemben a sisak alól?
a thunder atakakitasa majdnem kesz de mar nem hasonlit:)
szia El! érdekel! hátha belenövök!
Sziasztok eladó egy rakás loncsos motoros bőrhomi,kicsit méretproblémás ugyanis egy hathónapos gyerekre lenne jó,meg koszos is(kb4éve nem lett letakarítva),az árát ehez mérném 5-ezer az egészért(alku van)
A sisak grátisz a rongyok mellé ugyis be van lehelve olyan szaggal ami kitakaríthatatlan,megszüntethetetlen
nyaron csinaltam de nem sok valtozas
Valószínű fel van tükrösödve mint az állat,mert ugy jársz mint egy nagyanyó,szeggyed ki és egy síma felületre pl:üvegasztal tegyél le egy csiszolópapírt és csiszold addig amíg a betét teljes felületéről le nem jön az a megégett réteg,sokkal jobb lessz,csak utánna be kell koptatni mint egy új betétet arra vigyázz
Ne foglalkozzatok semmivel.En ma egy oran keresztul vagtam a rozsa bokrot hogy a motorom maradhatson a helyen.ja es meg legalabb ketszer mennem kell.A kezem ugy nez ki mint egy elkeseredettt emose\mocskosul szet van vagdosva.De mindent a cicaert!Jok legyetek.
Amugy nektek meddig birja az elso fekbetet?Mert az enyem ket eves,de nem kopik,viszont nem fog elegge.csere tervben
Nagy kínszenvedések után sikerült kicserélnem a gyertyákat.
El akartam indítani, de az aksi az állás miatt talán, de zárlatos lett.
Vettem egy másikat, 17 rugó volt. Most meg kereshetem mit tett tönkre a zárlat miatt.
Na, üdv fiatalok.. régen nem jelentkeztem, elvileg úgy volt, hogy eladom a gépet.. de meggondoltam magam.. marad.. és még motorozok vele.. Noha még németbe dolgozom. még megéri megtartani mert annyira szeretem a macsekot..

De ami most jön rá: műszaki, olajcsere, szelep szinkron, első fékbetét csere.. Éljen a motorozás, .még 1 méteret sem megyek vele és már is rámegy 60..
Most nem lehet a mama beszélget a barátnőjével fontos dolgokról,PL:látott a barátnő egy izmos pasit a plázában,na ez a téma egy órája
Majom az otthonin
jál
Meg mi a szarért nem vagy telefonképes?
Te kis főpöcs ki maradna itt neked elviselni a hűlyeségedet,meg oktatni hogy hogy legyen lent a térded
Helló Mindenki i!Jó minél hamarabb anál jobb és vidd a bálnát is....
A gumicsőarra jó hogy locsold a kertet nem erre a sufni barom megoldásra,asszem én feladom és elhúzok ebből a redvás országból ahogy lehet
a gumicső arra jó hogy csak egyszer kelljen bepréselni a kezed oda ahol a kulcsot nem tudod mozgatni, csak addig amig meglazítod a gyertyát. utána rádugod a gumicsövet és azzal ki is tekered. nem kell 8 helyen hajlítgatni a kezed meg ilyesmi
Hát ha már mindenki osztott mindenkit , akkor én csak Be köszönök!
Nos!
Először is! A gyertyák cseréjéhez legfőképpen megfelelő mennyiségű türelemre van szükség. (Abban az esetben ha ez nem áll rendelkezésre jó lesz pár doboz sör is!)

Másodszor! Nehogy ezért leszedd a tankot, a légszűrőházat! nem kell lebontani az egész motort hejjj!

Csak az oldalidomokat kapod le (de ezt mondanom sem kell) és lelazítod a hűtőt! Ennyi. Ezután, mivel így sem sokkal több a hely, csak időre van szükséged, hogy kicsavargasd, majd becsavargasd a gyertyáidat!

Hipp-hopp, már kész is! NA
ha ha ha ha
Én nem akarok senkit elkesríteni de ez tényleg egy roncs,gyenge fröcsög a zsír,és még a gyertyák cseréjéhez is mérnöki diploma kell,nem olyan mint a CHRIS-é mert az nem jó semmire,esetleg el kéne gondolkodni a típus cseréjén
Kösz a segítséget próbálkozom.
Nos igen gyertya csere mókás!

Mondom mit kell csinálni! légszűház leszed, alatta kábelrengeteg, ami egy műanyagfedélen van. Nos, kiszeded, annak a műanyagfedélnek a 2 csavarját, így már nagyobb helyed lesz. Tovább a vízhűző 3 csavarját is kicsavarod. Ezekkel a lépésekkel tisztáztad a helyet, és már jobban hozzáférsz alulról.

aztán keresel egy racsniskulcsot, és egy kis gyertyakulcsot, majd ezek segítségével megfelelő kombinálásával ki tudod csavarni saccra 2-3 óra alatt a 4 gyertyát! Sok sikert!
Nincs a szerszámkészletedben gyergyakucs?
Olyan nincs addig kell kibelezni amig nem lehet hozzáférni.
Próbáltam gyertyakulcsal de nem férni hozzá.
Gunicső?