Sziasztok eladó egy rakás loncsos motoros bőrhomi,kicsit méretproblémás ugyanis egy hathónapos gyerekre lenne jó,meg koszos is(kb4éve nem lett letakarítva),az árát ehez mérném 5-ezer az egészért(alku van)
A sisak grátisz a rongyok mellé ugyis be van lehelve olyan szaggal ami kitakaríthatatlan,megszüntethetetlen
Valószínű fel van tükrösödve mint az állat,mert ugy jársz mint egy nagyanyó,szeggyed ki és egy síma felületre pl:üvegasztal tegyél le egy csiszolópapírt és csiszold addig amíg a betét teljes felületéről le nem jön az a megégett réteg,sokkal jobb lessz,csak utánna be kell koptatni mint egy új betétet arra vigyázz
Ne foglalkozzatok semmivel.En ma egy oran keresztul vagtam a rozsa bokrot hogy a motorom maradhatson a helyen.ja es meg legalabb ketszer mennem kell.A kezem ugy nez ki mint egy elkeseredettt emose\mocskosul szet van vagdosva.De mindent a cicaert!Jok legyetek.
Amugy nektek meddig birja az elso fekbetet?Mert az enyem ket eves,de nem kopik,viszont nem fog elegge.csere tervben
Nagy kínszenvedések után sikerült kicserélnem a gyertyákat.
El akartam indítani, de az aksi az állás miatt talán, de zárlatos lett.
Vettem egy másikat, 17 rugó volt. Most meg kereshetem mit tett tönkre a zárlat miatt.
Na, üdv fiatalok.. régen nem jelentkeztem, elvileg úgy volt, hogy eladom a gépet.. de meggondoltam magam.. marad.. és még motorozok vele.. Noha még németbe dolgozom. még megéri megtartani mert annyira szeretem a macsekot..
De ami most jön rá: műszaki, olajcsere, szelep szinkron, első fékbetét csere.. Éljen a motorozás, .még 1 méteret sem megyek vele és már is rámegy 60..
a gumicső arra jó hogy csak egyszer kelljen bepréselni a kezed oda ahol a kulcsot nem tudod mozgatni, csak addig amig meglazítod a gyertyát. utána rádugod a gumicsövet és azzal ki is tekered. nem kell 8 helyen hajlítgatni a kezed meg ilyesmi
Nos!
Először is! A gyertyák cseréjéhez legfőképpen megfelelő mennyiségű türelemre van szükség. (Abban az esetben ha ez nem áll rendelkezésre jó lesz pár doboz sör is!)
Másodszor! Nehogy ezért leszedd a tankot, a légszűrőházat! nem kell lebontani az egész motort hejjj!
Csak az oldalidomokat kapod le (de ezt mondanom sem kell) és lelazítod a hűtőt! Ennyi. Ezután, mivel így sem sokkal több a hely, csak időre van szükséged, hogy kicsavargasd, majd becsavargasd a gyertyáidat!
Én nem akarok senkit elkesríteni de ez tényleg egy roncs,gyenge fröcsög a zsír,és még a gyertyák cseréjéhez is mérnöki diploma kell,nem olyan mint a CHRIS-é mert az nem jó semmire,esetleg el kéne gondolkodni a típus cseréjén
Mondom mit kell csinálni! légszűház leszed, alatta kábelrengeteg, ami egy műanyagfedélen van. Nos, kiszeded, annak a műanyagfedélnek a 2 csavarját, így már nagyobb helyed lesz. Tovább a vízhűző 3 csavarját is kicsavarod. Ezekkel a lépésekkel tisztáztad a helyet, és már jobban hozzáférsz alulról.
aztán keresel egy racsniskulcsot, és egy kis gyertyakulcsot, majd ezek segítségével megfelelő kombinálásával ki tudod csavarni saccra 2-3 óra alatt a 4 gyertyát! Sok sikert!
....és ki vigyorog velem szemben a sisak alól?