Megkaptam a gyertyákat köszönet érte!
Viszont elég kevés hely van a cseréhez, még a kezem sem fér be.
Ti hogy cseréltétek ki? Mit kell lebontani hozzá?
Néztem, hogy a tankot leszedem meg a légszűrő házat, de még akkor sem látni a gyertyákat, meg a váz is útban van.
Szóval nem adja magát könnyen.
Hát igen jöhettek a pincepartira,a vendégszobába guennel kell aludnotok ami anális veszélyeket rejt de talán ugy be lessz rugva hogy nem áll fel a pöcse,talán
Helló Mindenki! Te kommunista bérenc, ne beszélj bele a nagyok dolgába.Igenis ilyen bátor emberekre van szükség a cicisszió idején,hogy élénküljön a gazdaság.Ha vásárolni akar hát tegye nem lehet mindenki olyan szerencsés,hogy november végén 50%-os kedvezménnyel vegyen kesztyűt(na jó én is)Tehát előre phonix !
Gondolj bele te kiállító vagy és kifizeted az amugy picsnagy kiállítási dijjat,senki nem engetheti meg magának hogy a kiállítás napjának kezdetén ne legyen flott és csili villi a standja
A másik a megnyitó elött két nap van a standok dekorálására,és feltöltésére,ugyhogy mindenki késszen áljon a megnyitóra,ugyhogy mehetsz nyugdtan.
De ezt már a télen is irtam hogy max 10%-ot várhatsz a kiállítástól,a télen meg 50-70% voltak olcsobbak a cuccok
Jövő 7en szeretnénk menni a kiállításra ruhát, sisakot... venni. Az lenne a kérdésem, hogy mikor érdemes menni? Első vagy második nap? Csak azért, hogy első nap már ott lesz az összes kiállító, vagy elképzelhető h még egy-ketten pakolnak? És épp ezért inkább csak 2. nap indul be rendesen a dolog. Mindenképpen korán kellene menni, hogy még legyen mindenből választék.
Jobbat tudok! Úgy is most lesz a motoros kiállítás Budapesten, (http://www.motorshow.hu/index....) esetleg bevenni a túra részeként. Talán ott találkozhatnánk másokkal is, esetleg még a környéken egy gurulás a többiekkel?
Én tavaly voltam hasonlón. Hát nem tudom nekem nem jött be annyira, mert sokan voltunk, meg elég töszörgős volt a tempó is. Na meg minden bokornál megálltunk, hogy a többiek is csatlakozzanak. Aztán Tihanynál megállt a banda pihenőre, 2 órai pihenés után úgy döntöttem eljövök, mert untam magamat. Szerintem egy kisebb csoporttal élvezetesebb.
Ha jó idő lesz, összehozhatunk egy laza gurulást, mert már rám férne.
Cső ma beszéltem mikivel és kiderült én többet járok Fehérváron mint miki,ugyhogy lehet én viszem el a gyertyáidat,viszont kéne a te: számod hogy eggyesztessünk.
hello segitséget szeretnék kérni. a 400 as fzr-em be be lett rakva egy 600 as thundercat blok de a gyujtással kicsit bajba vagyok. nem lenne valameikőtöknek egy bekötési rajza?
Viszont elég kevés hely van a cseréhez, még a kezem sem fér be.
Ti hogy cseréltétek ki? Mit kell lebontani hozzá?
Néztem, hogy a tankot leszedem meg a légszűrő házat, de még akkor sem látni a gyertyákat, meg a váz is útban van.
Szóval nem adja magát könnyen.
A másik a megnyitó elött két nap van a standok dekorálására,és feltöltésére,ugyhogy mindenki késszen áljon a megnyitóra,ugyhogy mehetsz nyugdtan.
De ezt már a télen is irtam hogy max 10%-ot várhatsz a kiállítástól,a télen meg 50-70% voltak olcsobbak a cuccok
Lehet néha célzok arra hogy fröcsög a zsír a pofámba a motorotok láncáról,meg a lőerők terén is hijján vagytok,de ez nem kinézés hanem tény
Jövő 7en szeretnénk menni a kiállításra ruhát, sisakot... venni. Az lenne a kérdésem, hogy mikor érdemes menni? Első vagy második nap? Csak azért, hogy első nap már ott lesz az összes kiállító, vagy elképzelhető h még egy-ketten pakolnak? És épp ezért inkább csak 2. nap indul be rendesen a dolog. Mindenképpen korán kellene menni, hogy még legyen mindenből választék.
Ha jó idő lesz, összehozhatunk egy laza gurulást, mert már rám férne.
a napokban olvastam egy ilyet ha valakit érdekelne http://www.motorozz.hu/main.pl...
Egy sima egy fordított és kész is a drótpulóver!
Csak vicceltem meg ne haragudjon rám senki főleg itt ahol a nogytesókat kinézik ugye ElBandi?
A Számom: 06-70-6112861
Kösz!
na majd jövő7en megdumáljuk