Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A lámpán plexi van? Azon keresztül rendes rendessen villágit?
Minden esetre jól néz ki!
Csokoltatom a tarsasagot!
Remelem mostmar jon a jobb ido.Ma...
És az enyém hol van? brühühü
Gábor asszem a te gyertyáid nálam vannak,és elvileg odadom a B-Mikinek azt majd ő adja neked,ha minden igaz.
Én is érdeklődnék a gyertyák iránt, hogy tudnák hozzájutni, és mikor?
Guen!

Feladtad már a gyertyákat? Mert lassan kellene...
Részvétem a családnak,de most hogy igy elvesztetted a fejed honnét írsz a pokolból?
semmi extra kis tempónál malvinkodtam egy kicsiit és az oldalán kötött ki a gép... igazából rámentem egy kavicsra megbillent a moci és estében még a gázba kapaszkodtam... ez még tolt rajta egy kicsit...
jelentős baja nem lett kicsit karcos kipuffanó kopott jobb oldalidom egy betört indexbúra. kb ennyi
Ha nem vigyázol magadra a jövő hét végén te is így járhatsz
Igazad is van csak keményen
Helló Mindenki!Kedves EL Jó nézd+ ezt a képet,mert ennél közelebb nem leszel ehhez a termékhez
Mi tortent pontosan
na ja ez neki minőségi előrelépés lenne
az meg hogy lezúztam azért erős túlzás... kicsit felpolíroztam az oldalát
Hát ha mondjuk a tesód eladná a szutyukíját(amit összetörtél)akkor megvehetné ezt a szintén szutykot,de legalább yamaha,"ezért"
Láccik hogy nem végeztél olyan flancos iskolát mint Chris,bár ő is minek?
bár azért ha belegondolunk hogy mennyi esélye van annak hogy a thundercat topicban fogsz tudni eladni egy thundercatet....
ugye ha vennéd a fáradtságot és megnéznéd azokat akik itt kommentelnek akkor látánád hogy mindenkinek van..
de egyébként jó ár szép moci miért hiányzik az egyik takaró a elem a jobb oldalon a tank mellett?
Te Ati nekem ez a link sehogy se működött..
Sziasztok...volna egy eladó 2002-es Cat, kék fehér szinben ( utolsó előtti fényezés, a tankon még a felirat, nem a logó ). 650 e lenne az ára, amiben a forgalomba helyezés nincs benne. Persze, intézek mindent, ha valakinek megtetszik. ( regadó kb 90e ) 21000 Km van benne. Ha érdekes, 70 33 94 528 Köszi, hogy elolvastátok
Peeeeerszeeeeeeeeeee. Meg még mit nem!
lehet hogy pont a pia hianyzik
Ide megjott a tavasz.Most megyek kerulok egyet.
Az üzlet neve homasita, amiből több is van pesten. Én itt vettem El ajánlásából 2800 ft ért LEDes indexeket.

Az index tökéletesen működik, de elektonikai gondokba ütköztem. Megoldás folyamatba.
Be vagy rúgva? vagy mi van? csináld akkor ctrl+c; ctrl+v -vel
na mindegy ..ott van
http://cgi.ebay.co.uk/yamaha-t...|66%3a2|65%3a12|39%3a1|
240%3a1318
Hát egyik sem az igazi :))
link