semmi extra kis tempónál malvinkodtam egy kicsiit és az oldalán kötött ki a gép... igazából rámentem egy kavicsra megbillent a moci és estében még a gázba kapaszkodtam... ez még tolt rajta egy kicsit...
jelentős baja nem lett kicsit karcos kipuffanó kopott jobb oldalidom egy betört indexbúra. kb ennyi
Hát ha mondjuk a tesód eladná a szutyukíját(amit összetörtél)akkor megvehetné ezt a szintén szutykot,de legalább yamaha,"ezért"
Láccik hogy nem végeztél olyan flancos iskolát mint Chris,bár ő is minek?
bár azért ha belegondolunk hogy mennyi esélye van annak hogy a thundercat topicban fogsz tudni eladni egy thundercatet....
ugye ha vennéd a fáradtságot és megnéznéd azokat akik itt kommentelnek akkor látánád hogy mindenkinek van..
de egyébként jó ár szép moci miért hiányzik az egyik takaró a elem a jobb oldalon a tank mellett?
Sziasztok...volna egy eladó 2002-es Cat, kék fehér szinben ( utolsó előtti fényezés, a tankon még a felirat, nem a logó ). 650 e lenne az ára, amiben a forgalomba helyezés nincs benne. Persze, intézek mindent, ha valakinek megtetszik. ( regadó kb 90e ) 21000 Km van benne. Ha érdekes, 70 33 94 528 Köszi, hogy elolvastátok
Minden esetre jól néz ki!